Güncellemeler
+1 yıl
Konuşmama nedenimiz ben ona yalan söylemişim ama olayı yanlış anlamış yalan söylemedim ben ona
Ablamla dükkanları karşı karşıya dışarı çıkıyor bakıştık bugün yanımıza geldi kardeşinin yanına bana gizlice bakıyor dünde yanımıza geldi ama kardeşi o yazmaz diyor gurur yapar diyor sen yaz diyor sizce bakması ne anlama geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence bilerek bakıyor yani uğraşmak için niye eski flörtün bilmiyorum ama konuşmama nedeninizi bir gözden geçir ve tekrar düşün ayrıca naz yapıyor saçmalıklarını umursama madem bakıyor o yazsın
Demek ki hemen yargılayan biri en nefret ettiğim şeylerden biridir çok sinir olurum sen de dikkat et seni anlamadan dinlemeden hareket ediyorsa salla gitsin
Ben pas vermiyorum zaten bilerek konuşmama nedenimiz işte yazdım olayı yanlış anlamış kardeşi o yazmaz diypr gurur yapar diypr sen yaz diyor ama konuşcem dedi
İyi yapıyorsun madem yalan söylemedin o zaman gelip özür dilesin gurur yapılacak bir şey yok bunda
Salla demekle olmuyor bende biliyorum sqlak değilim seviyorum işte
Ben özür diledim xaten
Ama onun gururu varsa senin de gururun olmalı madem seviyorsun güzelce bekle benim fikrimce çok seviyorum diyorsan eğer git konuş ama ondan sonra olacaklara da hazır ol çünkü belki de daha nice nice iftiralar atabilir
Sen niye özür diledin ki bir hatan yoksa
Ne iftirası ya
Bende gurur yapıyorum zayen
Haber vermedim ona o konudan dolayı
Off konuyu ayrıntılı yazmadın ki sadece ben ona yalan söylemedim o yalan söyledim sanıyor gibi bir şey yazmışsın eğer gerçekten seviyor ve güveniyorsan kardeşi konuştuktan sonra bak bakalım ne diyor aklına yatıyorsa konuşun anlaşın bence
Ya haber vermedim ona diye kızmış bana bide yalan söylemişim ama olayı yanlış anlamış açıkladım özür de diledim bu olay
Bugün konulcek ona göre bakıcam
İyi bak bakalım belki tekrar konuşursunuz
Sence ne anlama geliyor bakması falan
Yani ne bileyim aranızda bir flörtleşme geçmiş sonuçta o yüzden bakıyordur ya da senden hoşlanıyorsa eğer o yüzden de bakıyor olabilir ama konuya hakim değilim seni de hemen heyecanlandırmak istemem nasıl baktığını da bilmiyorum bakış var bakış var yani.
Gizli bakıyor alttan bakıyor
Hmm dediğim gibi o zaman yani özlemiş de olabilir ne kadar flörtleştiniz birbirinize çok bağlandınız mı onu da bilmeden çok cevap veremiyorum
2 aydır konuşuyorduk
2 ay kısa gibi gözükse de bence baya vakit geçirdiniz ve sen de hoşlandın değil mi
Yani evet ama ne anlama geliyor bakması cidden gizli gizli alltan bide
Çaktırmadan
Cidden onu hiç bilmiyorum yani yorum yapıp kafanı karıştırmak istemem ama belki seninle tekrar konuşmak istiyor da konuşmuyor olabilir
Kardeşi de o gurur yapar yazmaz diypr sen yaz diypr geçen yanımıza geldi bak falan dedi
Ablan biliyor mu ondan yardım al diyecektim
Biliyor ama o yardım etmez sanmıyorum başkasına eder de bana etmez
O niye ya aranız mı bozuk
Ya bozuk değilde anlaşamıyoruz bana gelmiş çocuğu yargılanıyor kötülüyor ama kendi ilişkisinde Ki çocuğu 2 3 kızla clubta görüyor kendisini yargılamalı
Ablalar genelde öyle oluyor nsxnkskcjd yani seni korumak istiyor büyük ihtimalle ama kendisine bakmıyor bunu yaparken
Ya bu korumak değil ama herkesin sevgilisiyle arasını düzeltiyor ki onlar da düzgün biri değil ama bana gelince sanki bi kıskançlığı var gibi çünkü diğer ablama da yapmıştı evlendiği kişiyle
Ve bu durum benim hoşuma gitmiyor
Peki diğer ablanla aran daha mı iyi
Evet o evli şu an
Kötülemesine rağmen evli ve çok mutlu hamilr bile
Maşallah Sağlıkla gelir İnşallah yeğenin o zaman ablanın gözüne fazla gözükme istersen fazla rahatsız oluyorsan
Rahatsız olmuyorum sadece beni desteklemi gerekiyorken onun yerine kötülüyor kuzenimde de böyle yapt
O zaman ablanın huyu o ya huylu Huyundan vazgeçmezmiş
Ama hoş değil işte çocuk gibi 30 yaşında bide başkalarına karışılmaz annem babam bile karışmıyor bana
Hoş değil tabiki ama o senin ablan sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz
Yani evet
Eski de kalmamış sende sanırım
Hala bi yanın onu istiyor sanırsam senin
Yani istiyor
İyi bilirim durumu ondan dedim
Ne yapmam gerek dönmesi içim
Tkoo eddim seni konusurus
Anlamadım
Ekledim seni
Yazdım
Gelmedi