Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır gitmek isteyen bir insana hiç bir zaman dur demem.. gurursuz birisi değilim.. zaten gitmek isteyen kaybetmekten korksa ya da değer verse gitmez.. olan her zaman kalanlara oluyor.. ama en azından kimin ne olduğunu görmüş oluyoruz. asla kayıp olarak görmem ben. insanlar gitmek ister ben de güle güle derim zorla hayatımda tutmaktansa gereksiz kişileri hayattan silmek daha mantıklıdır
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen gelene kapımı açarım. Girer içeriye... O kapı yine açık kalır. Bir gün çeker gider diye kapatmam. Paşa gönlü bilir diye açık tutarım. Önemli değil. Ben o kapıdan girecek birini yine bulurum. Çünkü param var ama kimseye bankamatik olmadım, hiçbir kadının bilumum masraflarını karşılayan bir sugar duddy olmadım. Arabam var ama hiçbir kadının belediye otobüsü olmadı. Beni her şeyden önce ben olduğum için sevecek kız çok. Bunun sırrı ne mi? Tipim değil, fiziğim de değil, param da değil, arabam da değil. Bunların hepsine sahip olup da aldatılan erkekler var. Bunun sırrı kadınlar tarafından hiçbir şekilde manipüle edilememiş olmam. Peşimde koşmanlarının nedeni bir gün tıpkı diğer erkeklere yaptıkları beni manipüle edip duygusal zayıflığa düşürüp sonra da öylece bırakıp gitmek. Başarısız oldukça peşimden koşuyorlar. Peşimden koştukça da başarısız oluyorlar. Ama ben bir aşk ilişkisi istemiyorum maalesef.
21 Yorumla- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Bu ne saçma şey... Bu site bana süper cevabı niye bildirim olarak yolluyor. İltifat mı ediyor yani. Ayrıca niye gerekli gereksiz her şey bildirim olarak geliyor bana bu sitede sayın fenomen.
Gitmek isteyene asla gitme demem, belki bir kez kal diyebilirim. Sebebi ne olabilir ki gitmesinin o da önemli.
Sana gitme demeyeceğim. Üşüyorsun ceketimi al. Günün en güzel saatleri bunlar. Yanımda kal.
15 Yorumla- +1 yıl
Sebebi hep karşı taraftır kesin. :D
- +1 yıl
İşte sebep sensin :D hep sensindir gidene göre öyledir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGitmeme seçeneğin var değerlendir demiş olabilirim ama gitme demem 😄
16 Yorumla- +1 yıl
Akıl küpüsüüü 😃
- +1 yıl
Yoksa nasıl kapardım seni ❤
- +1 yıl
Şşş, sen öyle her yerde belli etme ♥️
- +1 yıl
Dağa taşa yazarım kız ben ❤
- +1 yıl
Güneşim içimi ısıtıyor ❤
- +1 yıl
🫠♥️
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
u +1 yılGiden beni kaybetmiştir ve benim gibi seveni asla bulamamıştır. Hayatında travma olarak kalmışımdır😂
13 Yorumla- +1 yıl
Acıdım şimdi :D
- +1 yıl
Hak etmiştir 🤣
- +1 yıl
O kısmı tartışılmaz :D maviş
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKimseye git demem giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir 😌
12 Yorumla- +1 yıl
Cendero zaten kime “git” dediniz demiyoruz “gitme” dediniz mi diyoruz djdjs
- +1 yıl
Gitme yazdım ama o me çıkmamis düzgün yazayım kimseye gitme demem yapıma uymaz hatta umrumda olmaz o derece sanki bu soruyu dünkü cevaptan esinlenmiş gibisin 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGitmek isteyen birisi vazgeçmiş demektir.. Vazgeçen bir insanı kazanmak mümkün değildir..
16 Yorumla- +1 yıl
Denendi mi?
- +1 yıl
Vazgeçmiş bir insanın düşünceleri bunlar..
