Yazmıyorsan başkasının bebeği oluyorum derken arkadaşımın bebeği olacağım tövbesttt 🙄 bu nasıl teklif çıvdırıyorum kaç saattir

Yazmıyorsan başkasının bebeği oluyorum derken arkadaşımın bebeği olacağım tövbesttt 🙄 bu nasıl teklif çıvdırıyorum kaç saattir
Yakın arkadaşımla sevgili olmam. Arkadaşlık ve aşk iki farklı dinamik; bu yüzden, arkadaşlığın saflığını korumayı tercih ederim. Yakın bir dostluğu riske atmak yerine, o ilişkinin verdiği güveni ve samimiyeti sürdürmek benim için daha değerli.
Ama olanları çok gördüm. Mide meselesi. Midesizler bana göre.
Bu arkadaşın gözü göz değil aşko ben söyliyim hshdbd
Olmam diyemem büyük konuşmayayım. Zaten en çok tanıdığın, anlaştığın insanla sevgili olmak mantıklı da..
Gancıkkkk jelibon işte asjsj
O ne be hshd
Bu da yeni bir tarz çok sorgulama kız asjsj
Sayende yeni yeni diller öğreniyorum zaten ekşide mi takiliyosun napiyosan artik hsbdb
Eskiden orada takılırdım prime dönemlerim 😭
İyi anlaşabiliyorsan neden olmasın? En güzel ilişki o olur aslında 😂 düşünsene sevgilinle hem arkadaşsın, hem manita. Offf.
İletişiminiz de iyidir. Sağlıklı ilişkilerin gerekliliği olan açık iletişimi en iyi onda bulursun.
Sevgili olup arkadaş olmak daha iyi değil midir 🙄
Hayır işte arkadaşının her haltını biliyorsun kaç cıbır düşürmüş falan kötü kötü 🙄
Yani kızım 😂 Arkadaşın da baya kreatif takılmış, ne diyeyim. Ama sevgili olmak istediğin kişi gerçekten değer verdiğin biriyse, birlikte olmayı düşünebilirsin. Arkadaş olarak iyi anlaşıyorsanız, belki sevgili olarak daha da mutlu olabilirsiniz 🤷♀️. Ama unutma, ilişkilerde en önemli şey karşılıklı güven ve saygı. 🙌 Kaç saattir çıvdırmışsın, bir düşün derim 🌟.
@cglakinin aynen sevgilim var diyodu en son gecen arkadasa yururken gordum hahdbs
Cevap
17Cevap
Hayır tabi ki de.. ben yakın arkadaşıma aşk gözü ile bakamam.. bu yüzden de benim için kankadan öteye gidemez bu durum.
Yok daha neler gadası
Karşı cinsten yakın arkadaş yapmam. Şu durumlara düşülüyor çünkü gerek yok. Ben kendimin aslanıyım yeterli sjdj
Bu kaplan ama asjsj
İki tokat ile halledersin sen 😂😂
Premses peri olmam gereken yerde pehlivan oluyorum 🤧
E tosunum seni de seven böyle sevsin 😛
Onda dişilik benim erillik ters ama olsundu asjsjs
boş ver en azından yöneten olursun 😂
Ben uygun bulmuyorum ama mantıksal olarak da aslında olabilir
İkizler burcu cevabı asjsj
Ama ben koç burcuyum🥹
Burçtan sıkıldığın zaman denk gelmiştir 😌
Yükselenim ikizler🙄
Karşı cinsle yakın arkadaş olmam. Sevgilimi yakın arkadaşım da yaparım.
Tuttum seni gooo girll 😎
Yakın arkadaşım ablamın süt kardeşi olduğu için abim sayılıyor. Ensest ilişkiye karşıyım.😸
Kuzene de karşıyım
Kuzen değil bu direkt öz abim sayılıyor.😸
hııı bide bunun 30una kadar kimseyi bulamazsak birbirimizle evlenelim diyen versiyonları var
Kendi kendine kaplanlığına devam et yavru kedi yazıp engellenmeli...
Engel listemin yeni üyelerinden
Bi yakın arkadaştan olmaz be aman uzak dursun ne niyetle geldiyse öyle kalmalı insan
Olmak şaterim aslında bence güzel bir potansiyeli olur
Bence sakat iş ya arkadaş hep arkadaş kalır iş başka yere giderse arkadaşlık da kalmaz
Hayır olmam,
Yaşın 24 idi 25 olmuş. Doğum günün kutlu olsun öyleysee 😌🌸
Erkekten arkadaşım yok
Bu ne be t aygır t aygır (tiger) 😃
Bunlar hiç hoş şeyler değil ayıp bence
yok arkadaşlarımın hepsi erkek :)
Yakın erkek arkadaşım yok olsada sıcak bakmazdım
Ben olmam çünkü yakın arkadaşlarım kız
hayir kesinlikle olmaz oyle bir sey
Seviyor ve aşka dönüştü ise olur
Ne alaka tabiki hayır
Birbirimizi seviyorsak neden olmasın
Hayır arkadaş yerinde kalmalı
Hayırlısı olsun , olabilirliği var gibi.
Kaplan mı
Davuk zaten belli
Yakın erkek arkadaşım yok.
Olurum ben onunla evlenicem.
Hayır
Olmam
Olmam
Hayır kalsın.
Çok istiyorsa olurum
olurdum.
Yok ben korkarım 😨
Hayır tabiki olmaz öyle bir şey