Birini çok sevmek acı verir mi?
şu hayatta bir sevmek bin defa ölmek demek mi gerçekten?
şu hayatta bir sevmek bin defa ölmek demek mi gerçekten?
GERÇEK SEVGİNİN ÖLÇÜSÜ ÖLÇÜSÜZ SEVMEKTİR demiş zatın biri...
bende diyorum ki gerçek sevginin ölçüsü ölçüsüz ama o insanın doğasında onu değiştirmeye çalışmadan onu boğmadan onu olduğu gibi sevebilmektedir.
sevdiğin kişi öküzse, odunsa, kalassa evet zaman zaman gerçekten çok üzülebilir hatta senin deyiminle bin defa ölebilirsin...
yıntmak lazım...
:)
artık öyle bakmıyorum,seviyorum ama yaşıyorumda karşılıksız bile olsa,biliyorum şuan değilse bile oda beni sevdi,benim kadar değer verdi,sadece sürelerimizi örtüştüremedik,onda bitti,bende hala sürüyor,olsun...
birini seviyorsan ve oda seni seviyorsa acı çekmek her iki taraf için de söz konusu ...
istisnai durumlar var tabiki ...
Cevap
5Cevap
Veriri ama o açıda zamanında geçer .Arkana baktigin sürece acı vardır önüne baktığın zamanda gelecek vardır.
Birini çok sevmek acı vermez acı vermesi eğer karşılıksız tek taraflı ise çok acı üzüntü yaşatır
aşk ve sevgi kavramları neden depresifleştirilir anlamıyorum,ne ölmesi canım alakası yok,herşeye aşık olabilirsin,aşk da sevgi de hep mutluluk getirmeli
%95 evet verir sana küçük birşey sorsada belkide canını acıdır en basitinden veya ayrılırsanız çok fena acı çekersin
sevmek başlı başına kötü de daha az sevılmek daha kötü
verir. hergün dha fazla ölmektir...
severken kaybetmek kötü galiba
Karşılıksızsa ölmekten beterdir
SEvgin karşılıklıysa ölmek demek değil bence :)
Karşılıksız sevgi acı verir ama ölmek demek değil.
Evet verir..en iyisi sevmemek sevilmek
sanırım öyle gercekten
aynen canım
ımkansızsa evet
kaybetmek acı verir.
karşılıksızsa evet .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar