Sevgilimden ayrılalı 2 3 hafta oluyor ayrıldık ayrılalı ne yapacağımı şaşırdım resmen o kadar özgüvenim düşmüş ki o kadar değişmişim ki onunla birlikteyken ayrılınca bir boşluğa düştüm resmen. Ben eskiden instagramda erkek arkadaşlarımla takipleşirdim öyle çok değil ama 15 20 kişi anca erkek arkadaşım bu durumdan rahatsız oluyor diye hesabımı kapatıp yeni hesap açtım sadece kız arkadaşlarımın olduğu o da aynı şekilde sadece erkek arkadaşlarının olduğu hesap açtı ama meğerse aylarca benden gizli tiktok hesabı kullanmış bunu öğrenince ayrıldım uygulamayı kullanması sorun değildi de benden gizli kullanması sorundu. Ayrıldıktan sonra ben de gidip eski hesabımı açtım fakat ne yapsam bilmiyorum bir hesapta erkek arkadaşlarım ve eski olan her şey var diğer tarafta sadece kız arkadaşlarım ve yeni olan şeylerim var sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
olay sadece eski ve yeni hesabındaki kişilermi yani
Hayır kişilerle alakası yok aslında
sorunda daha çok bunu belirtmişsinde ondan sordum
onun için bir çok şeyden vazgeçmişsin ama şimdi bitmiş, muhtemelen devam etmeyecek gibi zor olsa da önüne bakmalısın yapılacak bir çok şey var boşlukta olduğun için şu an böyle hissediyorsun
Evet onun için birçok şeyden vazgeçtim gerçekten sanırım yeni hesabımla çizgimi bozmadan devam etsem daha iyi olacak
evet bu daha iyi bir çözüm gibi, ordan eski arkadaşlarını ekleyebilirsin mesela ama sanki onlardan biriyle olsun istiyorsun gibi bir hisse de kapıldım yanılıyorda olabilirim tabi
Yok hayır hiçbiriyle öyle bir düşüncem yok 1. Sınıf arkadaşlarım lise arkadaşlarım üniversite arkadaşlarım öyle insanlar sevdiğim insanlar yani bana yararları dokunan insanlar bir yanım onlarla takipleşmek istese de diğer yanım büyüdün artık birisiyle tanıştığında tekrar çıkartmakla uğraşman saçma olur en iyisi hiç ekleme diyor
e bundan sonra öyle kişileri çıkarmana gerek olmayacak biri olması gerektiğini anlamışsındır ;)
Yani evli değiliz bir şey değiliz bu kıskançlık ne
evli de olsan olmamalı kıskançlık hele ki fazlası iyi değil birazda güvensizlik göstergesi
Valla bana da güvenmediyse kendi bilir 😂
bu iş bazen karşındakiyle alakalı olmuyor o yüzden sebebi kendinde görme
Çok kırgınım gerçekten kaç gündür oturduğum yerden kalkmıyorum bir şey yiyemiyorum doğru düzgün hak ettiğim muamele bu değildi
haklısın tahmin edebiliyorum, ama daha çok taze emin ola geçecektir inan bana
Evet geçer daha önce de yaşamıştım geçiyor ama bu sefer çok etkilendim nedense
Dur sakin ol azcık ya. Ne bu hararet.
Biraz akışına birak
Of gerçekten kaç gündür o kadar kötüyüm ki saçma sapan davranmaya başladım artık
Senin yas kaç. Sen neden bu kadar fazla bunu merkeze aldın. Neden kendinden vazgectin
21 yaşımdayım kendimden vazgeçmezdim aslında ama karşımdaki o kadar kendinden vazgeçiyormuş gibi davrandı ki ben de öyle yapayım istedim yanılmışım
Asla asla asla bir başkasını merkeze koyma aslaa
Peki cinselik varmiydi
Hayır
İyi bari kurtarmışsin kendini
Ama neden ki yani sana güvenmeyen birisi neden ilişkiyi sürdürsünki? Saçma bence yeni hesap açmalar etmeler
Yani ki bende ekli olan erkeklerin hepsi arkadaşlarımdı ve yüzyüze görüştüğüm insanlardı
Onu da tanıştır ortama sok bak bunlar de, oda arkadaş olsun onlarla, yani hepsini bırakıp yeni hesap açıp sonra ayrılınca özür dilerim hata yaptım diceksin arkadaşlarına
Dedim kendisine fakat kabul etmedi bir kızla bir erkek arkadaş olamazmış tamam dedim hesabımı kapattım ama kendisi benden gizli işler çevirmiş öyle görünce şok oldum ben de gittim eski hesabımı açtım şok olsun diye oldu 😂
Olsun tabi boş ver gitsin başkasıyla konuşsun 😅 ozguveni hiç yok belli
Ya işin kötüsü ne biliyor musun aylarca beni kısıtladı kısıtladı her konuda ben o kadar özgüvenli o kadar neşe saçan bir kızdım ki bütün neşemi aldı ilişkideyken ailesi de dahil buna ve sonucunda bana yanlışı o yaptı benim aldatmamdan şüphelenip üzerime geliyordu asla öyle bir şey yapmadım ama demek ki zihninde böyle şeyler dönüyormuş sürekli
Güzel bir arkadaşın da dersin
Nasıl yani
Yalnızlığına güzel bir arkadaş diyorum ne dersin
yine sosyal medya yuzunden ayrilik haberleri 😂