26 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Birkaç kişi geldi ama ben kabul etmedim, benim hoşlandıklarım da ya ilişkiye başladı başkasıyla ya da istemediler. Standartları yüksek olan bir insan da değilim, neden bu yalnızlık anlamış değilim. Zaten hiç sevgilim olmadığını duyunca insanlar, bir ön yargıya kapılıyorlar. Hep böyle mi olucak onu da bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKarşılıklı aşk bir gün gelir de seni bulur mu bilemem lakin seni seven insanlara zamanında şans verseydin belki şu an mutlu olabilirdin. Duygular zamanla oluşan bir şeydir. Ben hep şunu derim; seni en çok yine seni seven biri mutlu edebilir. Sevmek de şart fakat sevilmek çok başka bir şey...
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevdikleri için gelmediklerini biliyorum. Hep bir cinsellik bakış açısı ile geldiler
- +1 yıl
O zaman başka tabii ki.
En İyi Cevaplar
Kimin nasibiniz olduğunu bilemezsiniz. Belki sizin kaybettim sandıklarınızı Allah sizi hak etmedikleri için uzaklaştırmıştır. Belki sadece dikkatinizi dağıtacak değişkenleri ortadan kaldırıp sizi hak eden ve sizin hak ettiğiniz kişiye ulaşmanızı sağlıyordur? Olaylara her şey bitti, yolun sonuna geldim olarak bakmayın. Hâlâ nefes alıyorsanız hiçbir için geç değil demektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOğlak burcu gibi geldin ya da yengeç. Öyle insanlar var ki geçmişi yüzünden intihar eşiğine gelen ilaçlara bağlı kalan haftalarca göz yaşı döken. Güven eksikliği içinde tedirgin kaygılı karamsar stresli olan mutsuz insanlar var. Bence haline şükret. Sevgili arkadaştan daha beter emin ol.
032 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende Ankara 'dayım
Soran+1 yılYani ben her gün şükrediyorum tabi ki. İntihar çok başla bir boyut, Allah korusun. Ama ben de karamsar ve zayıf bir karakterim maalesef
Cevap sahibi+1 yılBurcun nedir?
Soran+1 yılOğlak 😄
Cevap sahibi+1 yılGelecek kaygılı karamsar güvensiz olmanın nedeni oğlak burcu olmandan kaynaklı :)
Soran+1 yılBurçlarla bağdaştırmak istemiyorum ama hep denk geliyor ve bu rahatız ediyor. Sanki hep benimle olucak, kurtulamayacağım gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılKarşındaki kişinin sana destek olması, o içindeki gelecek kaygıları maddi düşüncelere kafana taktiğin düşüncelerle beraber gelen strese ilaç gibi olması lazım. Çünkü oğlak burcusun.
Cevap sahibi+1 yılAnkara 'da da kolay kolay doğru insanla karşılaşmakta çok zor Ankara sonuçta benim memleketim bilmez miyim
Soran+1 yılDestek olabilecek kişi yok işte😄. Yani şu anda şükür iyi kazanıyorum ama insan ister istemez ya giderse düşüncesine giriyor.