- +1 yıl
Senin hep bi gidesin var 😅
- +1 yıl
Yatıya kalmayacak isem ayakta durmanın manası yok.. 😂
- +1 yıl
Her lafa bir sözün olmasın :D
- +1 yıl
Birden fazla var ama ben bir tanesini söylüyorum 😒
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. O kişiyi ne kadar sevdiğime bağlı bazen gitt derim ama aslında gitmesini istemiyorum dur ama bir şey diyemem 😔😔😔
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Kimseye gitme demedim 😌
17 Yorumla- +1 yıl
Yalaaaan
- +1 yıl
Yooo :
- +1 yıl
Ahaha aferin :D
- +1 yıl
Soool
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Demedim istemeyen birini tutmak olmaz
10 Yorumla
+1 yılAşkta gurur olmaz , dur derim , dedim ama pahalıya patladı :D artık demem
13 Yorumla- +1 yıl
Aşk tek taraflı gibi olursa olmaz. Sonuçta iki taraf da aşıksa kimse gitmeye yeltenmez ki
- +1 yıl
Doğrudur
- +1 yıl
😘
+1 yıldedim kardeş gidenin gidicek yeri vardır kuzeni için beni bıraktı 5 ay geçti ben babamı kaybetti aptallık edip ona yazmıştım bana babamı bahane edip onun geri dönmesini isticekmişim gibi davranı sonra babamın kırkı çıkmamıştı nişan yapıp hayal çektiler o zaman büyüdüm çok zoruma gidiyor beni bıraktı ben babamı kaaybettim bana kötü davrandı ama hep o mutlu
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayatımda sadece bir kez babama gitme demiştim. O da kalp krizi geçirdiği sıradaydı. Büyük konuşmayayım ama gitmeye meyilli olan birine yapacağım tek hareket kapının yerini göstermek olur. Hiç umrumda olmaz.
14 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun 😓
- +1 yıl
Çok şükür, Rabbim bir daha yaşatmasın 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabii ki gitme derim ama ısrar etmem. Gitme demek başka ısrarcı olmak başka. Hayatına aldığı birisine gitme bile diyemeyen birisi hiç sevmemiş demektir.
15 Yorumla- +1 yıl
Dur, soldan gitme sağdan git para bulursun djsja
- +1 yıl
Ahshsha sana ne başından
- +1 yıl
OLur mu? Baş önemli 😂
https://youtu.be/o6PZsAitVCc?si=zMHQkZXiy9GenUfP - +1 yıl
OLur :D
+1 yılSevişmiyoruz diye olmuyor yapamıyoruz deyip konuşmak istemeyen birine tam olarak gitme'msi bir şey değildi ama bitmek zorunda değil falan demiş olabilirim 🤔
15 Yorumla- +1 yıl
Çok sarhoştum tam net hatırlamıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- +1 yıl
Eh yuh :D
- +1 yıl
Öküz n'aparsın pişman oldu da geç oldu köprünün altı Ayamama deresi oldu
- +1 yıl
Ahaha laflara bak :D mükemmel
- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gitme denilmeli…
Bana gitmek isteyen denk gelmedi galiba…ben değersizleşince insanlar ya mesafeyi çizen taraf oluyorum…
Ama değer verdiğim biri varsa gitme demelisin… derim ben …
116 Yorumla- +1 yıl
Demem de demem
Cevap sahibi+1 yılElini sımsık tut demiyorsan da… ısır bir şey yap işteee
- +1 yıl
İsır mı 🙄 ısır ne lan djdjsja
Cevap sahibi+1 yılOnu boşverde kraliçe
Lanlı bir cümle var kaba yorum olarak şikayet ettim alır mısın lütfen jdjsjsjsh- +1 yıl
Lan diye şarkı bile var :D
kaç kere söyleyeceğim “Lan” oğlan kelimesinden türemiştir. Böyle mırın kırın ediyorlar sonra benden çok kullanıyor herkes sjdjs
Cevap sahibi+1 yılTamam ikna oldum… kraliçe şikayeti nasıl geri çekebilirim snajjsh
Oğlan daha büyük hakaret oldu … sonra insanlar gidince gitme de diyemiyorsun sjhshsh- +1 yıl
Dursun şikayet :D bana işlemez zaten. Gitmek isteyen birine “gitme” demek bir şey değiştirmez, gururumu ezdiğimle kalırım. Sadece bir an için bile aklından gitmek geçtiyse karşı tarafın, prangalasan bile engelleyemezsin sadece zamanı uzatırsın. Seninle kaldığını düşünürsün ama aslında çoktan gitmiştir falan filan :D
Cevap sahibi+1 yılBence senden bir insan sen istemediğin müddetçe gidemez … bence sana gitme de işlemez derim ben de…
İşlemez demişken şikayetler neden işlemiyor … sen insan değil misin zjsjjsj… şu fenomenler halktan koptu sosyetik oldu zjjsjsj- +1 yıl
Ben analiz etmeyi bırakır mısınız lütfen :D yani tabii gidenlere de sormak lazım, oha kesin beni suçlarlar..
