İlk buluşmanız için en ideal mekanı sizce neresi? Bir kafede kahve içmek mi, yoksa sahil kenarında yürüyüş mü? Neden böyle düşünüyorsunuz?

İlk buluşmanız için en ideal mekanı sizce neresi? Bir kafede kahve içmek mi, yoksa sahil kenarında yürüyüş mü? Neden böyle düşünüyorsunuz?
Bir cafede buluşmayı tercih ederim.. Sahilde yürüyüş yapmak da güzel olur ama ilk buluşma için uygun olmayabilir.. Çünkü ben sevdiğim adamla sahilde elele yürümek isterim..
Bir kafede kahve içmek. Oturarak sohbet etmeyi daha çok seviyorum. Konuşurken karşımdaki kişinin yüzünü görmek isterim, özellikle ilk buluşmada bu çok önemli. İnsanın yüzü çok şey anlatır konuşurken.
Yürürken bu pek mümkün olmuyor. Yürüyüş sonraki buluşmalarda olabilir
Sevdiğim ya da onun sevdiği bir aktiviteyi yapmak daha doğru olur bana göre. Sahilde dolaşmayı severim. Bir cafede tercihen jazz blues çalan bir yerde kahve içmeyi de bu tamamen karşımdakine bağlı. Her ilk buluşmada aynı yere gidilmez ☺️
İlk buluşmada benim tercihim kafe ve restoran gibi yerlere gitmektir, ne çok kalabalık olmalı ne de çok sakin. Ayrıca ortak zevklerimize uyacak eğlence yerlerine de gidebilirim.
Cevap
34Cevap
İlk buluşmada kahvelerimizi içelim evlerimize dağılalım düşüncesiyle hareket ederim..
Arabayla şehri tepeden izleyebileceğimiz bir yere. Sonra arabanın kaputuna oturup, şehri izleriz.
İlk buluşmada mı bunlar?
Hııı? Sorun mu var
Yok canım sorun olmaz heyecanlı olur kağıttan üstü
Sinema olabilir.
Benim için genel olarak ilk buluşmada bir kafede buluşmak, birlikte kahve veya çay içip keyifli bir sohbet etmek daha doğru olur. Yemek yemek yerine bu şekilde daha rahat bir ortamda buluşmak, insanın rezil olma riskini azaltabilir çünkü daha az baskı altında oluruz. Ayrıca, ilk buluşmada hesabı erkeğin ödemesi daha uygun olur diye düşünüyorum.
Benim için yerin bir önemi yok.
Tanışmanın yeri olmayacağını düşünüyorum.
Ev olmadığı sürece.
Belki bir restaurant, belki bir cafe, belki de bir deniz kenarında yürüyüş.
Önemli olan bence 2. buluşma.
Zaten herkesle sosyal ortamda tanışıyorum. Orada bir süre tartar sonrasında ihtiyacıma bağlı davranırım. Misal sevgililik düşünüyorsam bir yerde içer sohbet ederiz, daha hızlı bir şey düşünüyorsam varsa evine giderim.
İlk buluşmada bunlar
Anlamadım. Onları mı ezikledin yoksa soruyu anlamadığımı mı düşündün?
İlk gün içme sende
Daha açıklayıcı olmalısın.
Çok hızlısın ilk buluşmada ne yaparsın demiş hemen içerim demişsin beşe diyorum çay kahve iç yeter ilk günden alkol girerse uzun bir ilişki olmaz diyorum
Alkol insanları tanımak için sevdiğim bir yoldur. Çay kahve buluşmaları benlik değil metropol kadınıyım ben. Zaten neyse ki cümlenin devamını algılamamışsın 😂
Evine gidiş hızlı olur ilk seferde ever alkol tanımak için çok iyi ama sen sarhoş olma karşındakini sarhoş etmelisin benim gibi sarhoş olmayana içirirsen dikkat etmelisin
Evine geçmek için değil sohbet için oturuyorum. Ayrıca alkolde ayarım var, içebildiğin kadar k*çınla iç mantığındakilerden değilim. Amaç sohbetten keyif almak.
Tebrik ederim içtiğinde oturduğun gibi kalkmalısın. İyi yetişmişsin zeka ve mantığını kullanıyorsun
Evet kendimi iyi yetiştirdim. Zevklerimin peşinde koşarım ama ayarında yaparım.
Seninle sohbet edip tanışmak isterdim az kaldı senin gibi biri
Biliyorum.
Biliyorsun ama hareket yok
Var, sadece sana karşı değil.
