Sevmek neden acıtıyor?

sevmek aşk güzel şey diyorlar madem öylede neden hep aşıklar ve sevenler acı çekiyor yada hep ağlıyor
Güncellemeler
+1 yıl
bakın arkadaşlar bana kızmayın alayda etmeyin hem acı çekiyorum hem de çok duygusalım bi de dengem bozuldu iyice ama bu anlatacaklarım gerçek size alay konusu olabilir ama yine de yazmak istiyorum 5 yıllık ilişkim her şey okadar güzeldi ki... cok mutluyduk hem sevgili hem arkadaş hem eş her şeyi konuşabilirdik her şeyi de paylaşabilirdik cok uyumlu bir birini deliler gibi seven iki deliydik gecen yıl söz taktık yine cok mutluyduk 2 yıl öncede sevdiğim kişinin annesini yani kayınvalidemi kaybettik
Güncellemeler
+1 yıl
kayınpeder beni bir türlü sevemedi gitti benden nişanlımı ayırmak için büyü yaptırmış soğutma büyüsü ve becerdi şerefsiz adam benden birden uzaklaştı ve bu durumu da benim üzerime yıktı kzın zaten dengesi bozulmuştu annesini kaybedince ve her şey bitti 9 ay oldu anlamıyorum çözemiyorum bi arıyor beni konuşuyor normal davranıyor daha sonra bana diyo ki bir daha beni rahatsız etme ben zaten aramıyorum bi normele dönüyor bi başkası oluyor bende anlam vermeiyorum bir sürü hocaya gittim bozdurmak için
Güncellemeler
+1 yıl
hocalar bozduk diyor ama hiçbi şey değişmiyor beni gerçekten cok seviyordu 2 kez hukuk kazandı ama ben istemiyorum diye gitmedi başka şehire artık napcam bilmiyorum şimdi iktisat okuyor benimle bütün bağlantısını kesti face msn tln hiç bir şekilde ulaşamıyorum napmalıyım sizce :(
Sevmek neden acıtıyor?