Flört ediyorduk ilişki istemediğini söylüyordu hep hersey güzel gidiyordu birlikte olduk çok istedik yattık sonra yine bitirmek istedi iliski istemediği için. Benim ona duygularım fazlaydı bunu biliyor. Bende dedimki zaten sevgili olmadan bir kere yattik bunu devam ettirelim dedim. O da hemen kabul etti ve benle sevşmeyi çok istediğini söyledi. Akışına bırakalım nereye kadar devam ettirebiliriz bilmem dedi.
Bunun üzerine 1 haftadır yazmadı.
İnsan öylesine de olsa yazmaz mı?
şu an aynı şehirde değiliz yasak da var görüşemeyiz bu yüzden mi yazmıyor
Bunun üzerine 1 haftadır yazmadı.
İnsan öylesine de olsa yazmaz mı?
şu an aynı şehirde değiliz yasak da var görüşemeyiz bu yüzden mi yazmıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hala erkekleri anlamadınız. Duygusal ve sahiplenici varlıklarız. Bu ikisi yoksa istedigin kadar ugraş bir anlam ifade etmiyorsun. Yoklukta sana yazmış, kullanmış. Ne demesini bekliyordun? Kusura bakma ne seni ne de bu yaptigimizi istiyorum. Ne yatakta bir şey hissetmis ne duygusal olarak bana hissetireceği sey sadece mide bulantisi. Kendimi suçlar ve aptal gibi davrandigimi düşünürdüm.
Çocuk yatmaya doymuş demekki artık gerçek aşkı ilişkiyi arıyor. Sadece seks yapmak için arkadaşlığınız o sevgili bulana kadar sürer en fazla
Keşke öyle olsa. Ama tam tersi. Sevmekten vazgeçtim dedi bana. Zorladım ilişki istemiyor sevgili olmak istemiyor. Eskisini unutamamış
O zaman eskisini unutmak için seninle gerçek ilişki kurmak istedi ama başaramadı demekki, seninle yatmaktan keyif alıyor anlaşılan demekki yatakta iyisin. Ama sevmeye çalışmışsa da yapamamış senle anlaşılan. Yani niyetini bilmek lazım bu durumda başka türlü anlayamayız
Evettt valla ilk defa beni anlayan biriyle konuştum şu an cok sağol ya
Hatta şöyle birşey. oldu biz 3 gün vakit geçirdik yattık iyiydik gayet sonra aniden mesafe koydu modu düştü sosyal medyada slow şarkı paylaştı unutamadim kapanmadi yaram yerine kimseyi koyamadim gibi bir şarkı.
Demekki böyle birsey var mı ben yasamadigim icin anlamıyorum? Eski sevgilisini unutamadiysa yeni biriyle birlikte olmak ona acı mi verir yani
Rica ederim yardımcı olabiliyosak ne mutlu. Belki şöyle bi düşüncesi vardı kafasında ben onu (eskiyi) unutmucam ona ihanet etmicem falan gibisinden. Sonra seni gördü severim diye düşündü, cazibene dayanamadı belki hatta sen de istedin onu sonuç yattınız evet sevdi hoşuna gitti ama sonra pişman oldu. Kendi kendine naptım ben hani unutmucaktım ihanet etmicektim gibi bir düşünceye kapıldı. Belki gerçekten senden hoşlandı hem ilişki olarak hem cinsel olarak. Ama o kafasındaki düşüncesinden ötürü seni sevmiş olsa da uzak durmaya çalışıyordur. Bu dediklerim tabii ki tamamiyle bir olasılık. Yani şey gibi düşün erkeklerde masturbasyon sonrası bi pişmanlık olur saçma şekilde bilir misin bilmem. Onun gibi düşün. Şahsen o çocuk yerinde ben olsaydım tam bu anlattığım gibi olmuş olurdu. Benzerini yaşadım cinsel ilişkimiz yoktu ama biri vardı. Üstünden zaman geçmesine rağmen unutamadım. Sonra bi kız vardı beni hikayemi bilen geldi bana ilgi gösterdi sonra ben de sevdim gerçekten sevdim ama eskiyi unutamadığımı farkettim. O da biliyordu bunu. Yapçak bişi yoktu unutmuş gibi yapıp onu kandıramazdım doğruları söyledim o da bilmesi en iyisiydi. Yav ne konuştum aman işte ilk dediğim gibi. Belki çocuk seviyor ama uzak durmaya çalışıyor
