Sizinle olanın başına iyi veya kötü ne gelir?

Sadakatiminn, Sevgimin Kesinlikle.
Seversem Hayatımın Merkezine Koyarım. Asla Yalan Söylemem Kararları Beraber Alırız. Herşeyi Ben Diye Değil Biz Diye Düşünürüm. Hayatımın Geri Kalanını Ben Yerine Biz Diye Düşünürüm. Zaman Gelir Yorgun Düşerim Canım Yanar Kollarında Ağlar, Ellerinde Teselliyi Ararım. Zaman Gelir Mutluluğumda Tutar Kolundan Gezmeye Çıkartır Bazen Çocuk Gibi Parka Götürür Salıncakta Sallarım. Canım Bilir Candaşım Bilir Gözümden Sakınırım. Seversem Adam Gibi Sever Hayatımı Adarım.
Lakin İş O Kişiyi Bulabilmekte…
Sadakatimin garantisini verebilirim ama onun haricinde hiçbir şeyin garantisini veremem. İnsanoğlu "asla" dediğini yapmaya bayılır. Şimdi büyük konuşup da sonradan yüzüm kızarsın istemem. Yanlış olan her şeyden uzak, onu mutlu edebilecek her şeye ise yakın olabilmenin garantisini vermek isterim fakat yine de hiçbiri için kendimden çok da emin olduğumu söyleyemem. Kimse söyleyemez. Lafta/sözde emin şekilde konuşurlar, uygulamada öyle olmaz...
Cevap
71Cevap
Bol bol gıcık ederim, odunluk yaparım, kıskançlık krizine girebilir vs.
Garantisini verebileceğim tek şey sadakat. Gözü kapalı güvenebilir.
Merhaba 🎈
Ben hiçbişeyin garantisini vermem. Karşımdaki ne kadar adım atarsa o kadar adım atacağım garantisi dışında tabii. Boş yere umut verip, kimsenin beklentisinin üzerine dinlenmiş şerbet dökmek istemiyorum sonuçta. Kimse kimseye garantili şeyler verip de kandırmasın ayrıca :)
Koşulsuz itaat edeceğimin ve eve istediği gibi erkek getirip cinsel birliktelik yaşayabileceğine isterse o esnada da hizmetime devam edeceğime ve dışarıya karşı normal ev hayatı oynayacağıma ama aslında köle olacağıma garanti veririm
Abartılı olmuş bu biraz sanki 🤔
Hiç değil efendim. Öyle bir evlilik istiyorum. Ben sadakatimi hiç bir şekilde bozmam ama eşim çapkın ve bana karşı dominant bir karakter olsun istiyorum
38 yaşında 2 yıl garantili yılbaşından önce garantiyi 7 yıla çıkarmak isteyen olursa ücrete tabidir. Benim bile garantim yok neyin garantisini verecem.
Bak insanlar sadakat demiş, mutluluk demiş , güven demiş , bunlardan yok mu sende garanti edeceğin 😊
İddialı garantiler vermek tarzım değil.
Niyetim, duam, çabam olabilir.
Anı yakalamak en güzeli.
Yaşayalım ve görelim...🦄🍀❤️
Benimle sevgili olmak uçurum kenarında yürümek gibidir.
Neden
100 yaşında olduğun için mi?
😂😂😂
Kıskançlık krizi garanti, e işin içinde kıskançlık varsa, o ilişkide yasanabilecek olan tartışmaları siz düşünün
Hiç bir şeyin garantisinin olmadığının, ki ilişkinin yaşanabilir ve sürdürülebilir olmasını sağlamak için göstereceği çaba sürekli olsun 😉
Karakter, insanlık, vicdan, sadakat bunları az görmesi durumda kalbimi veririm yeterki onu verecek kadar sevmiş olmalıyım.
Sevgimin garantisini veriyorum.. Tabi bu sevigiyi taşıyacak yürek olmalı ilm önce...
onu seviyorsam asla kiramam ve asla ihanet etmem, sevdiğim kişinin yaninda enerjim hep yuksek olur cocuk gibi 🙂 Sevgilim olmayacagi icin bi kere daha dunyaya gelirsem ruh eşim sana sesleniyorum beni bul! 😄😄
çokca güleceğine, eğleneceğine, tartışabileceğine, fikir alışverişi yapacağına, çok seveceğime, haddinden bile daha fazla değer vereceğime, garanti veriyorum..
İmza parası, gol başına prim, galibiyet ve şampiyonlar içinde bonuslar!
