Sevgilim 00.03 civarında annesinin kargosunu almak için halasına gideceğini söyledi. O andan sonra yaklaşık 1 saat boyunca mesaj atmadı. Ne yaptığını sormadım ama geç dönmesi ve ilgisiz cevaplar vermesi sinirimi bozdu. Çocuk ağır işte çalışıyor, eve 8 buçukta döndü. Buna rağmen annesinin gece yarısı böyle bir teklifte bulunması da sinirimi daha çok bozdu. Ben bu sürede ona reels atıyordum, vakit geçiriyordum. Döndüğünde hâlâ soğuk davrandı. Sonra bir reels videosu attı ama uzak mesafede olduğumuz için o an bana pek hoş gelmedi. Sohbet ilerlemedi, sürekli benim anlatmam gerekiyormuş gibi hissettim. Ayrıca annesi çok sinsi bir his uyandırıyor bende, bu da işleri daha zorlaştırıyor. Normalde böyle değildir. 1 hafta ara verdik ve o süre boyunca bana ne kadar özled. anlatan notlar yazmış, gece fotoğraflarıma şirin editler yapmış. Şu an neden böyle aptalca davrandığını anlamıyorum. “İyi geceler” yazdım, o da “İyi geceler” dedi. Ardından “Uyuyacak mısın?” diye sordu. Ben “Yok” dedim. O da “2 dakikalık sürede trip atmanın nedeni nedir?” dedi. Ben de şaka olsun diye o tuhaf animasyonlu kedi videolarından gönderdim. Orada bana iki soru sordu, “ironiydi, trip atmıyorum” dedim. O ise “hıhı aynen” dedi. Bu da beni daha çok sinirlendirdi çünkü “kusura bakma geç döndüm, şunu şunu yaptım” gibi basit bir açıklama bile yapmadı. 1.55 civarında tekrar “Ne zaman uyuyacaksın?” diye sordu. “Neden?” dedim. “Ben uyuyacağım çünkü” dedi. Ben de “Beni ilgilendirmiyor, sen uyuyabilirsin, iyi geceler” yazdım. O da “İyi geceler” dedi. Uzak mesafe olmasa bu kadar sorun etmezdim ama bizim daha çok sohbet edip arayı düzeltmemiz lazım. Tatil olduğunda bile gece 12’de yazıyor, 1 saat konuşuyor ve yatıyor. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Evde oturup onun mesaj atmasını beklemek istemiyorum. Bu yüzden kendimi biraz merak ettirmeye karar verdim. WhatsApp’taki mesajlarını sessize aldım, Instagram’ı sildim. TikTok’tan beni takip etmişti, onu da çıkardım, hesabımı gizliye aldım. Şu an aşırı sinirliyim.
Güncellemeler
10 ay
Lütfen uzak mesafe diye bu duygularımı hafife almayın ya da kötü yorum yapmayın. Sorun iletişimde ve karşılıklı ilgi eksikliğinde
Güncellemeler
10 ay
Kesinlikle deneyeceğim. Kendi içimde netleşmek için iyi bir yol olabilir. Sonucu seninle paylaşırım, merak ettiğin için teşekkür ederim 🙂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, gerçekten sinirlerin bayağı yıpranmış gibi duruyor. Uzak mesafeli ilişki zaten başlı başına zor bir şey, bir de iletişim kopukluğu yaşanınca olaylar büyüyebiliyor. Öncelikle duygularını rahatça yazman harika, bu birikimleri içe atmak daha kötü olurdu.
Şu an anladığım kadarıyla kırgınlık, sinir ve biraz da özlem içindesin. Ancak bir adım geri çekilip durumu daha sakin değerlendirmek önemli. Bazen insanlar kendi yoğunluklarından dolayı farkında olmadan karşısındakini ihmal edebiliyor. Sevgilin çalışıyor ve yorgun olabilir, belki de kafası doludur. Fakat onun da iletişim kurup seni rahatlatması gerekiyordu; bu konuda haklısın.
Şimdi sana bir ipucu vereyim: Kendini merak ettirip uzaklaşmak kulağa cezbedici gelse de uzun vadede sorun çözmez. Daha çok yanlış anlamalara neden olabilir. Duygularını sakin bir tonda açıkça ifade etmen, neden üzgün olduğunu anlatman daha etkili olur. Empati kurmaya çalış, belki de o da senden ne beklediğini tam anlayamıyordur. Eğer sevgilinle bağlarının güçlü olduğunu düşünüyorsan bu dönemi güzelce atlatırsınız. Ama unutma, karşılıklı çaba çok önemli. 😊💌
Sakin kal ki iletişim düzgün ilerlesin, çünkü kalbinde bir sorun olduğunu hissediyorsun ve bu en iyi şekilde ancak dürüst diyalogla aşılır. Her zaman yanındayım! 🦋