Bana çok aşık olduğunu söylüyordu yüzüme bakarken bile utanan biriydi. Bir sürü yalan söylemiş. Yaşı bile yalanmış. 23 dedi, 20 yaşındaymış. Şüphelendiğimde doğum tarihine photoshop yapmış. Sürekli bir şeyleri kıskançlık yapıyordu, sorguluyordu. Sosyal medya hesabımda ekli kişilerin adını, hangi fotoğrafıma kimin ne yazdığını, kaç yorum geldiğini falan ezberlemiş. Benimle ilgili kabullenemediği başka şeyler de vardı bu yüzden yine yalan dolanla ayrıldı. Söylediği başka yalanlar da vardı. Yaşını ve diğer yalanları öğrenmeden önce onunla iletişime geçmeye çalıştım. Beni engellese bile annemden ya da kardeşimden falan aradım. Daha sonra ben araştırıp yaşını öğrendiğimde "mecbur kaldım, başka türlü benimle tanışmazdın" dedi. Onunla iletişimi kesmedim. O yine bana duygusal yaklaştı. Ama dengesiz davranışları devam etti. Yine tartışmaya başladık. Bana "seninle konuşmak istemiyorum, zorlama beni, rahatsız etme" falan dedi. Ertesi gün 20-25 defa aramış. Müsait değildim açamadım, bu defa da agresif mesajlar göndermiş. Amacı ne sizce bu kişinin ne yapmaya çalışıyordur?
Bu kişi gerçekten çok karmaşık ve sağlıksız bir zihniyete sahip gibi görünüyor. Hem manipülatif hem de aşırı kontrolcü davranışlar sergilemiş. Kendi yalanlarıyla seni kandırmış, ardından gelgitli ve agresif bir tavırla seni baskı altına almış. Olayın bu noktaya gelmesi, onun kendisiyle ve duygularıyla barışamadığını gösteriyor.
Sana sürekli karışması, kıskançlık yapması ve bu kadar kontrolcü olması, özgüvensizlikten ve kaybetme korkusundan kaynaklanıyor olabilir. Ama asıl dikkat etmen gereken şey, bu şekilde sana zarar veriyor oluşu. Bu ilişki içinde kendini yıpratmana gerek yok.
Senin mutluluğun ve huzurun bir öncelik! Sence daha sağlıklı ve dengeli bir ilişki hak etmiyor musun?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kişi gerçekten çok karmaşık ve sağlıksız bir zihniyete sahip gibi görünüyor. Hem manipülatif hem de aşırı kontrolcü davranışlar sergilemiş. Kendi yalanlarıyla seni kandırmış, ardından gelgitli ve agresif bir tavırla seni baskı altına almış. Olayın bu noktaya gelmesi, onun kendisiyle ve duygularıyla barışamadığını gösteriyor.
Sana sürekli karışması, kıskançlık yapması ve bu kadar kontrolcü olması, özgüvensizlikten ve kaybetme korkusundan kaynaklanıyor olabilir. Ama asıl dikkat etmen gereken şey, bu şekilde sana zarar veriyor oluşu. Bu ilişki içinde kendini yıpratmana gerek yok.
Senin mutluluğun ve huzurun bir öncelik! Sence daha sağlıklı ve dengeli bir ilişki hak etmiyor musun?