Hareket etmelisiniz ki sohbet edip tanışabilelim
Seninle ilgilenmediğimi idrak etmen ne kadar sürer?
Sana bir kahve içirene kadar
Hayaller hayatlar.
Hayaller olmasa hayat çekilmez hayaller ulaşma umudu insanların yaşam kaynağıdır önemli olan oyunun bozulmaması sen zaten kahve içersen oyun bozulur. Biri her gün bir esnafta 1 lira alır sonra 1 lira olmadığı gün esnaf 5 lira verir almaz 20 verir 50 verir hiçbirini almaz daha çok verdi sana neden almadın diye sorar eğerki alırsam oyun bozulur heyecanı kaçar belkide senin kaçışın heyecan katıyor o yüzden içmeyiz kahveyi ben bu arada Gaziantep tenim
Almayayım.
Yan cebine koysam
Güzel bir kafe tercih ederim. Ya da hoşuna gidecek bir mekanda bir akşam yemeğine davet ederim. Buluşma anına kadar edindiğim bilgiler ışığında güzel bir organizasyon düzenlerim.
Sahil kenarında hem yürüyüş yapıp, hem sohbet etmek daha samimi geliyor.
Bence yeterli abartmışlar
Kahve içmek daha iyi. İlk günden kızı yürüyerek yormayalim
Bu iyiydi
Karşımda ki muhattabi la göre değişir.. Az çok fikir sahibiysem hakkında..
Elbette onun rahat edeceği bir yer seçerim.. Mümkünse bildiği bir yeri ki gergin hissetmesin. Vs gibi :)
Bence yürüyüş muhabbet ede ede güzel olurdu
Cafe restoran çay bahçesi pastane börekçi mevsim uygunsa çiköfteci nerelere gitmedik ki ilk buluşmada 😄
Önce kafe gibi bir yerde oturup bir şeyler içip konuşmak daha sonra deniz kenarı ya da o anki istediğimiz yerde el ele tutuşup gezmek güzel olurdu.
Bu kadar ile kalırsa iyi ama ilk buluşmada abartanlar var
Bir müze olabilir, ardından müzenin kafesinde bir kahve. 😅
özel mülküme veya 5 yıldız bir otele gidiyorum genelde...
Kahve içebiliriz. Sahilde bir bankta bile olur fark etmez.
Tavuk pilavcıya KJdbdbshdhsjs bence gayet romantikk :d
Bana fark etmez. Birlikte güzel zaman geçirelim yeter ki.
Bir yere değil de dolaşmayı seviyorum ondan sonra da evime bıraksın öyle.
Yukarı kahve ye davet etme ama
Kafeye götürürüm ben olsam biraz sohbet eder. Karşımdakini tanımaya çalışırım sonrada eve doğru yol alırım.
Zaten karşındakinden hoşlandıysan bir daha buluşursun ilgini çekmediysede herkes kendi yoluna dersin.
Sahil varsa sahilde termostan çay içmek derim ben, self servis, birbirinin çayını dolduracaksın sohbet edeceksin
Biz sahil kenarında kahvaltı etmiştik. Çok güzel bir yerdi 1 senedir evliyiz şimdi
Sahilde yürümek yürüyüş yapmak daha mantıklı sonrasında kafeye gidilebilir ilk başta yürürken hal hareket tavrından nasıl bir olduğunu anlayabilirsin birazda olsa
Kahve içmeye olabilir
Çiğköfte date istiyorum ben
Kafede kahve ısmarlarım
Orman iyidir temiz hava
Cafe ama nezih bir yer olmalı elit herkesin olduğu bir ortam olmamalı
Kahve içmek. Yüz yüze oturup sakince konuşmayı, bazen de susarak bakışmayı seviyorum. O sessizlikde gözleriyle ne anlatdığı benim için önemli. Ordan çıkınca da biraz yürümeyi teklif ederim muhtemelen
Sinema ve kafe olabilir.
Sahilde deniz kenarında bir kahve içilebilir
Normal bi cafe olabilir
Kahve içmek sohbet için uygun bir yer
Önce bir adana kebap sonra öay
Kafeye veya tavuk pilavcıya 😂🤌
Ben güzel bir konumda şık bir cafe tercih ederdim.
Hâlâ ilk buluşmaya çıkmadım ağağ cafe olur
Kahve içerim sonra yürüşe geçeriz sahilde herhalde
Sahil, cafe, restroan
Kafede çay içilir
Sonra sahilde yürüyüş...
Cafe
Yürümeyi ben hallederim o kahvesini içsin
Kokoreççiye
Sakin bir yere
günlük kiralık
Kafe iyidir
Dönerciye