kimse beni tanımaya çalışmıyor bile galiba annem haklı
Beni kimse sevemez mi ki niye böyle davranıyor annem?
kimse beni tanımaya çalışmıyor bile galiba annem haklı
senin çirkinligine , sımana gelecek hiç gelmesin, çirkin olabilirsin herşey allahtan degilmi, önemli olan ilşkilerde sevgi, düşünce fikirler degilmi, sevgileri, ilşkileri ayakta tutan ne güzellik nede yakışıklılık , önemli olan senin karakterin , annende çok ukalalık yapmasın , senide bakan olur allahın izniyle.
Pissss çirkin:)). Derler ya kimi kınadiysam basima geldi DİE annenin ki o hesap... Annenin evladini hor görmesi garip geldii bana sebibini araştırmak lagzim... Ama merk eetme severler hem de coookkkk...
annenin öyle dedigine bakma canım evlat bir anne için isterse dünyanın en çirkini olsun yine dünyanın en güzeli insanın kendi evladıdır ben kendimden biliyrm annenin başka bir durumda bir sıkıntısı mı var acaba?
güzellik göreceli bir kavramdır sen kendini güzel buluyorsan başkalarının düşünceleri umrunda olmamalı. annene gelince bir psikolojik destek almalı
annemle babama göre bende var tuhaflık onlar çok normal onlara göre
ne demişler;
Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter...
Cevap
17Cevap
annen babandan boşandımı eğer boşandıysa seni kıskanıyordurr yoksa başka ne derdi varr ona söylekii yaşlandın sende bişey kalmadı bitmişin de sende onu bozzz
Yok boşanmadı. Da babam da çirkin
aile zorlamasıyka evlenmişler
morelını bozma bacım ne alaka çirkin insan asla yoktur bakım herşey kendini biraz degiştir diyecemde önce annenin beynini degiştirmek lazım oda mümkün olmadıgına göre sen kafanı takmıcaksın hayatına bakıcaksın işine gelmiyenlere yav he he de qeç
o nasıl bir anne yaw!!
hep derim ALLAH haketmeyene çocuk vermesin... aha işte sonuç ortada!
neyi kınarsan başına gelir demişler ya annen hala ders almamış sanırım..
sen kendini güzel buluyorsan sorun yok başkasına bakma boşver..
Ulaa yine iyimiş ya sana bakıyor yine o tip erkekler bana göz ucuyla bile bakmıyorlar. Annemde avutuyor beni senin annenin tam tersi benim annem. Sen güzel kızsın çekiniyordur falan filan. Kaldı ki annemde senin annen gibi çok güzel kadın. Fakat seninkisi fazla kibirli.
Off takıntı etme yahu, bak ben de hali vakti yerinde sporc bir insanım.
Ama güzel kızları sevmem. zekasına önem veririm. Yani akıllı kız benim için 5 adım önderdir her zaman...
Onemli olan kalp guzelligi yuz guzelligi gelip gecici takma sen onlarin soyledikleriinj gonul bu belki sevmistir oglan seni kim bilir?
O nasıl bir manyak annedir o. O
Güzellik dereceli bir kavramdır. Hangi erkeğin kimi seveceği belli olmaz dert etme
o ne biçim anneymiş ya insan evladına öyle şeyler der mi? sıkma canını boşver aldırma.
Annen haklı değil. Çirkin ama çekici isen erkekler üzerinde son derece etkilisindir. Bozma moralini.
Sen onu bunu boşver de anneni bir psikoloğa götür bence
Ona göre bende var tuhaflık.
onlarda hiç bişey yok
Sakın ümidini yitirme, özgüvenini kaybetme, biraz kendine bak, ne biliyim en iyisini sen anlarsın işte makyaj vs
değil bence herkese herkes bakabilir ille güzellik ve yakışıklı olmak gerekmez
Dis guzellige onem vermeyen ince ruhlu blr beyefend. mutlak cıkar
Nasip kısmet isleri bilemezsin disarda ne ciftler goruyoz.
Sen dürüstsen elbette seven biri çıkar. Yeter ki kalbin temiz olsun..
Kimse çirkin değildir.
Katılıyorum kimse çirkin değildir. Insanları çirkin güzel diye değil. İyi ya da kötü diye ayırmak lazım.
Aynen öyle @By-neolsun
Annen seni kıskanıyor ve özgüvenini kırmış
Annen guzelse sende guzelsindir
Keşke
Annen baya taş kalpliymiş
Allah hidayet nasip etsin
Hhahaha dırumun çok kötü o zmn canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar