Yalandan dolandan anlamam bunun garantisini veririm bunun garantisini de isterim düzenbazlık yalan dolan yapacaksa baştan yoluna baksın zamanımı çalmasın çünkü tahammül edemiyorum elimden gelmiyor. İnsan palavracı bir arkadaşını dinleyip gülüp geçebiliyor ama palavracı olan insan olursa bence pek de gülüp geçemez o yüzden yalan olmasın yeter.
Gerçekten birini sevmem çok ama seversem güzel severim. Kızarım, kükrerim aslan gibi ama asla kimseye tek söz ettirmem, ağır sözlerimle eleştirir sarsarım ama asla güvenini sarsmam... Gerekirse elimi masaya vurup çeker giderim ama asla yüzüne vurmam, dudaklarından değil de alnından burası çok önemli "alın"(ANIL DİYENLER VAR ) beyninden öpmeyi isterim. Kadın emanetir der kalbimin en ulaşılmaz yerinde sınırsız konfor sağlarım. Üzmem, incitmem diyemem ama asla yüzüstü bırakıp başka biri için defolup gitmem... Kısacası hiç bir şeyin garantisi olamaz ama sevmeye değerse, değerinde severiz...
benimle iken mutlu olacağına.. ama mutsuzda olacağına bana katlanmanın zor olduğuna.. ve dengesiz bu hayatımdan keyif alacağının garantisini verebilirim
Kendimi nasil dusunuyorsam onu da oyle dusunecegimin, arkasindan is çevirmeyecegimin, cevirirsem de yuzune bakamayacagimin garantisini veririm. Neyse o hersey dürüstlük ve dobra. Neyin garantisini isterim? Bana karşı dürüst ve net olsun yeter. Bir de sirinlesicem derken salak salak hareketler ve konusmalar yapmasin yeter.
Her zaman her konuda dürüst olacağımın garantisini veririm, aynı garantiyi beklerim. Örneğin olurda bir gün bana olan ilgisi biter ve başka bir kadınla daha mutlu olacağına inanırsa bunu bana açıkça söylemesini isterim. Aldatmak gibi basit ve adice bir yol seçmesini asla kabul edemem.
Yorgun düştüğünde sevgi ve güven dolu sıcacık göğsüm. Dertleşmek istediğinde onu kalpten dinleyecek anlayacak bir arkadaş. Eğlenceli vakit geçirmek ve iyi hissettirmek. Ağladığında şefkatle sevgiyle yatıştırmak. Birlikte keşfetmek hayatın güzelliklerini.
İleri de beni değiştirmek istese dahi değişmeyeceğim yine o dik kafalı adam olacağım. Ben buyum kızım diyeceğim karşı çıkarsa. Çünkü ben böyle mutlu olurum mutlu ederim. Dipnot: Sevgilim yok şu an ama olursa bu halimle sevsin isterim yalanların üstüne bir ilişki kurup kendimi yanlış tanıtmak istemem çünkü.
Eğer adam gibi sevgili olucaksa yargısız infaz yapmayacaksa beni tanımadan gördüğü ufak tefek şeyler ile hakkımda hüküm vermeyecekse onu hep seveceğimin ona hiç değişmeyeceğimin onu herzaman anlayacağımın her derdinde yanında olacağımın garantisini veririm
Bu soru ister istemez iki yönlü cevabı olan bir mevzudur' Birincisi' sevgili anlamı çok büyük' ya da çok küçük bir anlamda olabilir İkincisi' sevgili anlamının olağan üstü değerini idrak etmişsek' İki ikişinin hayatlarını daim etmesi kalır' peki bunun garantisi nedir' Kesinlikle yalansız' gerçekçi planları birlik içinde' yaşamlarına katmasıdır' Ya evliliktir' veya sadakatleridir'' ♫♪
daima tutkulu seveceğime güzel seveceğime nefesim sonuna kadar ona anlayışlı ve aşkın ve romantizm en mükemmel hallerini yaşatıcağıma garanti veriyorum
verebileceğim garanti asla onu üzmeyeceğim, tabii kültürlü biriyse, gelipte şunu yapma bunu yapmadiye baskı yaparsa üzülebilir, kıskanmam, istediğini giyebilir, güvenirim, para ise bilemiyorum, kazanamayabilirim onda garanti veremem, belki fiziğimi beğenmez, tatmin olamaz benden ona da garanti veremem, ama alçak gönüllü iyi biriyim, orda garanti tamam aldjaskd
Aklın ve zekanın çünkü akıl kalbe hükmeder ve yaşananlar hatırlanır ve ozaman anlarsinki herşey bel altı olmadığı kalbinde sadece biri için heycanlandigini sen sen ol o güzel kalbi sahip çıkana ver diye boşuna dememişler zevk unutulur anlar yaşanır ama hepsi akılda kalır yani ben aklımı ve zekamı verirdim
Asla onu zora sokacak başkalarının gözünde küçük düşürecek bir davranışta bulunmayacagima garanti verebilirim, bir de basbasayken her turlu hayatini zkebilecegime.
Gelecekteki eşim eğer beni yeterince seviyor, hayatında en tepeye koyuyor ve benimle istediğim kadar ilgileniyorsa; sınırsız sevgi ve sevişmenin garantisini verebilirim sjfjfj ama kimseye aşık olmuyorum o da ayrı mesele.
Aldatmayacağımın ve evime kendisine ve çocuklara bakacağımın seveceğimin... Ondan ise sadık kalması evimiz yuvamız için çocuklarımız için çabalaması aldatmaması...
En İyi Cevaplar