Gitmek istiyorsan gidebilirsin diyen biri hiç sevmemişmidir?

3 aydır konuştuğum biri vardı yaşlarimiz 27 henüz sevgili boyutuna gelememiştik iltifatlar güzel cümleler kelimeler kullanıyordu ama onun ilgisiz tavırları yüzünden ondan ayrıldım beni bir yemeğe bile götürmedi hakkını helal et dedim hakkımı helal etmiyorum beni canım yerine koydun dedi ne yaptıysa dogum gunumde hic bisey yapmadı bana gitmek istersen gidebilirsin kalmak istersen ben böyle bir zeynep istemiyorum benim istediğim zeynep aynı benim yaptığım yaklaşımı bana yapacak buz kütlesi gibisin dedi 2. ayda doğum günümde hediye pasta bisey almıyor sadece doğum günün kutlu olsun diye geçiştiriyor ama 3. buluşmada elimi tutmak istedi nasıl bir mantıksa bende sen kimsin kendini ne zannediyorsun bulunmaz hint kumaşı değilsin dedim bundan önce biri olmuştu ayrılırken ben seni kaybetmek istemiyorum lütfen bir şans ver yeni sayfa açalım düzeleceğim demişti ve onunla sadece 1 ay konuştuk ama oda sapıktı bu ise kafeye gittiğimizde bana menüye bile baktırmadan her gidişimizde 2 kahve alabilir miyiz menüyü gotürebilirsiniz diyen bir cimriydi
Gitmek istiyorsan gidebilirsin diyen biri hiç sevmemişmidir?