Değişim garantisi veririm. Memnun kalmazsa değiştirebilir... :)
Hiç bitmeyecek sevgimin birde sonsuza kadar ona duyacağım saygıyı garanti ederim 🤔
Sadık olabilirim ama bu bir ödül değil zaten olması gereken bişey. İlgimi veririm falan ama bu da ödül değil. Yani aslında sayabileceğim her şey zaten olması gerektiğini düşündüğüm şeyler.
Hiçbir şeyin garantisini vermiyorum.
- Başka kimsenin sunamayacağı bir yaşamın: Başka bir evrene çağırırım onu.
- Benimle olanın başına "kusursuz bir felaket" gelir.
Hayatta hiçbir şeyin garantisi yokken herhangi bir şeyin garantisini veremem. Ama elimden gelenide yaparım.
Çok güzel sevebilirim öyle ki onu gökyüzüne çıkarabilirim. / gerçekten.
Ama kızarsam şak diye aşağı salarım 🤣
Ev işlerinde yardımcı olurum onun garantisini veririm
Sadakat, Saygı, elimden geldiğimce iyi bir yoldaş olmaya çalışabileceğimi, güzel Çörekler falan 😄
Bide acılı salgam
Emin olmadığım hiçbir konuda net konuşmam. Bu yüzden net bir şekilde bir şey diyorsam onun olacağının garantisini veriyorum. İyi veya kötü.
Bir gün öleceğimizin garantisi dışında garanti verceğim hiç bir şey yok. Hayat bu ne olur bilinmez.
7/24 iyi silkelerim .
alternatif şaşırtıcı eylemlerle şekillendiririm.
En ufak tartışmada çekip gitmeyeceğimin. Yetmez mi?
Verilmesi gereken bir garanti ama kimse vermemiş sizden başka insALLAH gönlünüzdeki kişi nasip olur hayatınıza
Teşekkürler
Kesin üzerine bisey dökülür düşer kırılır yakabilirim ama hayatta kalır 😅😅
Offf harika ❤❤
Hiç bir şeyin garantisini veremem..
Garantisi vereceğim şey güzel severim , mutluluğa ve ilgiye boğarım , maddi manevi anlamda hediyesiz kalmayacağının ve huzurlu bir hayatın
#Hükümdar
Hiç bir şeyin garantisini veremem. Çğnkü her an değişiyorum
Mükemmel derecede temiz ve düzenli bir evin ve eğlenceli bir hayatın garantisini veriyorum.
tam bir baş belası olacağımın garantisini veriyorum 😂
Sadakat konusunda garanti veririm. Onun dışında bir şey söyleyemem.
deliklerinin boş bırakmayacağımın garantisini verebilirim :D
Seviyorsam güzel bir yuvanın garantisini veririm :)
Yarına çıkmaya garantim yokken, neyin garantisini vereyim?
#Vesselam
Güzel severim ve sevdiğimi de hissettiririm ama inatçı ve biraz paranoyak biriyim herşeyi düşünürüm
Hiçbir şeyin garantisini veremem, yaşasın görsün 😂😂
düzgün bir şekilde sevilmenin garantisini veriyorum
Yeme içme konusunda aç kalmaz ve güven konusunda içi rahat olur baya
O kişi bilmesi daha iyi olur. Havadan atmayalım şimdi yok şöyle böyle diyemem.
kafayı yeme garantisi
Akilli bir hatun kaldı mi ya yedirtecegin kafayı
arıyorum Hâlâ
Hak ettiği sevgi ve ilgiyi vereceğimin garantisini verebilirim
Ayaklarını yerden kesmenin😀
"Eğer bana yalan söylemeye çalışırsan, gtün başın oynarsa, başka erkeklerle konuşursan, beni kıskandırmaya çalışırsan; mnı gtnu skrm senn." işte verdiğim garanti.
haftanın her günü sarhoş olma garantisi
Kaliteli Mikemmel birini vaad ediyorum da, asıl o ne vaad ediyor
Onu bebek gibi severim ama eşim olsun istiyorum
Onu bir Ömür seveceğime garantisi verebilirim
Sadakat ve ilgi. Başını döndürecek kadar. :d
Saygı, güven ve hak ederse sevgi.
Sadakatin ve mutlulugun
Kimsenin olamayacağın garantisini verebilirim. Vıcık vıcık gelemem öyle şeylere ben
Kimseye giç bir şeyin garantisini vermek zorunda değilim beraber yaşar görürüz
Evliligimizin ve yuva kurmanin garantisini verebilirim
Saygının dürüstlüğün ve sadakatin
Kanser verem olma garantisi
Onu aldatmayacağımın, çok seveceğimin.
Sadakat
Ilgi
Guzel seks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?