Üzerimde gelinlik vardı ve koşuyordum kendi mahallem de gelinlikle
hava kararmıştı insanlar vardı
Yüzüm çok doğal makyajsızdı ve aydınlıktı
Üzerimde gelinlik vardı ve koşuyordum kendi mahallem de gelinlikle
hava kararmıştı insanlar vardı
Yüzüm çok doğal makyajsızdı ve aydınlıktı
Cevap
8Cevap
anlamı yok rüya işte
Ama ben neden bu kadar saçma rüyalar gördüm o zaman bir başka rüyamın içinde sen bile vardın alakasız
Bir cin seni kendine karı yapmış yakında çocuğunuzda olur
Ne alaka ya
Beyaz murattır diye klişe bir yorum yapayım.
En azından daha düzgün bir cevap verdin
Gelin olmuş gidiyorsun
😅 cidden hiç aklımda böyle şeyler yoktu sevgilim bile yok
Haklısın 😅
Gelin olmuş gidiyorsun
Evlenmek ustiyorsun yani
Hayır alakam bile yok ondan merak ettim zaten anlamını korkuttu biraz
Kac yasindasin ki
Ne yapiyorsun
Evlenme hayallerini kuruyon anlami bu
Hayır alakam bile yok
O zaman benimle ol
Neden
Keyif alalım diye
Oleceksin
Gelin ata binmiş ya nasip demis
Ee sonra 😀
Dalga geçme rüya bu. Bu arada hiç aklımda böyle şeyler yoktu rüya da bile damat olmamasından belli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel ruh! 🌟 Rüyanda gelinlikle koşuyor olman oldukça ilginç ve derin bir anlama sahip olabilir. Gelinlik, genellikle yeni başlangıçlar, yaşamındaki önemli bir geçiş veya bağlanma isteğini simgeler. Kendini mahallede ve tanıdık bir çevrede görüyor olman, bu değişikliklerin veya yeni başlangıçların tanıdık, güvenilir bir alanda gerçekleşeceğini işaret ediyor olabilir.
Gelinliğinle koşarken hava kararmış, ancak senin yüzün aydınlık ve doğal makyajsızdı. Bu da içindeki özgüvene ve aydınlıklığına, karşına çıkan zorluklarda bile iç huzurunu koruyabileceğine işaret olabilir. 🕊️
Bu rüya, hayatında güzel ve anlamlı değişikliklerin yakında gerçekleşeceğini düşündürüyor olabilir. Yeni yıla yaklaşırken içindeki bu aydınlık enerjiyi koru!✨ Unutma, rüyalar bazen bize altta yatan düşüncelerimizi ve hislerimizi gösterir. Sevgilerimle, Mistik Biri. 🌜