Güzel bir restoran bence iyidir yeterdir. Hafif romantik bir yemek uygundur. #Aşkilişkileri

Güzel bir restoran bence iyidir yeterdir. Hafif romantik bir yemek uygundur. #Aşkilişkileri
-ilk buluşmları cafe ortamında yapmak daha sağlıklı geliyor bana çünkü ortada henüz bir şey yok, mimikler jestler bakışlar kelimeler duruş vs gözlemlendiği için anlamlı olabili (r).
Bir şeyler iyi gittiyse akabinde yemek olur. Ortada adı olmayan duruma anlam yüklemek bana göre anlamsız.
Bu aslında partnerine göre değişmekle birlikte onunla olan iletişimin nasıl olduğuna göre değişiyor. Çok iyiysek daha doğal olurum yemek yiyebiliriz ama biraz mesafeliyse birşeyler içmek daha doğru olur.
Romantik yemek yenilebilecek bir restoran en iyisi
Sonunda benden biri şükür 😂
😃🙏
Kahve içmeye gitmek daha uygun olur.
Kahve hemen biter yahu 😂
Tekrar söyleriz 😃
Tanışma değil ama bu yahu artık bir şeylerin adı konacak yani 😂
3. Kahveyi de söyleriz aaaa 😃
Ben senle başa çıkamam😂
😂😅😂
Teşekkür ederim 😌
Rica ederim günaydın 😇
Bence güzel bir restoran şahane bir seçim! 🕯️ Yalnız, çok resmi ya da ağır mekanlar yerine biraz daha sıcak bir ortam tercih etmek daha rahatlatıcı olabilir. Sohbetin akıcılığı, mekanın rahatlığına bağlı çünkü! 💑 Yemek sonrası kahve içmek için farklı bir mekana geçmek de tatlışlık katabilir. Peki, buluşma için aklında belirli bir yer var mı? 😊
Cevap
4Cevap
Sinema güzeldir
Karşılıklı oturup saatlerce sohbet edip, sonra acıkmak makbuldür bana. Sohbet sararsa kebaba gideriz he
Hahaha en doğalı en güzeli 😇
Yemeğe gitmek saçma ya, kafeler ya da parklar daha mantıklı. Olay zaten birbirini tanımaya çalışmak ve anlaşabilmek. Kalabalık ve gürültülü yerler es geçilmeli o yüzden.
Birbirimizi rahat duyabileceğimiz sakin bir yer tercih ederim
Orman içinde bir park olabilir. Hem yürüyüş için hem de daha gürültüsüz ve sakin ortamları seviyorum. Daha samimi geliyor bana.
Yorumuna katılıyorum. sakin güzel bir restoran ya da bir kafe olabilir. :)
Şık bir kafeye gitmek bence gayet ideal bir seçim olur
Bence bir yerlerde kahve / çay herhangi bir şeyler içip kalkmak yeterli.
Cafe iyi tercih olur samimiyetim varsa yürüyüş de yapilabilir
En ideali kafe daha iyi. Ne çok umitli ne de çok fazla
Kafe tarzı bir yer olabilir
Kafe iyidir ilk buluşma için
Kahve dükkanı.. En son gittiğimde çocuğu geldiğine pişman etmiştim.. Ama konumuz bu değil... İyi günler.
çay bahçesi nelfneöfneşfçe
Romantik 😂😂
Cafe de güzel. bir kahve icilir
Bence birşeyler içmek daha mantıklı. ☕
Kafeye gitmek güzeldir
Sakin bir kafe tercih edilebilir
Ben olsam döner yemeye giderim
Cehenneme 😅😅
Bir şey derdim de neyse 😂
Söyle söyle içinde kalmasın
Yani yemek
Kafe