Bir arkadaşım rüyasındaa beni gelinlikle görmüş bu ne anlama geliir ?
Arkadaşlar bi bakın hele .
Arkadaşlar bi bakın hele .
gelinliği gören erkekse sana hafiften yavşama moduna girebilir.kadınlar ve gelinlik..en can alıcı yerden vurmaya çalışmış çakal..haa eğer gerçekten gördüyse de; malum havalar soğudu arkadaşın mabadadı uyurken terso olmuş..ama dikkat hasta olmasın sonra..
yavşama gibi bi durum yok arkadaşımla iyilerdi yani anlatabliyomuyum :D belkidee dediğin gibii bi tarafı açık kalmıştır :D
Rüyayı gören arkadaşının cinsiyeti neydi?
erkek ama fazla tanıdığım biri değil .d arkadaşıma söylemiş .
kim gorduyse en cok onu ilgilendirir
ben birgun ruyamda cokgzel bir gelinclik gydigimi gordum uyandigimda dunyanin en mutlu haberni aldim... tabi once google'da tabirine bakmistim guzel gunler seni bekliyor demisti google
İşte gören kişi erkek benim arkadaşa söylemiş yazışmalarını gördüm ve merak ettim anlamı ne diye googleden baktım bulamadım.s
gelinlik gormek iyi birsey degil, cenazeye isarettir derler benim bildigim :(
Bende bi sitede okudum birisii bi tanıdığını rüyasında gelinlikle görmüş ve kız 1 hafta sonra ölmüş.s tabii inanmam böyle hurafelere ama anlamınıda bulamadım .s
peki bu ruya tabirlerinin de bazilari hurafe degil mi canım ? dusunsene onlar da bir kismi hurafe. yasanmis gorulmus bisey. sana bisey soylim mi bugune kadar gordugum her ruyanin tabirine baktim ama hicbirisi cikmadi. 2 yil arka arkaya anneannemin annesini ruyamda goruyordum bizde olmus diye surekli, ve sonunda ruyam cikti ama kendi evinde oldu, hissetmistim . Aklima gelen ve hissettiklerim oluyor. bence hurafe diye gecme, cunku hurafe degil. Mavi boncuk takariz o da hurafe bilmem biliyomusun ...
Benimde genellikle rüyalarım çıkar hep kötü olanlar çıkar bu yüzden rüya görmek istemiyorum ama elimzde olan bişey değil :( Hurafe dediğim yani bu rüyamı anlattım bi arkadaşıma ve o yorumu söyledim inanma böyle şeylere falan dedi benimde kafam karıştı biraz .s
yok öyle değil sitede bi yorum gördüm dedim ya birisi arkadaşını görmüş gelinlikle falan snra arkadaşı 1 hfta snra ölmüş diye onu söyledm inanma böyle şeylere dedi .d
Bu zamana kadar 2 kere ölümden döndüm 3.de güme gitmiyim , şaka bi yana korkmaya başladım ya.s
Cevap
5Cevap
Madem internetin var, bakıversene. Biz nereden bilelim. En doğru cevap yine internetten bakılarak verilen cevap olacaktır herhalde. Rüyanız Hayrolsun Teyze değiliz ki biz.
haklısındaa bulamadım internettee sadece bunla ilgili bi yorum grdüm oda bu : korkutmak gibi olmasında beyaz gelinlik ölüme işaret die biliorum.bi tanıdığı gelinlikli görmüştüm anlamına bakmıştım kız 1hafta sonra öldü.. bundan bşkada bşy yok :D
işte inanmadığım için soruyorum :) nedir makul bi anlamı varmıdır diye :) ayrıca benim rüyalarım çok çıkar aynısını yaşarıım ve o yüzdenn çok mrk ettm bunu .d
google sayfasını açp rüya tabirlerine ulaşmak buraya soru yazmaktan daha mı zor?
baktıım baktııım bulamadm :)
beni görmüş ama o yüzden meraklandım :)
erkekse çok fena yalan söylüyor kızsa eğer çok fazla evlilik dergisi okuyor ve seninle takılıyor
Erkek ama bana değil arkadaşıma söylemiş facede falan bende ordan okudum inttede bulamadım anlamını mrk ettmde .d
ohaaa :D ya öyle değilse yani değildir bnce :D
lan boşver bende kuzenimi gördüm sonra bağırarak uyandım ayrıca kuzenim erkeklan neyse gizli yapam bukadarda açık vermeyem :S
aynenn bukdr açık verme :D hem o rüya değildir olsa olsa kabusturr o ne öyle yaa :D
Evlenemeyeceksin çünkü rüyalar tersine cıkarmış
ben görsem neysede bi tanıdığm görmüş :D evlenmekte istemiyorum ztn :D
yok ya 30 a kdar yolu varr blkiii çıkarsaa hoş biri anlaşabliceğim biri evlenirim ama öyle evlenmş olmak için evlenmem :D sen en doğrusunu ypmışsın bnce iyisi çıkana kdr evlenme iyidir böylee :D
Arkadaşlar her sohbette nekadar sana imreniyoz bir bilsen neden dedim senden iyisimi var bu dünyada biz çok sevdikde ne oldu hergün bişey eksik birde karı dırdırı yorgun argın eve gidersin sen benimle ilgilenmiyon artık sevmiyon beni gece cocuk hasta derler.Ama 30'dan sonra ailedeki herkez gidiyor kendi evine sen yanlız kalıyorsun anlıyorsun ozaman gercekten insanların neden evlendiğini yanlızlık hiç iyi birşey değil inan bana.
evet dediğin doğru ama istemediğin bi evlilik ne kdr doğru bşy olur tartışılır..
3 vakte kadar seninle evlenecek.
tatile gitcen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar