Diyelim ki karşı cins arkadaşın sana aşık oldu, şans tanır mısın? 🧚🏻♀️

Diyelim ki karşı cins arkadaşın sana aşık oldu, şans tanır mısın? 🧚🏻♀️

Açıkçası arkadaşım olan biriyle sevgili olma fikrine tamamen kapalı değilim. Hatta eğer aramızda gerçekten bir his oluşursa, neden olmasın? Sonuçta zaten birbirimizi tanıyoruz, aramızda bir güven ve samimiyet var. Tabii ki en büyük risk, o arkadaşlığın zarar görebilme ihtimali… O biraz korkutucu olabilir. Ama eğer iki taraf da olgun davranırsa, bence çok güzel bir ilişki olabilir. Hatta arkadaşlıktan gelen o uyum ve rahatlık, ilişkiyi daha da güçlü yapar diye düşünüyorum. O yüzden, evet, olurdum ve büyük ihtimalle daha da mutlu olurdum.
Eğer hisler karşılıklıysa olurdu. Çünkü arkadaşlık zaten sevginin en sade hâlidir, içinde güven, anlayış ve samimiyet vardır. Zamanla o bağ derinleşirse, aşk kendiliğinden doğar. Ama temeli sağlam olmayan dostluk, aşkta da uzun sürmez. Arkadaşla sevgili olmak risklidir belki, ama en güzel aşklar da çoğu zaman dostluktan filizlenir. Kaybetme korkusu ağır olsa da, bazen kalp dostluğun ötesini ister.
Gençken saçma ve yanlış bulurdum. Ama belli bir yaştan sonra birbirini çok iyi tanıyan, seven ve güven duyan insanların mutlu bir gelecek kurmak için aşk duygusunu elzem bir ihtiyaç olarak gördüğünü düşünmüyorum. Bu düşünce daha çok 30-35 yaşlarından sonra oluşmaya başlıyor. Yani büyük konuşmak istemiyorum, olur mu olabilir.
Olmam ters bana
Tskrler 🌹🌹🌹
Cevap
33Cevap
Hayır olmam kardeş gözüyle bakmışım ben ona sevgili gözüyle bakamam. Başka erkek mi yok arkadaşım dostum dediğim biriyle sevgili olmayı düşüneyim
Arkadaşımla hiç sevgili olmadım
birbirimizden hoşlanıyorsak evet şans veririm tabi ki de. ama genelde karşı cins arkadaşlarımın hepsi benden büyük. o gözle bakmazlar :// sdfsdf
Ahhhh hayır. Sanmıyorum. Oldu baya. Hepsine rest çektim. Sonra da erkekten düz arkadaş olmayı bile reddettim. Senelerdir erkek arkadaş edinmem. Ama güzel olurdu aslında seni bilen ve düşünen birisinin sevmesi de. Bilemiyorum Altan, hadi gidelim sjsjsj
Duygularım varsa şans tanırım elbette, yoksa iletişimi koparırdım çünkü ona artık birini seversem anlatamazdım.
Hayır bunu yapamam... En temeli arkadaşlık demek benim için kardeşlik demektir ve birine arkadaş demişsem ona yan gözle bakamam...
Asslaa
Arkadaşım dedikten sonra asla ilerisi olmaz, olamaz. Onlara da bu yüzü vermem zaten.
Her an her şey oluyor ama arkadaşlık biter o zamanda
Hayır arkadaşlık sınırlarını net belirlemek gerek kimseyi üzmek istemem.
Aşık olursam neden olmasın 🤭 kıza söylerim oda benden hoşlanırsa olur bu iş
Yok reddettim hep hoş değil o zaman arkadaş olmasaydi
-karşı cinsi iş arkadaşı veya mekanda çalışan arkadaş gibi onun dışında normal arkadaş olarak hayatıma almıyorum. Olacaksa sadece özel bir kadın olmalı.
Hiç böyle bir durum yaşamadım ama sevgilim yoksa eğer ve arkadaşımla iyi anlaşıyorsam şans verirdim sanırım.
Ben oldum 3 senemi yedi ayrıldık arkadaş kalmak istedik tekrar olmadı. En iyi arkadaşımı kaybettim 😊
Arkadaş olduğun kişiyle evlenmeliymişsin. Diyorlar
Hee benim sevgilim yoksa şans tanırım.
Kabul ederse neden olmasın, güzel bşr başlangıç olurdu
Arkadaşım diyorsam, arkadaşımdır. Bunun böyle birşeye verilmemesi için gerekirse uzak dururum
Arkadaşla sevgili olunmaz.
Sevgili ile arkadaş olunur.
Karşı cinsten arkadaş olmaz
En igrenç sevgili tarzı
Bilmem hiç düşünmedim
Çok istisna gerekiyor
Bana karşı duyguları varsa şans verebilirim
olurum bebeğim her erkek olur zaten
Arkadaşım aşık olmuştu olmadım ya hiç o gözle bakmadığım için ama hoşlandığım biriyle arkadaş olmuştum ona da hep içimde hoşlantı duymuştum
Adelina yoksa bana aşık mısın itiraf et hadi 😱
Bi posta vurmak için olurum sonra bahane bulup ayrılırım )))
Sanmıyorum
Hayır
Olmam
Günah 🤯🤯
Muhtemelen
Hayır böyle birşeye sıcak bakmam
Hayır başıma geldi
Birbirimizden hoşlandıysak neden olmasın
Olmam, o gözle bakamıyorum.
Tabiki kalp kırmaktansa elimi kırarım
Arkadaşlar hep arkadaş olarak kalmalı
Senle olabiliriz bence