Geç evlenmek isteyen erkek arkadaş isteğinde haklı mı?

arkadaşlar şimdi benim 3 aylık mükemmel bi ilişkim var birbirimizi 2 senedir okulda goruyorduk o cok bakıyordu ben olacağımıza ihtimal vermediğimden çok umruma takmazdım açıkçası. Her neyse bana yazdı biz ilişkiye başladık her şey tıkırında gidiyor ikimizde 18 yaşındayız bu arada. Bana pahalı hediyeler alır her yere götürmek ister telefonunu istediğim zaman verir buldan konumu açık öyle cafelere gitmez erkek arkadaşlarıyla gittiği cafelerde videolar atar ben daha demeden tüm arkadaşları da ilişkimizi bilir bana ilgi alakası tavan zaten sevgisi çok eminim. Ancak 2 gün once ben her zamanki kavgamı çıkartırken ( en ufak seyde kavga ederim) barıştıktan 1 saat sonra aşkım ben seni çok seviyorum ama ben geç evlenmeyi düşünüyorum fikrim bu yönde dedi tabii ben bu fikrin üstüne direkt ayrıldım bildiğiniz yalvardı sensiz asla yapamam fikrimi değiştiririm ben nasıl böyle silip atabiliyosun falan diye ama beni bu kadar seviyorken neden geç evlensin madem? Ben bi ton saygısız laf ettiğim içinde üzüldüm ayrıldıktan sonra ve aradım ayrıldıktan 8 saat sonra dedim ki evlilik sadece soyadını alıcam ve aynı evde yaşıcaz diye tam anlatırken lafımı kesip ne güzel işte aşkım deyip güldü (boşuna mı üzülüp ayrıldım :D?) neyse ertesi gün oldu ona söyledim ben üniveristemi okur ve 25 yaşında evlenirim dedim sende kararını şimdiden ver gibisine o da aşkım o akşamki dediklermi unut haklısın ben hiç düşünmeden o lafı ettim ben bu konudaki kavgadan sonra sana daha çok bağlandım falan dedi. Ama içim hiç rahat değil sizce ne yapmalıyım?
Geç evlenmek isteyen erkek arkadaş isteğinde haklı mı?