Yok be, sorun yok babında. Yani işlemez derken pek umurumda değil yani.
Cevap sahibi+1 yılBen analizi bırakayım sen havalı fenomen gibi davranmayı bırak ortada anlaşalım 🤝…
Millet sosyetiktensin sanacak sjsjjsddhhd- +1 yıl
Ben “gibi” gibi davranmıyorum. İnsanların kafasındaki versiyonlarımdan ben sorumlu değilim. Benim doğalım bu, sana havalı geliyorsa bu seninle alakalıdır.
Milletin ne sandığı ve ne düşündüğü 27 yaşımdan beri o kadar çok popomun kenarı ki, anlatamam. Sen bu nasihatlerini 34 yaşına gelmiş bir kadına değil daha küçüklere yap. :)
Cevap sahibi+1 yıl1.) Nasihat etmiyorum tarzım değil.
2.) doğalsın güzelsin ondan takılıyorum
3.) neden 27. Yaş 😃 esas Reyting burada zjsjsjsj
Özelse söyleme şakasına soruyorum 🌷- +1 yıl
27, dönüm noktasıydı benim için. :) bence detaya gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur tüm dönüm noktaların güzel güzellikler getirsin inşallah kraliçe🍀
Nezaketsizlik için veya meraklıyım için sormadım biliyorsun … ben kaçar …
Gitme dersen laf olsun diye bile sevinirim ama kajsjsjjsjs- +1 yıl
Valla ben gitmişim :D kusura bakma.
Cevap sahibi+1 yılKusuru var mı ki bakim ;)
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben de derim demesine de gururum şaapmaz, tıpkı senin gibi :)
Bu arada şarkı çok yakışmış soruya :D13 Yorumla- +1 yıl
Şarkıdan esinlendik 😅 ama gurur da her zaman işlemiyor, aşk varsa mesela “gitme” diyebiliyorsun hani dökülüyor öyle dilinden..
- +1 yıl
Katılıyorum. Ya olmuştur veya olacaktır :D sürünsün herkes bir kere
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç demedim. gidende böyle diyordur belkide içinden şarkıdaki gibi 😂https://youtu. be/I-uEkKN9y3o? si=8QpKLOaqy_AiIpdU
17 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel şarkı, bunu da hatırladık sayende 🥹
- +1 yıl
Sevdiğin bir şarkı sanırım 🙂
- +1 yıl
Özcan Denizin hemen hemen bütün şarkılarını seviyorum
- +1 yıl
O zaman hatırlattığım iyi oldu dinlemiş olursun
- +1 yıl
Evet ☺️🌺
- +1 yıl
💛🙂
Hayır hiçbir zaman bunu demedim demem de giden gidebilir.
17 Yorumla- +1 yıl
Kınandın sarı kınandın!
- +1 yıl
1 gün önce sormuşum soruyu :D anca geliyorsun ahdah
- +1 yıl
Hıı “tatildeydim sosyetic” :D
- +1 yıl
Nede olsa bedava :D
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Seviyorsak gitme demek lazım bence. Yalvarmadan tabiki gururunda seviyesi olmalı 🙃
13 Yorumla- +1 yıl
“Nolur” kullanmazsak kâfi :D
- +1 yıl
Ya hayır ya, hayır. 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKalırsan gözlerine, gidersen g. tüne bakarım diyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç demedim. Ben giderken birinin gitme demesini çok istedim.
14 Yorumla- +1 yıl
Bazıları da gitmen için elinden geleni yapar
- +1 yıl
önce delirtiler, sonra aaa sen delisin dediler.
- +1 yıl
“Çok değiştin, beni sevmiyorsun hiç sevmedin…” vs suçlamaya başlarlar :)
- +1 yıl
Hep aynı senaryo, hep aynı tiyatro…
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak demedim ama mucadele edelim diyerek demeye getirmis oldum.
12 Yorumla- +1 yıl
Etti mi
- +1 yıl
Hayir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞaapmaz tabii şaapsaydı gururun dünyanın sonu gelirdi dkdk
12 Yorumla- +1 yıl
Ya gelirse 😬
- +1 yıl
Gelmez dünyanın sonunu bekleme kararlı 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAha kapı, aha sapı derim. Başka ne denir ki?
14 Yorumla- +1 yıl
Gitme de denilebilir :D
- +1 yıl
Taraflardan biri gidiyorsa zaten paylaşılacak şeyler bitmiştir. Kal demek birşeyi çözmez. Bitirmek en doğrusudur.
- +1 yıl
Belki blöf yapıyor :D Ziya gibi skdjs
- +1 yıl
Önemli olan saygı bitmeden yolları ayırmayı bilmek
Bu noktada gururum her şeyden önemlidir. Asla dur, gitme vs demem. Gitmek isteyen gider.
11 Yorumla- +1 yıl
İşte o kadar 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemedim , bir an önce gitsin de ‘ yeni rota oluşturuluyor ‘ ifadesi çıksın diye baktım 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Çıldırmışsın apaçi :D
- +1 yıl
Yok kız benim kafa şey işte ‘ hayat devam ediyor ‘ başka bir şey değil 😂
Nasıl ama gayet masum durdu değil mı? 😂
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Çıtır zamanlarımda demiştim sjsja Şimdi gitsem mi diyene koş diyorum :D
110 Yorumla- +1 yıl
tam tersi olmalıydı 🙄
- +1 yıl
Çitos zamanlarında gidene koş demeliydin :D
- +1 yıl
Hııı, sen diyorsun ki ben oo işte ooo “olgunluğa” eriştim 😃
- +1 yıl
Madalyalarını fırlatıyorum :D
- +1 yıl
Aa haklısın’dan harikasın’a geçiş :D çok like shsjja
+1 yılHayır demedim hep güle güle dedim ve bu konuda da gayet mutluyum öyle birilerine kal derseniz aman gitmezseniz ölürüm yaşayamam derseniz yalan söylersiniz birinin gitmesi ile diğer kişi ölmüyor hatta gerçekten ölmesi ile bile ölmüyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılDemedim çünkü diyemedim , keşke desemiydim kafamda deli sorular
12 Yorumla- +1 yıl
Keşke deseydim dememek için diyelim mi acaba bilemiyorum ya
+1 yılDemişliğim var da burdan herkese sesleniyorum demeyin, demeyin sakkııın🥲
14 Yorumla- +1 yıl
Ya demedik diye pişman olursak 😅
- +1 yıl
Gitmeyi seçmiş birini, yarı yolda durdurup "geri döndürmüş" olmanın pişmanlığı kadar ağır olmaz o pişmanlık.
- +1 yıl
Sanırım bu duyguyu da herkes tatmış olması gerekiyor. Haklısın :) katılıyorum ben sana.
- +1 yıl
Sağolasin varolasin çiçeğim ✌️❤️
+1 yılYok demedim ama aldıklarını bırak diyebilirim galiba
12 Yorumla- +1 yıl
Bırakan oldu mu :D
- +1 yıl
Kimse henüz bir şey alamadı 😃
+1 yılKimseye gitme demedim.
Aklıma yük olmasın gitmek isteyen.
112 Yorumla- +1 yıl
Gittikten sonra yük olursa
- +1 yıl
Kalırsa sürekli gitme endişesiyle yaşar insan, sence hangisi tercih edilir.
- +1 yıl
Gitme dememe rağmen gittiyse bana yük edebileceğim bir şey kalmaz ki.
- +1 yıl
İlla deneyecek
- +1 yıl
Kim neyi deniyo 😃
- +1 yıl
Gitme demeyi
- +1 yıl
merhaba, Türkçe bilen var mı? :D bu adamı anlamıyorum da
- +1 yıl
Gitme dediğinde kalırsa tekrar gideceğine dair kuşku kalmaz mı diyorum, filolog çağırdı kadın :D
- +1 yıl
İkinci kez demem :D teşekkürler filolog bey
- +1 yıl
Rica ederim sosyetic
- +1 yıl
Çok naziksin hayret ndjdjs
- +1 yıl
Her zaman.
Hayır demem ama çok önceden birisine demiştim sadece o kadar daha kimseye demedim ☺️🌸
12 Yorumla- +1 yıl
Önceden biz de dedik birisine aptal olduğundan mütevellit :D gitti sjfıjj
Gitmek isteyen her şekilde gidiyor maalesef. Bu yüzden gururumu incitmemeyi tercih ediyor en iyi bildiğimi yapıyor "peki" cümlesine sığınıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCeketim de küçük gelir şimdi..
"Gitsen ne fark eder kalsan ne fark eder" diyerek Tümer gibi uğurlamak lazım.
Demedim.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş..
+1 yılhttps://youtu.be/isTnneFfNtY?si=wXEEHmILonfLALWNDesende giden gider.
10 YorumlaGitmek isteyene dur demek sadece ilişkiyi bir süre daha süründürür, başka hiç bir şeye yaramaz. Başka bir sebep yoksa tabi.
10 YorumlaÇok nadir yakın arkadaşıma demişliğim vardır gerçek anlamda. Diğerlerini genelde destekliyorum istiyorsa daha çabuk gitsin uğraştırmasın diye ajsjsjs
10 YorumlaAhahha demiştim 🙄 nedense soruyorum da kendime cevabım yok o zaman öyle istemiştim demek ki canım kendim 😅
10 YorumlaHayır gitmek isteyen birine gitme demem, bu kararı kendi özgür iradesiyle verdi ve benim dememle kalacaksa kalmasın daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden. D
12 Yorumla- +1 yıl
Eskişehir deyip gideceğim 🥹
- +1 yıl
Hahdhash eskidendi yani şey 😂
Giden gitsin ya benden daha mı değerli? demedim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Gitmek istiyene taksi cagiracak kadar beyefendi birisiyimdir :/
10 YorumlaGitmek isteyen birine gitme demem
Anca gidersin diyerek destekleyebilirim10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dedikde ne oldu , arkasından savurduğu saçlarına baka kaldım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevgim öncelikli olduğu için gitme dediğim olmuştur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılYoo demedim. Niye giden birine gitme diyim. Giderse gitsin beni kaybeder o kadar😄
10 Yorumla Gitmek gündeme geldiyse eninde sonunda gider. Kimseye gitme demem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Gidiyorum demekle gidilmez öyle nereye gidiyorsun tabii ki dedim
10 Yorumla
+1 yılDemedim, yolcudur Abbas bağlasan durmaz , benim hattıma ne kadar durabilecek
10 Yorumla
+1 yılSanalda zaten herkes mükemmel.
Birtek kusurlu, gururlu biziz.
Öyle yazıp çizip atıyorsunuz ki küçük dağları ben yarattım edasıyla.12 Yorumla- +1 yıl
Dimi aaa yetoo ya
- +1 yıl
He he
+1 yılGitmek isteyen gidebilir gururum herkesin narsistliğinden üstündür..
10 Yorumla
+1 yılSelamlar gitmek istiyorsa dur demek mantıksız bence harcayacağım zamana yazık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır demedim, demeyi de nasip etmesin;amin 🥰 çocuklarıma defiklerim sayılmaz sanırım 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgitmek isteyene gitme demem, beni gözden cikarani ben istemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılGitmek isteyene ahanda kapı orada
27 Yorumla- +1 yıl
Ben göstereyim mi kapıyı :D nolur nolur ahshs
- +1 yıl
Göster bakem
- +1 yıl
Sana mı göstereceğim kapıyı :D
- +1 yıl
Bana niye gösteresin yaa sende
- +1 yıl
Göster bakem dedin ya ondan mütevellit :D
- +1 yıl
Heee 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Şimdiye kadar böyle bir şey yapmadım buda benim prensibim
10 Yorumla
+1 yılKendini vazgecilmez zannediyorsan vazgecilirsin, bırakmaz zannediyorsan bırakırsın büyuk konusursan hayat sana onu tek lokma şeklinde yedirir.
10 Yorumla
+1 yılGidene dur denmez aslan sjfjfv
12 Yorumla- +1 yıl
Miyavlama olmmm ksdjsk
- +1 yıl
Sus pıçaklarım jdnf
+1 yılDedim o an öyle gerekti
15 Yorumla- +1 yıl
Sen mi dedin, hayret :D
- +1 yıl
Evet diyemem mi 😃
- +1 yıl
Diyemezsin değil demezsin :D
- +1 yıl
Zaten ilk ve sondu sjdjd
- +1 yıl
Sondan ilkti :D
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Neden diyeyim ki gidene yol orada 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Nerde djdj
- +1 yıl
Önünde 😂
youtube.com/shorts/ZIE0LSG2Lx8?si=PCX0sp88Ydn8DdeM
Al biraz da canın çeksin 😂
youtube.com/shorts/uzmhV9oDXPE?si=fTQJjuJOhdxHsNfy - +1 yıl
Hiç çekmedi :D
Dediysem bile demedim.
12 Yorumla- +1 yıl
Görmedik, duymadık, bilmiyoruz 😅
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Demiş de olabilirim dememiş de