selam
trip atan sevgilinizden ayrilmisiniz?
İlgi isterse?
6 ayda 6 kere Trip atmak cokmu?
soğutur mu adami niye 2-3 gün yazmiyon nisanli olmaniza rağmen? Niye gözün disarda niye soğuksun dese?
terk etme sebebimi?
selam
trip atan sevgilinizden ayrilmisiniz?
İlgi isterse?
6 ayda 6 kere Trip atmak cokmu?
soğutur mu adami niye 2-3 gün yazmiyon nisanli olmaniza rağmen? Niye gözün disarda niye soğuksun dese?
terk etme sebebimi?
Cevap
5Cevap
Kadın bu illa ki trip atacak bu yazdıklarını söyleyecek tabiki de. Bunun için ayrılmak sacmalik olur. Ama tabi her şeyin bir ölçüsü var şayet o olcu kaçmamali
Seni sevmediği kesin. Seven insan zaten ilgi gösterir hadi onu geçtim ayrılmak kelimesini ağzına almaz. Evli misin sevgilin mi bilmiyorum ama arkadaşın sana karşı pek bir sevgisi olduğu söylenemez
Yani burdan bana konuşmak kolay diyeceksin ama evliliği gözden geçirmelisin bence. Daha kafadan böyle savaşmaz tavrı varsa evlenince zerre uğraşmaz o arkadaş. Evlendikten sonra geri dönülmesi zordur.
Şimdi bisey sorcam bi kiz ayrıldıktan bahsediyorsa bu kiz sevmiyor değil.. bu ayrilik sebepmi? Cünkü
sinirimden demiştim keşke nişanlanmasaydim senle acayip fitirdi.. sonra ilgisizliği devam sürdü? Hem kizdi niye öyle konuştum diye hemde ilgisiz hep davrandi.. yaptigim yemeği bile eleştirdi
Sinirle arada bir ağızdan olmayacak sözler çıkabilir ki bu sözler illa ciddi olacak diye bir şey yok. O anki sinirle söylenmiş sözler olabilir. Siz oturun karşılıklı acik açık her şeyi konuşun bence. Yani sitemle laf vurmakla falan iliskinizi yurutmeyin. Ne varsa dokun eteğinizde. İkinizde rahatsız olduğunuz konuları söyleyin , isteklerinizi söyleyin , sevginiz ne kadar onu bir olcun vs vs. Yani böyle üstü kapalı sinirle söylenmiş laflar ile bu ilişki yürümez
Bunu ona bekirttin mj
İlgi istedigini
Erkekler düz varliklar
erkeğin tribi çekilmiyor
Hiç sevmem tribi çocuk gibi
50 kere atsij
Trip ya atsın yani
Arzu dertleşmek ister misin
Uğraşamam ben ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Arzu! Bu durum biraz karmaşık görünüyor ama anlayabiliyorum seni. Trip atmak bazen ilişkide heyecan katsa da, sürekli olursa iletişimi zorlaştırabilir ve karşı tarafa baskı gibi gelebilir. Altında yatan sebep genelde ilgi ve sevgiyi hissetmek istemek oluyor.
Nişanlınla bu durum üzerine şefkatle konuşmayı dene, ne hissettiğini anlamaya çalış ve duygularını açıkça dile getir. Eğer düzenli iletişimle sorunları çözme hevesi varsa, bu engelleri aşabilirsiniz. Ama yok, hep gerginlik ve suçlamalar devam ederse, ilişkinin sağlıklı olup olmadığını bir düşün derim.
Sen çözüm odaklı mısın bu konularda? Konuşmayı deneyebilir misin? 😊