Çok iyi anlaştığınızı düşünün, onunla zaman geçirdiğinizi düşünün olur musunuz? Yoksa ben arkadaşıma o göz ile bakmam diyenlerden misiniz? Yakın arkadaşınız ile sevgili olur musunuz? Şurada buram buram bir aşk kokusu alıyorum.
En iyi aşk yakın arkadaşla olandır zaten. Genelde ciddi olan, uzun yıllar süren ve evliliğe varan ilişkilerde de öncesinde yakın arkadaşlık görülüyor. Bunun için öncesinde arkadaşınıza o gözle bakmanıza gerek yok, o göz dediğiniz gönül gözü. Gün gelir kayar, ısınır çok normal. İyi anlaştığım, aynı şeylerden keyif aldığım, birlikte güldüğüm, oynadığım, konserlere seyahatlere gittiğim insanla aşk da yaşayabilirim bu beni mutlu ve güvende hissettirir.
Bu işler belli olmaz, kesin olmaz demenin de yanlış olduğu kanaatindeyim ama olur da denenirse ve beklenen sonuç alınamazsa insan arkadaşından da olmuş oluyor. Kelimenin tam anlamıyla mayın tarlası bu arkadaşlık ve flört mevzuları..
Asıl onlarla olan sevgililikler daha uzun ve sağlam oluyor bence. Birlikte iyi vakit geçirip biz ne iyi anlaşıyoruz ya dediğin evrede o arkadaşlığı bi üste taşımak daha mantıklı geliyor bana. İlk görüşte aşk yoksa arkadaşlıktan sevgililik daha mantıklı bana göre.
Eğer birisi ile iyi ananlaşıyorsan aşık olup onu kaybetme derler çok da severim bu sözü ve haklı da bulurum. Aşk bazı şeyleri tüketiyor. Arkadaşlık gibi. Gün gelip yollarınızı ayırınca keşke arkadaş olarak kalsaydık , yakın arkadaşımken çok iyi ikiliydik diyorsun. Sadece sevgilini değil o en yakin arkadaşını da kaybetmiş oluyorsun. Bu yüzden yakın arkadaşlarım sadece o şekilde kalır. Ama sıradan arkadaşlıklarda bu evre sevgililiğe doğru ilerleyebilir.
Ben oyle oldum zaten 4 senelik tanisiklik vrdi ama samimiyet yoktu sonra samimilestik simdide sevgiliyiz 4.5 aydir ve cok mutluyz cok iyi anlasiyoruz yakin arkadastan donmek daha iyi huyunu suyunu biliyirsun ona gore hareket ediyorsun
Yakın arkadaşsam her şeyini biliyorum demektir olmam ki bir kızla bir erkek yakın arkadaş bence olamaz ama velev ki oldu dediğim gibi sevgili olmam ama normal bir arkadaşımsa sonradan hislerde doğarsa olurdum.
olurum cunku insan arkadasınin her seyini bilir anlar ve anlasabildigi biriyle arkadaş olur zaten hic tanimadıgin biriyle sevgili olmak yanlıs bence once arkadaş olmak lazım
Arkadaşa o gözle bakmam ne demek? Kadın ve erkeğin arkadaşlığı ya da kankaligi günümüzün kandırmacası. Nikah düşüyorsa her şey olabilir. Hatta olmaması garip.
İnsan yakın arkadaşı ile daha iyi olmaz mı? hem kadınlar siz demiyor musunuz ilk önce tanışalım arkadaş olalım diye... eee ne var bunda. gayet de güzel olur.
olunuyor aslında ama olmamak daha güzel çünkü ilişki kötü giderse hayatında olmayacak ve sen onunla arkadaş kalsaydın yanında olacaktı ama ilişki sonrası o insanı kaybediyorsun sonuçta.
Komşumun kızı ile yıllarca yakın arkadaşlığımız oldu. Bir kez bile farklı şeyler hissetmedim. Ben taşındıktan sonra iletişim koptu zaten de en az 8 yıl yakın arkadaşlığımız vardı. Cevabım hayır
Olmam diyerek kesin konuşmak istemiyorum. Çünkü neyi asla yapmam dersem, onu yaparken bulurum kendimi. Olacağı varsa olur zaten, buna kimse engel olamaz.
Çevremdeki bi çok kişi yakın arkadaşı ile evlendi knk mutlu mesut yaşıyor ve hiçbir sorun yok ya Bu arada ki aldıgin elektriğe bağlı anlatabildim mi zaman içerisinde duygular değişebilir bu gayet normal yani insanları belli bir kalıba sığdırmak Bana göre çok yanlış işte benim arkadaşımsin benim arkadaşım olarak kalacaksın kanka Artık bunlar eskide kaldı yıl 2022 sonucta Senin o kişi ile aramda herhangi bir kan bağı yok ise Gönül bu hani kayabilir de kaymaya bilir de bunun için bir şey söyleyemeyiz tabii