Cevap sahibi+1 yılAnladım Ankara 'nın neresindensin burada ankaralı görmekte güzel 😁
Soran+1 yılYani iyi insanı da var ama hepsinin ilişkisi var 😄 bize denk gelmiyor iyisi
Cevap sahibi+1 yılAnkara 'da bulman zor. Oğlak kadını güvenilir aldatmayan bir burç. Dürüst insanı bulduğunda gerçekten bağlı kalan seven burç. Ama maddiyatta önemli onun için az çok oda gelecekte geçim sıkıntısı yaşamamak için
Cevap sahibi+1 yılTanımak isterdim açıkçası ne yalan söyleyim açık konuşmakta iyi bişey insanlar tanımak istediğini söylüyor da biz mi söyleyemeyeceğiz hemde aynı memleketteyiz tanımak isterdim baksana şimdiden siteden talip olanlar var 🙈
Soran+1 yılSosyal medyada tanışmak pek bana göre değil maalesef 😄 yani şu bile garip geliyor, düşünsene işi ciddileştiriceksin, ailen nerede tanıştınız diyor 😄
Cevap sahibi+1 yılİş yerinde derdik 😁
Soran+1 yılNe ii yapıyorsun 😄
Cevap sahibi+1 yılSosyal medyadan tanışmak artık moda oldu insanlar çevresinden bulamıyor sosyal medyadan şans verdiği kişileri önce konuşma biçiminden düşüncelerinden herşeyinden tartıp ölçüp biçiyorlar
Cevap sahibi+1 yılSende yüksek lisans yapıyormuşsun bende önlisans mezunuyum olmaz gibi kriterlerimiz uymuyor 😁🙈 Allah gönlüne göre versin burada Ankara 'dan birini tanımayı çok isterdim 🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılİnan bende bulamıyorum Ankara 'da doğru düzgün kız yok çevremizde yok nasip kısmet işte bakalim
Cevap sahibi+1 yılOha dünürcüler çıktı şimdiden 😂 boş ver burdan sana koca çıkmaz 😁😁 Allah gönlüne göre nasip etsin umarım evlenirsin bir an önce 🌹🦋
Soran+1 yılBence sosyal medyada insanlar iyi rol yapabiliyor buluşmadan önce, tam olarak duygularını göremediğin için. O yüzden nedense hala bir uzağımdır ona 😄 ben burada çok fazla Ankaralı gördüm yani yarısından fazlası Ankaradan olabilir 😄 Eğitim bir yere kadar kriterdir benim için, karşıdaki kendini geliştirdiği sürece bana sorun olmaz açıkçası. Ve bence düzgün kızlar da çok var ya, yanlış yere bakma sadece, onlar genelde çok görünmezler 😄
Soran+1 yılBen de şaşırdım, neden gerçekte bu kadar atak olmuyor insanlar 😄 sosyal medyayı sevmiyorum ki ben
Cevap sahibi+1 yılAllah karşına inşAllah düzgün birini çıkartır yemin ediyorum tanımadığım insana ettiğim en içten dua. Eğitim bir yere kadar kriterdir benim için karşındaki kişi kendini geliştirdiği sürece bana sorun olmaz demen ne kadar kültürlü akıllı zeki olduğunu gösteriyor. İnşAllah kötü birisiyle imtihan olmazsın inşAllah birisi göz yaşlarını dökmez.
Soran+1 yılİnşallah çok korktuğum şeylerden birisidir, göz yaşları😄 İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, inşallah senin için de en iyisi olur. Karşına iyi ve kalbi gibi güzel birisi çıkar ve birbirinize değer verirsiniz😄
- +1 yıl
yengeç burcu içinde yorum yapar mısın rica etsem yengeç erkegi için :)
Cevap sahibi+1 yıl@laramutlusun ben yengeç burcuyum, yengeç burcu erkeklerinin modelleri var çapkın olan baskıcı olan pısırık asosyal olan var da var yani. Kendini yetiştirmiş bir yengeç burcu erkeği iyidir her yönden. Bu nasıl anlaşılır bel altı muhabbeti yapmaz sabırlı olur karşısındakine güven verir. Ben bir yengeç burcu olarak güven kalesi olan bir kadını tercih ederim. Yalan sevmem yalan söylemeyi de sevmem empati kurarım. Yalan söyleyenden direk soğurum. Tamamen dürüst kaliteli güvenli bir ilişki olacak. Duygusal olduğum için ilk tanışmadaki arkadaşlık içgüdüselliğinin de etkisiyle o heyecan zamanla kurusa da beraber yapılan etkinlik faaliyetlerle heyecanı taze tutmaya çalışırım yani eğlenmek gerek. Genelde evcimendir ev babasıdır evin direğidir evine bağlıdır bazı yengeç erkekleri ana kuzusu olurlar buna dikkat. Ben ana kuzusu değilim yuva kurarsan eşimden başkasını gözüm görmez sonuçta çocuklarımın annesi olacak buna önem veririm. Baskıcılığı sevmem karışmayı sevmem fakat karşımdaki insan güven vermiyor ise güven problemleriyle takıntı olurum sürekli üzgün depresyonlu olurum. Yengeçlerin geneli böyledir güven eksikliğini sevmezler. Bu güven eksikliğinin tek çözümü karşıdaki insanın aldatmayacağına dair yemin etmesi sorunları kökünden halleder. Çünkü yengeç burcu çok kırılgan hassas herşeyi üzerine alabilen espiriden bile üzerine alınan kırılan güven problemi yaşayan burçtur. Aldatıldığım için çok zor zamanlar geçirdim.
- +1 yıl
yaa baya detaylı açıklamışsın teşekkür ederim :) bir yengeç erkeğine platonik oldum, ama tam platonik çocuk beni tanımıyor bile ve nasıl tanışma ayarlasam bilemedim, kendi halinde mesafeli çekingen bir tip
Cevap sahibi+1 yıl@laramutlusun bakışlar at ona oda diyecek bu kız hayırdır bana böyle bakıyor diye direk kapılır zaten. Olur da sohbet başlarsa güven meselesinden gir ona. Sürekli güvenden konuş güven veririm de ömürlük ilişki isterim de aşk dolu sevgi dolu bir ilişkim olsun isterim de onun gözü senden başkasını görmez.
- +1 yıl
denicem :) tip olarak nasıl kızlardan hoşlanırsınız peki
Cevap sahibi+1 yıl@laramutlusun kendine bakan çokta abes açık giyinmeyen çünkü güven eksikliği yaratır 😁 normal işte pantolon crop olabilir deri ceket olabilir ya aslında ne giyerse giysin aldatmayacağından %100 emin olursam taytta giyse müsade ederim baskıcı olmam ama belki her yengeç burcu bu kadar müsadeci olmayabilir çünkü kıskançlık var. Ben biraz daha medeni bir insan olduğum için tek istediğim şey güven ve sevgi. Kendine bakan temizliğini yapan güzel kokan saçına bakan yüzüne kremler süren elleri yumuşacık kadınlar çeker kadinlar dediğim hayatına 1 kişi alırsa ondan başkası olmaz gözü görmez kıymet bilir değer bilir.
- +1 yıl
umarım minyon kadınları beğeniyordur :D yoksa direk eler beni.
Bende baya baya yengeç birine platonik oldum sosyal medyadan nasıl tanışıcam ne yazıcam bilmiyorum bohem entel bir tip zaten
Cevap sahibi+1 yıl@laramutlusun karakterini bilmeden bişey diyemem ona merhaba yazsan mutlu olur ilgiyi sever yani ama biraz sohbet yeteneğinin de gelişmiş olması lazım çenen düşük olmalı
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen sana bağlı. Sevgili istiyorsan biraz daha sosyal bir insan olmayı deneyebilirsin. Çok seçici olmamak da fayda var, ilk sevgililik için. Acaba nasıl insanlardan hoşlandın da seni istemediler merak ettim?
02 Yorumla
Soran+1 yılSessiz sakin insanlardan hoşlandım diyebilirim. Yani çok kişi de olmadı zaten, genelde açılamam bu tür konularda
- +1 yıl
Bende içine kapanık biriydim. Hoşlandığım insana sevdiğimi söylemekten utanırdım. Şimdi düşününce keşke böyle davranmasaydım diyorum. Boşu boşuna bir utangaçlıkmış. Sosyalleşmen lazım. Yeni arkadaşlıklar edinmen lazım, bunu aşman için. Bir ilgi alanın ile çevre edin. Benim içi bu ilgi alanı spor oldu.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim de hiç ilişkim olmadı maalesef. hiç sevilmedim. zamanla sizi seven çıkar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin bir versiyonunum. 16 yaşında çok sevmiştim ama önce beni istemedi, sonra duygularımla oynadı. Hiç sevgili olmadık, 19 yaşında yollarımız ayrıldı, bir daha 25 yaşına kadar içim almadı kimseyle görüşmeyi. Benden de hoşlanan biri vardı o zamanlar ve ilk kez 25 yaşında sevgili oldum biriyle ama bir yanım hala istemiyordu, sonra zaten ayrıldık. Şu an 30a gelmek üzereyim ve yalnızım. Bana da yok mu birileri diye sorduklarında yok deyince l. zbiyen gözüyle falan bakıyolar çok iyi hissediyorum bakışlarından. Halbuki değilim 😂 sanırım seçiçi insanlarız diye böyle yalnızız. Bütün milletle gönül eğlendirmek yerine bir kez sevelim tam sevelim ve o kişiyle bir ömür geçirelim istiyoruz. Umarım karşımıza iyi insanlar çıkar. Bu arada yorumlara göz attım da konudan alakasız, yüksek lisans yapmayı ben de istiyorum tezli mi tezsiz mi yapıyosun?
36 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok seçici değilim ama öyle gibi gözüküyorum dışarıdan. Yani insanları red etme sebebim sevgi hariç başka başka sebeplerle bana gelmeleriydi. Evet tezli yapıyorum, eğer araştırmaları, sürekli bir şeyler okumayı göze alıyorsan yüksek lisans iyidir 😄
Cevap sahibi+1 yılBaşka sebeplerle sana gelen insan (örneğin sen ev buluşmalarından hoşlanmıyorsun ve ısrarla sana evde buluşmayı teklif ediyorsa) zaten senin fikirlerine, kararlarına saygı duymuyor demektir. Böyle insanın sevgisine de gerek yok. Ama eğer hiçbir problem yoksa, sana değer veriyor ve saygı duyuyorsa o zaman senin de biraz adım atman lazım, tek taraflı olmaz bazı şeyler. Bu arada evet araştırma yapmayı seviyorum fakat şu tez yazma konusu biraz gözümü korkutuyor beceremezsem diye😂
Soran+1 yılTam olarak bunları yaşadığım için istemedim. Bir şey istemediğimi söylüyorum, ısrar ediliyor. Amaç farklı işte o yüzden de red ettim. Saygı duyan olmadı maalesef, herkes standartların yüksek diyor ama bir zahmet saygılı birisi olsun😄 yani zor şimdi yalan değil ama bir şekilde göze alıyor insan onu😄
Cevap sahibi+1 yılBir ilişkide saygı en önemli faktör. Bahsettiğimiz karakterdeki insanların niyeti bazen farklı olabiliyor. Böylesi olacağına hiç olmasın daha iyi. Çok da dert etme bu durumu kendine, kısmetinde olan en sonunda sana gelir zaten. Umarım istediğin gibi olsun. Yüksek lisans tezinde de başarılar😅😂❤❤
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim💕 senin de gönlünce olur umarım😄
Cevap sahibi+1 yılAminnn ben de teşekkür ederim😊💕
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır bende 24 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı üstelik Türkiye şartlarında oldukça güzel bulunan bir kızım zaten çoğu zaman slavlara benzetiliyorum mesela çünkü mavi gözlü beyaz tenli ve açık kumralım. Niye sevgilim olmadı sorusuna gelirsek senin gibi bende seçiciyim hoşlanan gelip konuşan çok oldu sayısını bile hatırlamıyorum ama çoğunu ya reddettim ya da flört olup tanımaya başlayınca uygun olmadığını düşündüğüm için reddettim. Ben hiçbir zaman ya sevgilim olsun da nasıl olursa olsun kafasında olmadım çünkü bu bana çok saçma geliyor ben takılmaca ilişki istemiyorum ama emin ol çok sevgili yapanlar, çok ilişkiyi olanlar hep takılmaca ilişki peşinde olan insanlar ve komik tarafı birde bunu marifet sanıyorlar ama bana göre saçma çünkü ben adam gibi tek bir ilişki istiyorum ama kısmet işte şimdiye kadar öyle birisi çıkmadı maalesef ve çıkana kadar da sevgilim olmamasını hatta evde kalmış bakire kız olmayı tercih ederim.
20 YorumlaBence bu durumu büyütmemelisin benimde ilk ilişkim 25 yaşında olmuştu o ilişkimde o kadar çok şey yaşadım ki inanamazsın nerdeyse o yaşıma kadar yaşayabileceğim herşeyi onunla yaşadım sonra o da bitti şimdi yeni bir insanla daha iyisini daha güzelini yaşamak istiyorum
10 Yorumla
+1 yılCanını sıkma kendine güven özgüvenli ol akışına bırak biraz bazan bazı şeyler hemen olmuyor önemli olan doğru kişiyi bulmada İnsanlara da kulak asma insanların bahanesi bitmez sen kendinden emin bir şekilde önüne bak eninde sonunda umarım gönlünce olur🙏
10 Yorumla
+1 yılBende 24 yaşındayım aynı sen gibi devire ayak uyduramadım hep sevgili işleri saçma geldi teklif eden oldu hep kendimi evleneceğim kişiye sakladım birini seversem onun ilki oda benim ilkim olacak bana göre insan tek kişiye aittir helal yoldan sevmek istiyorum sadece inşallaah hayırlısı neyse o olsun 🙏
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOğlak burcuyum bende. Aynı dertten muzdaribim yalnızlık, herkes gibi olamamak canımı sıkmaya başladı.
Yaş 32 oldu, evlilik falan düşünmüyordum aynı zamanda kimseye de bulaşmıyordum. Duygusal depresif haller başladı. Düzelmiyor bir türlü. Hayattan tat alamıyorum. Bu aralar.
00 Yorumla
+1 yılKontrolü bırak zamana sal kendini fazla kasıyorsun sanki. Birde bu yaşlar geri dönmeyecek bunun bilincinde ol. :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Insan aradigini bulamayinca yalnizlik yazgi oluyor..
10 YorumlaAcık gorunmuyosundur iliskiye. Duvarların vardır. Ne biliyim
10 Yorumla
+1 yılEnseyi karartmamak lazim, daha yasiniz da genc. Biraz daha farkli olmak belki size cozum getirir.
03 Yorumla- +1 yıl
Ayni mevzudan muzdarip birine soyle yazmisim, size de aynisini yazmis olayim;
"Sanirim disaridan cok soguk veya ulasilamaz gorunuyorsunuz ve bu nedenle de hayatinizda birileri olmadi. Bunu degistirmeye calisarak baslayabilirsiniz.
Small talk dedigimiz kucuk muhabbetler, kucuk gulumsemeler isinize yarayacaktir."
Soran+1 yılSoğuk değil de çekingenim bu konularda. Yani karşımdaki ulaşılmaz görüyorum sanırım ondan dolayı böyle oluyor. Herkes red ettiğim insanlara takılmış, onları red ettiğim için kaybettiğimi falan. O da 2 kişiydi ve sevgiyle yaklaşmadıklarını biliyordum
- +1 yıl
Ben diger yorumlari okumadan yazmistim, yani bence en olasi sebeplerin bunlar olabilecegini dusundugumden.
Dedigim gibi enseyi karartmamak lazim, canli bir sehirde yasiyorsaniz, sosyallesmek ozellikle genc kadinlar icin ekstrem kolay.
+1 yılÇok seçicisin veya standartların yüksek. Kimse mükemmel değil ısındığın biriyle beraber olmak mantıklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok seçici değilim gerçekten. Gelen hep ikinci konuşmada cinselliğe bağlıyor, bunlar ilk başta rahatsız eden şeyler
+1 yılBenim ilişkilerim oldu ama hiç uzun süreli olmadı anlamıyorum benimde standartlarım yüksek değil ama henüz katlanmasını bilen birine gelmedim zaten ayda yılda bir açılıyoruz 😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de hiç olmadı sevgilim. Sınav kaygısı iş bulma kaygısı derken herkesten uzaklaştım ama allahtan işimi buldum yüküm azaldı. Ama yalnızlık devam. Tanışmak istersen ciddi anlamda tanışalım. başta Arkadaş oluruz gelecegi de allah bilir ne dersin
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada Ankara'da yaşıyorum umarım güzel bi tesadüf olur :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama sosyal medyada tanışmak pek bana göre değil maalesef :/ yani garip geliyor 😄
Cevap sahibi+1 yılBen kötü bisey istemedim ama en azından arkadaş olabiliriz. Hem sosyal medya daha iyi çünkü öncesine fikir edinirsin
Soran+1 yılYok kötü bir şey demedin zaten merak etme 😄 sadece bana ters dedim
Cevap sahibi+1 yılArkadasta mi olamiycaz (( zaten askerim artık hiç kiz taniyamam çoğu zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer isterseniz sizi tanımak isterim. Ben de 26 yaşındayım, doktora yapıyorum. Artık kafa dengi biri olsun istiyorum. Tipim iyidir genel olarak öyle derler ama ne hikmetse benim de karşıma doğru düzgün biri pek çıkmadı.
06 Yorumla
Soran+1 yılYüksek lisans yapıyorum ben de 😄 ama nasıl desem, ben pek internetten tanışamam insanlarla, bana biraz farklı geliyor bu
Cevap sahibi+1 yılBana da farklı geliyor ama bilmiyorum denemek gerek belki de. Nerede yaşıyorsun peki
Soran+1 yılAnkara sen?
