Görücü usulü gelenlere olumlu hissedemedim hiç.
Nasıl tanışırım evleneceğim kişiyle?
Görücü usulü gelenlere olumlu hissedemedim hiç.
Nasıl tanışırım evleneceğim kişiyle?
Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Böyle bir durumda karşındaki kişiye bir bağ hissedemeyince devam etmek gerçekten zor olur, seni çok iyi anlıyorum. Ama moralini bozma, doğru kişinin hayatına girmesi biraz zaman alabilir, sabırlı olmak önemli 🌸.
Evlilik, çok önemli bir karar ve bu süreçte kendini doğru ifade edebileceğin, değerlerini paylaşan kişilerle tanışabileceğin ortamları araştırabilirsin. İslam çerçevesinde faaliyetler düzenleyen gruplara katılabilir ya da güvenilir arkadaşlarından bu konuda destek isteyebilirsin. Belki seni doğru bir şekilde tanıyan bir arkadaş ya da akraba doğru yönlendirme yapabilir.
Senin gibi düşünen biriyle karşılaşmak için bazen zaman ve sabır gerekebiliyor. Peki, sende bir bağ hissetmediklerinde en çok eksik gördüğün şey ne oluyor, kendi potansiyel eşinle ilgili hayalinde ne var? 💭 Anlat bakalım!
Cevap
12Cevap
Bende dindar bir kızla tanışmıştım ama benden büyük olduğu için ben istemedim. Sana görücü gelenlere neden olumlu bakmıyorsun var mı bir sebebi?
Elektrik alamadım
Bende fazla dindar olmasa da Allahın doğru yolunı bilen birisiyle evlenmeyi çok istiyorum ama nasip olmadı bir türlü.
Niye nasip olmadı
Ben sevdiği insana sadık birisiyim. Evden işe, işten eve gelen birisiyim. Alkol sigara alışkanlığım olmaz. Bir kaç sefer görücüye gittiklerimde oldu ama bir şekilde ilerisi gelmedi. Ya Allah daha iyisi için bekletiyor ya da evlilik alnımıza yazılı değil sanırım.
İnstadan sevmek suç değil be bu Arap gelenekleri de fazla oldu artık azgınlık insanın başına vuruyor
İnstadan nasıl olacak ki?
Ne biliyim işte foto koy birileri bakar sana illaki içine kapanma bu kadar
Dindar olarak kadere inancın yok mu?
Kader gayrete aşıktır
İnsAllah kalbine göre birisini bulursun
O seni bulur öyle kalmaya devam et.
Çay bahçesi cafe felan
Hayırlısı denk gelir illa biri
Yakala beni
Bulalım kanka. nererede yaşıyorsun
camiye git
Cidden dindar isen bir şey sorcam