Şans vermeli miyim yoksa kendimemi odaklanmalıyım?

Merhaba daha önce de ilişkilerim oldu bir yılı geçenler de oldu ama son zamanlarda bir süre ilişki istemediğimden emindim şans eseri bir ortamda daha önce gördüğüm ve ismini çok duyduğum bir çocukla tanıştım arkadaşlarımın arkadaşıydı çok bir samimiyetimiz yoktu ama az kişili bir masada oturunca çok güzel zaman geçirdik çocuk kibar çok hoş bir çocuk aslında burada hiç bir sorun yok hiç bir hatası yok daha önceden de düzgün olduğunu bildiğim bir çocuk ama flörtleşmeye başladığımızda strese girdim aramıza mesafe koymayı denedim ama onunla zaman geçirmek istediğim için yapamadım bir saat kahve içmeye diye çıkıp tüm günü onunla geçiriyorum yanında çok rahatım yargılar mı düşüncesi yok sıkılır mıyım korkusu yok saçmaladığımda bana eşlik ediyor çok güzel zaman geçiriyorum sizce ne yapmalıyım ilişki istemiyorum fikrinden devam mı etmeliyim yoksa bir şans vermeli miyim?
Şans ver
Kendine odaklan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
8 ay
Bunun üstüne dün ben uyuya kaldığımda aradı uyku sersemiyken seni seviyorum dedi ve ben o sırads uyku sersemi cevap vermedim sonra o da konusunu açmadı bende açmadım ne yapıcam
Şans vermeli miyim yoksa kendimemi odaklanmalıyım?