Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada sevgilim var demisti yani sevgilisi varken böyle yazdı oysa eğer

Selam arkadaşlar benim bir flörtüm oldu baya konuştuk ama bulusmadik o hep buluşmak istedi ben bulusmadim konuşmadığımız sıralarda bile buluşalım diye ima ediyodu hesabın numarasının sonuna baktım şifre göndererek sonuda aynı numarasının ve böyle dedi sizce o olabilirmi okurmusunuz mesajları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
℅100 o😂
Buluşmak için ni tarafını yırtıyo çocuk belli yani😂 nosuda son rakamlar aynıymış tamam işte emîn olabilirsin
Ne yapıyım sence kıskançlık yüzünden ayrıldık zaten o baya küfür etti bana engelledim yüzüne mu vursaydım o sun diye
Hiçbir şey yapma. Öyle aciz ezik birine edeceğin kelimelere yazık. Engelle geç bırak kendi kendine kudursun
Bence takılma engelle gitsin. Böyle saygısızlık olmaz insanı çileden çıkarıyorlar.
Aynen çok haklısın ama şimdi napmaya calisiyo anlamadım ben görmediğim birisiyle zaten buluşmam
Biri dalga geçiyor olabilir. Birçok ihtimal var. O yüzden engelle.
Evet engelledim zatenn
İyi yapmışsın çünkü erkek olsa ses atar resim atar çekinmez. Birii seni işletmeye çalışmış. Tanımadan etmeden kim buluşmaya gider :) herhalde m. l sanmış seni biryere davet edecek sende gidicen oda dalga geçecek bunu yapabileceğini sanmış gibi.
Evet işte benimle flörtleşen kişi zaten hep buluşmak istiyodu içinde ukte kaldi herhalde ben 1 senedir konuştuğum kişiyle buluşmamım yani böyle bir yöntem bulduğunu sanmış aklı sıra
boş ver iyi yapmışsın engelleyerek insan merak ediyor ama takılma boş ver:)
aklını bulandırmasına izin verme engelle gitsin takıntılıyı
Engelledim zaten kafa karıştırmaktan başka biseu değil
Başta öyle düşündüm ama son cümlesi biraz garip geldi sencede?
Zaten başlı başına garip hesaba şifre yenileme gönderdim numarasına bakmak için onun numarasının sonuda aynı bilemedim
Numara sonu aynı ise eski sevgilin ama sondaki hic bir kız sana yürüdumu ne
Hani diyorum ya erkek olduğunu biliyim sesli mesaj at diye ondan dedi kız sandım diye
Hm o zaman eski
Amatör bu çocuk
Evet zaten hesaba kayıtlı numaranın sonuda onun numarasıda aynı
Garip millet ya
Kesin odur
Okudunmu bencede o ama kafam karıştı iyice
Görüntülü ara illa foto mu ya da sesli ara
Aradım zaten niye aradın yazdı okumadın hepsini sanirim
Mesajlar da arama mesajı yok 😂
açmazsa yazma sende
Orası tam çıkmamış ama aradım
Tamam ara açarsa konuş yoksa gereksiz uzatma