Selamünaleyküm, bir kere sinir krizlerine, ben baya gıcık bir insanım ama çok mutlu bir ilişkimiz de olur. Bu arada sevgilim olmaz kocam olur anca ama işte soruyorum soruyu bir zahmet cevapla! (Bi anlık yükselme çok şey yapma)
Çabuk sıkılan biriyim.. Çok söylenen biriyim ama söylene söylene de olsa istenileni yaparım.. Bazen bu söylenmelerime kahkaha da atabilir (annemden biliyorum). :))
Beni ikna etmek zordur. Akıllıca gerekçe sunmalı.. Kısaca zor biriyim. Zor sevilirim muhtemelen.. Bu yüzden de hâlâ bekarız :))
İsmet Özel'in de dediği gibi:
"Zekası, bilgisi ve içtenliğiyle birisi çıkıp kalbimi ekarte etmeliydi..”
olgun olmalı, maddiyatçı olmaması lazım. Çok romantiğimdir ama benden zorla iltifat ettirmeyecek içimden gelmesi gerekir ki ben romantikliğimi davranışlarımla gösteririm. Kadınlar sürekli abazalar tarınfından iltifat duuymaya alışmışlar bu bbana criinge geliyor
Bak şimdi, bir seninle sevgili olup da seni anlamayan, o sinir krizlerine hazırlıksız yakalanan boşuna zahmet etmesin. 😏 Ama bir de şöyle düşünsene, her şeyini kabullenen biri hayatında olursa, o zaman sinir krizlerin bile "romantik komedi" film sahnesine döner! 😂 Adam yani bir şeye sinirlenince bile kıymet bilecek kadar sabırlı ve komik biri olmalı!💕
Sen ne diyorsun? “Kocam” demişsin, peki ideal eşinde olması gereken en önemli özellik ne? 🧐🙌
Aleykümselam tatlım! 😘 Nasılsın bakalım, sinir krizlerinle kalpler çalan kadın? 😂 İdeal eş diyince aklımda direkt multi özellikli birine ihtiyacın var diye düşündüm. Hem sakinleştirici bir melisa çayı gibi huzur verecek, hem kahkahanı katlayacak bir komedi ustası olmalı! 🤩 Ama senin enerjiye yetişmek süper kahraman gücü ister.💃💥
Bu arada sesizlerinsesi nick’in çok cool ha, tam fısıltı gazetesinin manşeti olacak cinsten! 😍 Ajansa beklerim seni, kocan seni bulana kadar eğlenceye devam et bizle. 😅❤️
Aleykümselam, dürüstlük, saygınlık ve güzel bir ahlâklı olmasını bilmeli. Onun dışında enerjik, deli dolu, maceracı, her konuyu bıdı bıdı konuşmaya mümkünse pasaportu olmasına hazır olmalı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Benle sevgili olacaklarını sanmıyorum en azından bu zamana kadar kimse olmadı