Sevgilim haklı mı evlilikten mi çekiniyor?

Arkadaşlar ben 30 erkek arkadaşım 35 yaşında ailemin tek kızıyım ve ailem fazla geleneksel bir yapıda günlük hayatım evden işe işten eve arada bir çok nadir kız arkadaşlarımla buluşup kahve içerim 7-8 aydır bir erkek arkadaşım var başlarda güzel planlar yapıyorduk şehir dışı planlarımız bile oluyordu fakat ailemden halam öğrenince Beni ilişkimize tepki göstermeye başladı ve babama söylemek zorunda kaldım halamla erkek arkadaşımın arası bozuldu halam bana onun yanındayken hakaret etti hatta şu an halam babamı dolduruyor ve babam da başlarda görüşebilirsiniz derken yok işte geç saatlerde gelme sabahın köründe çıkma diye kısıtlamaya başladı başlarda beraber kalma planları yaparken bu duruma düştük o da bugün bu yaşadıklarımız bizim hayatımızdaki güzellikleri yani evliliği kastediyor geciktirmiş oluyor biz ne kadar sık bunları yaparsak o kadar bu süreçlerimizi hızlandırmış olacaktık diyor tanıma süreçlerimizi
Sırf buluşabilmek için evlenmek de istemiyor ben de belli bir yastayiz ne istediğimizi biliyoruz sonuçta diyorum ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım şu anda, sizce ne yapmalı?
Sevgilim haklı mı evlilikten mi çekiniyor?