Cevap sahibi+1 yılİstanbul, bölümün nedir
Soran+1 yılMimarlık senin
Cevap sahibi+1 yılTürkoloji
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl benden de o kadar. Yaş 28, sıfır ilişki. Boyle geliyor, böyle kalıyor. Değişmiyor asla. Belki de kabullenmek gerekiyor
10 Yorumlanasıl sevgli yapmadan o kadar sene geçirebildi hayret doğrusu
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum😄 yani sevdiğim oldu ama biraz platonik takıldım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olmamis biri yara da almamis biridir. Yani onlarin bardagin ne tarafina baktigiyla alakali. Olmadi diye baski hissetmenin faydasi yok
00 Yorumla Neden bu ara bu tür sorulari gunde en az bir defa goruyorum? O kadar mi durum vahim ya beni de tribe soktunuz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoş ver olmasın, millet birbirini yiyor, doğruyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. "Birkaç kişi geldi ama ben kabul etmedim," sonrada "neden bu yanlızlık" demişsin :D Kafamı buluyon :D
00 YorumlaKaliteli ve sçici bi insan olarak en doğrusunu bulcaksn
00 Yorumla
+1 yıl27 yaşındayım hiç ilişkim olmadı elbet bir gün olur shshsh
00 YorumlaVardır uygun bir zaman kadının az veya hiç ilişki yaşamamışı makbuldür zaten takma çok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı gençliğim hep yalnız geçti yalnızlık kaderim herhalde
00 Yorumla
+1 yılİlla. brad pıti pıtı ariyonuz kuruyup gideceğiz sonunda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbenim bir kere oldu gecen sene ama ben bile gec kalmisim gibi milletin tepkisi oluyor bende ariyorum
00 Yorumla Hocam bir de bunun erkek versiyonu var arkadaş ortamında gay olduğum konuşulmuştu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu da duydum maalesef ve çok saçma geliyor açıkçası insanların bu ön yargıları ve komik olduğunu düşündükleri boş lafları
Aha ben benim de hiç olmadı. Doğru insanı bekliyorum. Konum mezar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Fazla seçici olursan olmaz begendiğin kişi olması için çok kişi olması lazım çevrende
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten fazla seçici değilim. Hatta standartlarım gerçekten çevreye göre düşük. Ona rağmen herkes beni seçici gibi düşünüyor anlamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKısmet işleri aslında bunlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki 46 da bulursun daha ölmedin
10 Yorumla
+1 yılherkesin vardır bi kısmeti beklemelisin
10 Yorumla
+1 yılneden şaşırmadım. ben de aynı versiyon. v.12
00 Yorumla
+1 yılTabiki Kalacak Değil Bende ciddi bir iliski istiyorum benimde hiç olmadı
00 Yorumla
+1 yılYok normal akışına bırak bence bu kadar fazla kasma zamanı gelince olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılFotoğrafta ki sen isen özelden yaz :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNe fotoğrafı
- +1 yıl
Sorunda ki fotoğraf korkma gizlisin :D
Soran+1 yılYok anlamamıştım ondan sordum. Çok da gizli bir soru değil zaten 😄
- +1 yıl
Eheheh önemli değil kanks bende espri yapayım dedim ama çöpe bile atılmaz artık. :D
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hep böyle olmaz sanmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılyoo olacak tabi ki.
10 Yorumla
+1 yılbenim de olmadı ama elbet bir gün olacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. böyle bir kız tanımıştım
harikaydı00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılevlenirsin korkma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMeraktan soruyorum 18 yaşında yaşına göre olgun bir erkekle. Sevgili falan olur muydun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılbirkaç kişi gelmiş sen kabul etmemişsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Hep böyle olacak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kapalı olup evliliği mi bekliyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbulursun yakında birilerini
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle devam etmez olur illaki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. cok mu cirkinsin apla unide de mi olmadi bisiler?
00 YorumlaBende dahil soru yalnızlar kulübüne dönmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi şehirdesin
02 Yorumla
Soran+1 yılAnkara
Cevap sahibi+1 yılUzağız yoksa tanışalım diyecektim
+1 yılKısmet isi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlkin olayııııımmm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVermeyince Mabut neylesin Sultan Mahmut
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy ve kilon nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSence nasıl çözülecek?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılarmutun sapı üzümün çöpüne devam et
00 Yorumla
+1 yılolmaz abi olmuyo
00 Yorumla
+1 yılSebebini bulmak lazım önce
00 YorumlaFarace?
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi