Sevgilinin olmaması utanılacak bir şey değil fakat olması seni önemli açıda büyütür.
Ne gibi?;
Sevgilin olduğu zaman, üzülürsün/mutlu olursun, ağlarsın, sevilirsin, seversin yeri gelir değersiz hissedersin vs. vs. tüm bu duygular Sevgili paketinde yer alıyor :D
Açıkçası her şey bir tecrübe sevgilin olmazsa ileride evlendiğin zaman yaptığınız ilk tartışmada dünyan başına yıkılır ve babanın evine dönersin ya da boynunu büker itaat edersin. İkisi de kötü bir durum tabiki ama zamanında yaşadığın tüm o sevgili tecrübelerini harmanlayıp bu durumu daha olgun, olur bir şekilde çözersin çünkü geçmişte de benzer durumları yaşadın ve üstesinden geldin.
Bu şekilde düşün insan yalnız kalmamalı bir noktada almadığın görmediğin sevgi seni farklı arayışlara sürükler.
Kendine bakım yap cidden kiloluysan kilo ver giyim tarzını düzelt iletişime açık ol yeni insanlar tanı ilişkiden de korkma ve şans ver.01 Yorumla
Soran8 ayFarklı bir bakış açısı
En İyi Cevaplar
Çok büyük utanç duymalisin bundan asla kendini affetmemen gerekiyor yaşıtların çoktan grup bile yapmisken sen nasıl olur da hiç ilişkiye girmemiş olabilirsin yazan birisi sana samimi gelmez di değil mi bende samimi değil küfür etmicem olduğunu düşünürdum ve umursamazdim kendin için neyi doğru görüyorsan onu yaşa kardeş hayat senin kararları sen ver şu şöyle dedi bu böyle dedi diye düşünmen sana kazandırmaz kaybettirir..
00 Yorumla
İlişki olmadı diye insan niye utansın veya utanılsın.. Olabilir gayet doğal bir şey illa olacak diye de kaide yok. Kariyerine kendi hayatına bakarsın ileride illa düzen oturunca biri çıkar karşına.
00 Yorumla
8 ayDoğru yoldasın. Nikah masasına oturabileceğin birisi karşına çıkana kadar böyle devam et. Allah karşına seni seven sadık imanlı bereketli cennet ehli eş çıkartsın. Amin.
01 Yorumla
Soran8 ayTeşekkür ederimm
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgiliksiz yılların seni sakın üzmesin! 🥰 Bu tarz bir şey ne utanılacak bir durum ne de bir eksiklik aslında. Herkesin kendi hikayesi var ve belki de seninki daha farklı bir süreçten geçiyor. İlla toplumun koyduğu "neler yapılmalı?" kalıplarına uymak zorunda değilsin.
Bence bu zamanı kendini keşfetmek için bir fırsat olarak düşünebilirsin. Doğru kişi veya doğru zaman geldiğinde her şey zaten kendi akışında olacak. 💕 Bu durum seni tanımlayan bir şey değil, senin duyguların ve hayatın çok daha güçlü ve özel! Peki, neden şimdiye kadar deneyimlemek istemedin ya da beklentilerin neydi? 💬00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayHayır olması gerekn bu, bunun yaşla drğil dopru zsman ve doğru kişi ile ilgisi var
01 Yorumla
Soran8 ayHaklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 8 ayHayır neden utanılacak bir şey olsun. Sevgili falan hepsi boş iş en güzelini yapmışsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 8 ayutanılacak bir şey değil.
00 Yorumla
8 ayYanlış kişilerle olacağına biri olmaması senin seçici biri olduğunu gösterir. Bu da gayet güzel bir şey. Ben de bu yaşıma kadar sadece bir kişiyle öpüştüm ve o da 30 yaşımda oldu. Çok da matah bir şey değil zaten öpüşmek. Ki zaten herkesle öpüşünce de bir anlamı kalmaz.
11 Yorumla
Soran8 ayHaklısınız 🙂🙂
8 ayHayır tam tersi hatta yani en iyisini yapıyorsun çünkü erkekler burada ne kadar yok rahat ol yok nasıl dayandın muamelesi yapsada reelde çoğu erkekler bakireliğe önem veriyor bu yüzden bu yoldan devam et aksi halde sıkıntı yaşarsın sadece kuzum
11 Yorumla
Soran8 ayAlay ediyorlar...
Herkesin yolu ve zamanı farklı. Bazısı erken yaşta ilişki yaşar, bazıları daha geç. Önemli olan kendini hazır hissetmen ve doğru kişiyle karşılaşman. 23 yaş daha çok hayatın başı sayılır, hiç sorun yok.
11 Yorumla
Soran8 ay🌸🌸
8 ay23 . Şaka mısın ne utanması. Tertemiz kalmışsın işte ama biraz insanları erkekleri tanıman için biraz sevgili yapıp tecrübe edinmen lazim. Çünkü ilk fırsatta kullanilabilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ay29 yaşımda evlenene kadar elime erkek eli değmedi. Bu yüzden şu an eşimle çok mutluyum. Eğer önceden derin ilişkilerim olsaydı şimdi sürekli eşimle kıyaslayacaktım.
31 Yorumla
Soran8 ayDoğru
Bence en güzeli bu normali saçmalık yaptılar iste
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
8 ayUtanmak demeyelim de bir sorun, bir problem diyelim. Yoksa her insan zamanı geldiğinde aşık olacak ve evlenip, yuvasını da kuracak yani...
00 Yorumla
8 ayUlan zamanında tonton diye bi zat vardı küçük amerika yapacaz diye. Olmuşsunuz. Yarın itinayla bekaret bozulur dükkanları da açılır
00 Yorumla
8 aykendinle gurur duy babanla gurur duy bu devirde böyle pislik şeylere el atmadığın için şahsen ben bile seninle gurur duydum
00 YorumlaHayır balım değil kendini bu yönde kötü hissetme
01 Yorumla
Soran8 ayTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)8 ayBenim de 22 yaşıma kadar hiç olmamıştı. Birisiyle öpüşmemiştim bile sonra 22 yaşımda sırf meraktan beğenmediğim bir oğlanla bunları yaptım. Ve mutlu olmadım zevk de almadım hatta tiksindim. İlla yapacaksan güvendiğin beğendiğin birisinin olması önemli.
02 Yorumla
Cevap sahibi8 ayYorumları okudum. Sen bir elmas değilsin. Çünkü asla bakirelik bir ilişkide senin değer görmeni mutlu olmanı sağlamıyor. Bunun çok örneğini gördüm. Başka birisi de esc olman lazımdı eziksin falan yazanlar da var hayır bunlar da doğru değil. Hayatın akışı insanların tercihleri yaptığı tercihlerin sonucu doğru ya da yanlış hayat seni şuanki mevcut konumunda illa bir şey yaşamak zorunda değilsin. Evlen diyen de saçmalamış. Evlilik de mutluluk getirmiyor ve kolay bir iş değil
Soran8 ayGüzel yorum🙂
8 ayÇok merak ediyorum hayata gelince sevgilin olacak diye sözleşme mi imzaliyorsunuz. İlk önce bir piş kendini bul sonra bulursun birini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 8 ayGurur duyulacak bir şey. Başkasının ne düşündüğü değil senin ne dusundugun önemli
01 Yorumla
Soran8 ayGurur mu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayNeden utanacaksin ki bu utanılacak bir şey değil kendinle gurur duy
03 Yorumla
Soran8 ayGerçekten mi
- 8 ay
Gerçekten
Soran8 ayNe konuda
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 ayNormal bende kimseye bakma cinselik göreceli bişe kimseye bakma
02 Yorumla
Soran8 ayCinsellik derken
- 8 ay
Sen dedin ya sevgilim öpüşmedim dedin ya ondan dediö
8 ayNe güzel işte ben de aynı evlenene kadar ilişki istemem ciddi ilişki olmadığı sürece bir anlamı yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Utanılacak bir şey değil bu herkes'in olacak diye bir şey yok yani senin de nasibin bulur seni elbet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Yok utanılacak bir şey yok ki senin gibi çok insan var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Bence normal daha yolun başındasın zamanı gelince hersey olur
00 Yorumla
8 ayHayır, 30 yaşındayım ve seninle aynıyım, bundan utanılacak hiçbir şey yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
8 aybenimde oyle olmadı birinin elini tutmadım bir şey ypamadım diye küçümsüyorlar meslea
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayUtanılacak bir şey değil aksine, hele de bu devirde övünülecek bir şey. Keşke benim karşıma da böyle birisi çıksa. Sizinle aynı yaşta hiç sevgilisi olmamış birisi... Nerde bende o şans...
01 Yorumla
Cevap sahibi8 ayİsterseniz tanışabiliriz.
Utanılacak listesi o kadar kabarık ki bu torbada bile yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Neden Utanılacak bir şey olsun ki demek ki karşına henüz doğru insan çıkmadı
00 Yorumla
8 ayBir neslin zihni ancak bu kadar yıkanabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. utnılacak bir şey değil... y istememişsin ya da öyle biri olmamış.. tercih meselesi yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Ne mutlu sana işte. boş ver milleti sen doğru bildiğini yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 ayistermisin? sakın -40 olmasın ilk tecrüben pişman olursun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
8 ayNe güzel işte tüm ilklerini eşinle yaşarsın bu utanılacak değil gurur duyulacak bir özellik
00 Yorumla bu akılla 30 kadar çokkk adam eskitirsin.. ne günlwere kldık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. neden utanılacak olsun, senin tercihin senin kararların
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayIliski istoyorsan o iş kolay gel 30 dakikada halledelim😂
04 Yorumla
Soran8 ayTerbiyesiz
Cevap sahibi8 aySağol😂
Dert yandığınız seylere bakin
Soran8 aySende yazdığın şeye bak
Cevap sahibi8 ayBaktım. Dalgaya alınmış bir sey gordum😃
Gizli Üye(25-29)8 ay25 im aynı durumdayım. Soruya cevap: bazen evet bazen hayır.
09 Yorumla
Soran8 ayNeden peki hem evet hem hayır?
Cevap sahibi8 ayHayır olan kısmı nesinden utanayım?
Evet olan kısmı bir kesim bunu eziklik olarak görüyor.
Soran8 ayEvet tam da öyle
Cevap sahibi8 ayKadında bu eziklik olarak çok görülmez. Hatta sevgilisi olmamış kadın tercih sebebi olabiliyo ama 10 tane sevgilisi olmuş erkek her zaman sevi olmamış erkekten daha değerli
Soran8 ayBen hiç görmedim. Her haltı yemiş kızlar daha kıymetli
Cevap sahibi8 ayOnların asla uzun ilişkisi olmuyor ki görmedim yani
Soran8 ayBilmiyorum, diyorlar geçmişi hiç önemli değil , kıza prenses gibi davranıyorlar , hediyelere boğduruluyorlar
Cevap sahibi8 ayO erkekler nerede bilmiyorum valla. Muhtemelen sen de o tarz erkekleri sevdiğinden diğerlerini görmüyorsun :D
Soran8 ayAsla sevmedim. Ben her zaman temiz düzgün beyefendi ahlakı güzel bir erkek istedim. Yanındayken huzurlu hissedeceğim birini..
Gizli Üye(25-29)8 ayUtanılacak bir şey yok benim de 25 senedir olmadı yani kader kısmet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayHayır niye utanılacak bir şey olsun, muhafazakar biri misin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 aybende 24 ve benim de olmadi merak etme tek sen degilsin..
00 Yorumla
8 ayPopüler kültüre göre eziksin islamic forcelara göre 10 numarasın önemli olan kendine göre nesin ve ne yapmak istiyorsun? İnsanların dedikleri değil senin ne istediğini düşün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
8 ayNeden utanılacak bir şey olsun. Öyle diyenler utansın
05 Yorumla
Soran8 ayGerçekten alaycı bir şekilde bakıyorlar hatta çok şaşırıyorlar
- 8 ay
Böyle düşünme. Bırak kendin ol. Elalem için yaşama. Birde mesaj sorusuna gelince ben hiç öyle bir sunırla karşılaşmadım
Soran8 ay👍🏻👍🏻
- 8 ay
Rahat ol boş ver içinden geleni yap
Soran8 aySağ olun
Neden utanıyorsun? Şunu anlatım güzel değil miyim diye sorgularsın anlarım ama utanmak tuhaf
01 Yorumla
Soran8 ayEvet ondan dolayı
Niye utanılacak bişi olsun oh kafan rahat mis kimsenin derdi yasası da yok
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayvalla çok doğru yoldasın boş ver ben varya bıktım ya bi manıtam olsun dedım ugras ugras dur a q
08 Yorumla
Soran8 ayNeden bıktın?
Cevap sahibi8 aykızla iş yerinde tanıştık kendi bana geldi dedi çok yakısıklısın falan sohbet muhabet numaralastık ilk günler anında bakardı mesajlara şimdi 1 ay oldu mesajlara çok geç bakıyor bunu sordugumdada yoğunum falan özür dilerim diyor konusmak ıstemıyomusun dedim istiyorum diyo ama öyle davranmıyo 1 ayda 1 defa bulustuk sadece hep bahane yapıyor anlamadım neden böyle yapıyor
Soran8 ayAnlıyorum, bu şekilde ne aşk ne de arkadaş ilişkileri yürümez. Gerçekten bu tür insanları hiç anlamıyorum. İstemiyorum, seni beğenmiyorum, senleyken keyif almıyorum vs demek çok zor bir şey değil. Bunların hepsi insanların çok zayıf bi iletişim becerisine sahip olmasından kaynaklı. Aynı muamele onlara yapılsa kabul etmezler ama. Günümüz aptalca ilişkileri...
Cevap sahibi8 ayya çok haklısın bide hani kızla bulustugum zaman çok eğlendik yani ama mesajlarda çok garip davranıyo anlam veremıyorum ben napıyım sence sen bişey söylermisin böyle yoruldum çünkü
Soran8 ayBence sen beyefendiliğinden ödün verme. Düzgün ama net , kesinlik içeren bi mesaj yaz veya ara. Bu tür durumlardan hoşlanmadığını, seni ikilemde bıraktığını , kendinle gerçekten ciddi bir ilişki isteyip istemediğini içersin. Eğer evet ise zaten karar sana kalmış , hayır derse de isabet olur senin için. Özsaygını kaybetme kardeşim. Senin ciddi olduğunu farkederse işler değişebilir. İstemiyorsa da istemesin, hesap sorar gibi neden , ama sen yazdın ilk vs gibi şeyler deme çünkü çok fazla beklentiye girmişsin gibi görürsün. Peki , nasıl istersen, kararına saygı duyarım, iyi günler de geç. Bu kadarı kafi. Sana saygı duyan , vaktini sana vermekten gocunmayacak çok daha fazla kız vardır. Benim tavsiyem bu, gerisi senin bileceğin iş.
Soran8 ayGörünürsün*
Cevap sahibi8 ayteşekkür ederim dediğini yapıcam
Soran8 ayRica ederim, iyi günler dilerim.
8 ayHayır bu asla utanılacak bir şey değil hanımefendi, esenlikler dilerim buradayım.
00 YorumlaUtanılacak bişey mi sorman saçma ne kadar uzak o kadar iyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. utanacak bir şey yok
043 Yorumla
Soran8 ayÖyleymiş gibi davranılıyor
Soran8 ay🤷♀️🙏🥲
Soran8 ayGüncellemedeki sorum hakkında bilginiz var mı
Soran8 ayAma konuştuğum biri ile bi anda beni bildirim sayfasına attı
Soran8 ayYani dm den değil. Böyle sizinle konuştuğum gibi yazıştıktan sonra daha fazla izin vermedi sanırım
Soran8 ayYorum duruyor hala
Soran8 ayYani sitenin kaldıracağı bi konu da konuşuyordum, ders vs
Soran8 ayKonuşmuyorduk
Soran8 ayBende neden öyle oldu ki? Xper ile mi alakalı
Soran8 ayAnladım. Bende sorun oldu sanırım
Soran8 ay🤣🤣
Soran8 ayAy neden öyle oldu o zaman
Soran8 ayÖyle de dersle alakalı sohbetti ondan🤷♀️🙂
Soran8 ayUslu?😃
Soran8 ayAslında tam ders de değildi yabancı dil öğrenmek, öğretmek üzerine bir sohbet olacaktı şimdi yalan olmasın orada işte site daha fazla yazmama izin vermedi
Soran8 ayAnladım kolay gelsin
Soran8 ayTeşekkür ederim Sağ olun.
Soran8 ayİyi günler
Soran8 ay🤣🤣pardon
Soran8 ayİyi akşamlar hatta saate bakılacak olursa iyi geceler daha makul
Soran8 ay🙂👍🏻.
Soran8 ay? ?
Soran8 ayİki tane parantez görünce anlamadım 🤣pardon
Soran8 ay🤣🙏..
Gizli Üye(30-35)8 aySenin şu an esc seviyesinde olman lazımdı naptın öyle
02 Yorumla
Soran8 ayNe alaka ya
Cevap sahibi8 ayİroni yapıyorm tabi ki. böyle bişey neden utanılacak bişey olsun. Asıl gurur duyulacak bir şey. Şimdiki kızlar her haltı yiyorlar çok mu iyi bişey
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ne yapıyorsun peki böyle
02 Yorumla
Soran8 ayNasıl yani
- 8 ay
Yani bu zamana kadar neden durdun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayGayet güzel bişey.. Sen mi istemedin
015 Yorumla
Soran8 ayBilmem nasip olmadı belki de
- 8 ay
Yok bu yaşta saf kalman güzel
Soran8 ayBilmiyorum artık
- 8 ay
Konuşmak ister misin
Soran8 ayNe konuda
- 8 ay
Genel tanışma sohbet.
Soran8 ayTeşekkürler
- 8 ay
Gerek yok diyorsun. Peki..
Soran8 ayEvet
- 8 ay
İyi geceler o zaman
Soran8 ayGüncellemeye yazdığım soru hakkında bilginiz var mı
- 8 ay
Daha önce kimseyle o kadar yorum üzerinden konuşmadım
Soran8 ayAnladım, sanırım bi sınırı var çünkü daha fazla mesaj yazmama izin vermedi
Soran8 ayTeşekkürler.
- 8 ay
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
8 ayDeğil böyle kadınlar tatlı masum geliyor bana
03 Yorumla
Soran8 ayDeğil , insanlar hep şaşırıyor yani dalga geçer şekilde
- 8 ay
yanlış ortamlardasın o zaman ilişki sayısı övünülecek ya da dalga geçilecek bir şey değil
Soran8 ayDoğru
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir şey eksilmedi üzülme
01 Yorumla
Soran8 ayBen takılmıyorum da insanların bakışları rahatsız edici
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
8 ayAsla Utanılacak bir şey değil
00 Yorumla
8 ay22 yim benimde olmadı.
00 Yorumla
8 ayTam tersi sevilenecek bir durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
8 ayOlması gereken bu zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
8 ayYoo normal bir sey bence
00 Yorumla
s 8 ayHayır utanılacak bir şey değil.
00 Yorumla
8 ayBen de 30 yaşında yım benim de aynı şekilde olmadı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
8 ayUtanılacak bir şey değil.
00 Yorumla - Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne