Acil okuyup yorum yapar mısınız , ne yapabilirim?

Sevgilimden maddi durumu olmadığı için evlendmedimm durumu inada söyledim benim öyle bir durumum yok 1-1.5 mn. TL falan gidiyor bunu ona söyleye söyleye durumu kabul ettirdim ve ayrıldık. Ondan sonrada normal arkadas gibi bir ilişkimiz vardı ama ben evlenemedigimiz için genede konuşmak istemedigimi söyledim ama pskolojik olarak iyi olmadığını söylüyordu ondan dolayı arkadaşça konuşmayı kabul ettim. 4-5 ay sonra evli bir adamla tanışıyor dediğine göre aklını çeliyor karımı bosayacam sonrada seni Alacam diyip kandırıp sevgili oluyorlar sonrada erkek onu evine çağırıyor bir şeyler vermek için oda gidiyor sonrada erkek ona kötü şeyler yapıyor. Sonra banada gel yanıma kendimi çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum kötü şeyler aklıma geliyor çok pişmanım diyor. Bilmiyorum ne yapacağımı?
Güncellemeler
7 ay
Durumu şu an kritik olduğu için ailesi bilmiyor ablasına söyledim. Ablasida abilerime soylesem hem kızı hem erkeği oldurlurler dedi ne kadar doğru bilemiyorum. Yapacagim bir şey yok diyip telefonu kapattım.
Acil okuyup yorum yapar mısınız , ne yapabilirim?