Ne yapacağımı şaşırmış durumdayim?

Eşimle severek evlendik. Evliliğimizin ilk yillari bizim için çok kötü geçmişti ama herşeye rağmen bırakmadık birbirimjzi.. bir oğlumuz var hamdolsun çok şükür.. öncesinde homeofis calisiyordu. Şimdi şirkete geçti farklı bir şirket ama.. ne kadar muhafazakar bir şirket olmasına rağmen eşim bazen kendini sastigi zamanları oldu bana karşı yanlış sözleri oldu başka kızları görünce onlarla beni kiyasladigi oldu ve çok ciddi derecede ayrılık noktasına geeldigimiz dönemler yaşadık ancak şu var ki bu çok acayip bir durumdur. Çok zorlanıyorum. Geçenlerde tatile gitmiştik. Ben iki çanta almıştım yanıma karsiklik oldu güneş kremini farklı çantaya koymuşum dalgınlık sanırım sonra buldum. Eşime dedim dalginligima geldi sanırım eşim inanamadi bana " nasıl girdi oraya sen koymuşsun" dedi bile isteyerek yaptığımı söyledi. Otelde rezil oldum resmen çocuğumun yanında neler söyledi sonra çok pişman oldu tabi özür vs.. neyse dedim şimdi de bugün ben gece TV nin kumandasını bulamadım. TV nin kablosunj çıkardım prizden ama sanirim tam çıkmamis ben cikardigimda TV kapanmıştı. Eşim sabah bir hayırlı sabahlar bile demeden "TV yi açık bırakmışsin" dedi durumu anlatmama rağmen bana kesinlikle inanmadı.. sabah konuyu ko usul kapadik. Akşam tekrar aynı muhabbete döndük. Konu gittikçe tartışmaya geldi ve bana iş yerinde kendinden küçük bir çocuk var nisanlanmis da kız ondan küçükmus bana diyor ki " kendimden küçük biriyle evlensem bu kadar baskın olmaz karşıda ki kişi beni dinlerdi" diyor daha önce de aynı kişiyle kendini karşılaştırdı.. asiri derecede bozustuk resmen siz bu konuda yerimde olsaydiniz ne yapardınız?

Ne yapacağımı şaşırmış durumdayim?