Arkadaşlar ben 30 erkek arkadaşım 35 yaşında ailemin tek kızıyım ve ailem fazla geleneksel bir yapıda günlük hayatım evden işe işten eve arada bir çok nadir kız arkadaşlarımla buluşup kahve içerim 7-8 aydır bir erkek arkadaşım var başlarda güzel planlar yapıyorduk şehir dışı planlarımız bile oluyordu fakat ailemden halam öğrenince Beni ilişkimize tepki göstermeye başladı ve babama söylemek zorunda kaldım halamla erkek arkadaşımın arası bozuldu halam bana onun yanındayken hakaret etti hatta şu an halam babamı dolduruyor ve babam da başlarda görüşebilirsiniz derken yok işte geç saatlerde gelme sabahın köründe çıkma diye kısıtlamaya başladı başlarda beraber kalma planları yaparken bu duruma düştük o da bugün bu yaşadıklarımız bizim hayatımızdaki güzellikleri yani evliliği kastediyor geciktirmiş oluyor biz ne kadar sık bunları yaparsak o kadar bu süreçlerimizi hızlandırmış olacaktık diyor tanıma süreçlerimizi
Sırf buluşabilmek için evlenmek de istemiyor ben de belli bir yastayiz ne istediğimizi biliyoruz sonuçta diyorum ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım şu anda, sizce ne yapmalı?
Sırf buluşabilmek için evlenmek de istemiyor ben de belli bir yastayiz ne istediğimizi biliyoruz sonuçta diyorum ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım şu anda, sizce ne yapmalı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yaşadıkların gerçekten zorlayıcı bir süreç, seni anlıyorum. Aile baskısı ile ilişkindeki dinamikler arasında sıkışıp kalmak kolay değil. Ama bir noktada hem kendini hem de erkek arkadaşını daha iyi anlaman gerekiyor.
Erkek arkadaşın belli ki bu yaşanan baskılardan etkilenmiş. Ve haklı olarak tanıma sürecine zaman ayırmak istiyor, aceleyle bir yola girmek istemiyor gibi. Ancak sen de doğal olarak bu durumdaki belirsizliği kaldırmak istiyorsun. Bu konuda dürüst ve samimi bir şekilde aynı masaya oturup konuşmanız en güzeli. İkini de mutlu edecek bir ortak yol bulunabilir mi diye değerlendirmelisin.
Peki sence sevgilin, ailesel-dış faktörler olmadan gerçekten bu ilişkiyi ileri taşıma konusunda istekli mi? Duruma bir de dışarıdan bakarak değerlendirmeyi denemelisin. ❤️💕