Anladim. Ama insan iki kişiyi aynı anda sevemez ki bir de bana dediki sana karsi birşeyler hissediyorum ama ilişki başlatacak kadar ön planda değil dedi
Olabilir dediğin şey
İşte dediğim yere geliyor olay. Evet bi insan iki kişiyi aynı anda sevemez ama birini unutmak için başkasını sevmeye çalışmak gibi bi hataya düşer. Açık konuşmam gerekirse sizin bu olayda cinselliğin de olması çocuğun hata yapmasında büyük rol oynamış bence. Çünkü hem güzel olup hem de sevişmek isteyen kız daha çok ilgi görür çoğu erkeğin gözünde. Umarım anlatabildim
Nasıl yani hem guzel oluo hem sevişmek isteyen kız daha çok ilgi görür derken anlamadim kusura bakma çok yazdim ama
Anlattıklarından tahminle fiziki olaral çekici olduğunu varsaydım çekici buldu çocul seni. Çocuk senden etkilendi zaman içinde sevdi. Vs. O 3 gün süre içinde de yattınız. Çocuk ilk 3 gün yataktaki performansını da sevdi. Ama bişey vardı aklındaki eski kız. Pişman oldu. Ya aslında burdan konuşulması zor meseleler bunlar. Yakın arkadaşın biriyle tamamen olayı seni sevgilini bilen tanıyan kişilerle dertleşebileceğin şeyler. Daha etraflıca düşünürler hem. Yani biz burda ne desek hep tahmini olur yardımımız hep yarım kalır
Olsun arkadaşlarimla da konuşuyorum fakat dışardan bir göz de etkili olabiliyor gerçekten yardimin oldu fikirlerim değişti çok teşekkürler
İyi o zaman. Ya fikirlerin küt diye değişmesin bizim söylemlerimiz ama yine aklının bi kenarında söylediklerimiz de bulunsum yani. Fikir fikirdir. Akıl olmayan yerden fikir çıkmaz 😂😂
Yani zaten değişti derken önyargili yaklaşmicam 😂
Öngargılı yaklaşmamak iyidir ama bazen hislerine de güven. Bi bkluk olduğunu düşünüyosan işin içinde araştır sor açıkça
Yani seni fuckbodyy olarak görmüş. Bence fazlasını bekleme
Yani sırf şu an görüşemiyoruz diye yazmıyor imkan olunca yazacak yani bunu mu diyorsun
Yani şunu diyorum. Duygusal bir bağ yok aranızda. Boş kaldığı zaman, cinsellik istediği zaman ariyo işini görüyor. Sonra senin ne yaptığın önemli değil. Yani kullanılıyorsun.
benle sevismeye bayildigini söyledi peki ben bu durumda o bana yazınca isteyince geri çevirip yüz vermesem peşimden koşar mı Şu an beni garanti görüyor
Bu konuda sana taktik verebilirm istersen ekle beni
Attım mesaj
Aferim böyle kendimizi kullandırmaya devam edin yüzüne bile bakmaz alacağını aldı nasıl olsa boşta kalırsa arar merak etme
Daha kendinden bile emin olamayan birine fazla yüz verme
Saf mısın yoksa numara mı yapıyorsun
safim biraz evet. Ama sorum gayet mantıklı değilmi niye yazmadığını soruyorum sadece
Kullanmış seni kullanmaya da devam eder.
kullanıp atar seni o
aynen