Eski flörtüm napmaya çalışıyor?

r yaşandı ama onun öncesinde yakınlaşırkem bana dedi ki: ilişki istemiyorum takılmak istiyorum, eğer bağlancam diyorsan hiç yaşamaylım. bende kafam güzeldi ve açıkcası sevdiğim için de aylardır onu, yaşamak istedim. 3 hafta falan geçti daha giç görüşmedik sonradan, şimdi ortak arkadaşlarımız da bir parti düzenliyor ve gideceğiz birlikte şimdi 7-8 kişi ve sonrasında evi uzak olacağı için dönüşü konuşurken bende istersen bende kal dediö fakat yok dedi, arkadaş kalmak istediğini sötledi, bende zaten o amaçla çağırmadığımı söyledim. anladığıö kadarıyla tekrar bir şey yaşamak isteyip arkadaşlığımızı bozmak istemediği içim gelmek istemiyor fakat bende düşün istersen yinede gel dedim oda bilmiyorum falan diyip güldü sizce nolcak gelcek mi ve neden böyle gelmek istemedi? dediğim şeyden dolayı mı sizce? kafalar güzel olcak etcek ve yüksel biri kendisi.. sizce de o etkiyle bana gelmek istemez mi zaten? ben açıkcası özlediğiö için beraber vakit geçirmek için vbile olsa gelmesini istiyorum çünkü..
Eski flörtüm napmaya çalışıyor?