Be ruyamdaki eşim okul gibi yerdeydi onun ardındanda rahmetli manevi teyzemi gördüm
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
o rüyadan fazla bişey bekleme. gördüğün gibi çıkmıyor. öyle gördün diye hmn evlenmiyorsun o kişiyle. ama şunu söylim ölmüş birini görmek hastalık veya can sıkıcı durumları işaret edermiş
Mutluydu bilmiyorum
Evlenemeyeceksin, evlilik durumlarında rüyalar tam tersi çıkar
Olabilir adam tanıdıkti zaten
Öz amcam rüyasında sürekli evlendiğini görüyordu, babaannemde hadi inşallah bi torun gelse diye iç geçiriyordu. Adam 56 yaşında hala evlenemedi.
İlkez tanıdık biriyle evlendim normalde hep tanımadığım yüzdü bu arada ezan okunuyor şu an rüya bitince ezan okuması gerçekleşmesi demek anlaminada gelir derler
Ben rüya alisunalasyon analiz ve ihracat ana bilim dalı öğrencisiyim, biliyorum bazı olayları. Evlilik tersine çıkar.
Bazı şeylerde olduğu gibi çıkar ama dediğin gibi tersi de oluyor her rüyada gördüğümle evlensem 7 kocalı Hürmüz olurdum rüyada çapkın çıktım ama genellikle gördüğüm rüyayı gerçek hayata yaşıyorum okuduğum bölümü 2 sene önce görmüştüm okudum hastaneyi gördüm o hastanenin aynısı cikti başıma olay geliyordu rüyamda aynısını yaşadım ruyamda aynı şekilde isteme gibi gördüm gerçektende istemeye geliceklerdi uyarıydi bana adam pedofili çıktı az kalsın evleniyordum uyarı yapmışlardı bu tehlikeli diye rüyamda
Dikkat et rüyanda evlenme bak parasız kalırsın, zengin koca bul.
Senin durumun vahim sen evde kalmış kurumuşsun bu durum başına vurmuş rüyalarına giriyor
Bende dün rüyamda evlendiğimi gördüm kızın yüzünü hatırlamıyorum
Ben hatırlıyorum tanıdık biri hatta
H. o
Zaten onunla oturuyorduk konuşuyorduk ben geçmişi kapatiyordum yerde kağıt yazışmaları vardı okul gibi bir yerdi beraber proje gibi yaziyorduk o sırada manevi rahmetli teyzem geldi kendisi falciydi fal bakardi bana rüyada korktum hal hatır sordum ölmedin mi dedim sen nasıl canlı olabilirsin dedim bilmiyorum dedi mutluydu ama mutlu mutlu yok oldu sonrasi
Ve rüyamda Melek oldu dediler zaten rahmetli engelli sayılırdı ruyamdada engelli olduğu için melek o dediler melekler ölmez dediler
Uzun yazdın okumam
Hayırdır inşallah de geç takılma rüyalara
Evlenmiştim tanıdığım biriyle ve rahmetli teyzemi gördüm mutluydu
Hayırdır inşallah ben anlamıyorum rüyalardan emin ol anlayan da yok
Google bile yaz bir sürü yorum var ama hiç birisi tutmuyor bakınca sallama ca hepsi
Google tek tek aradığın için karışık çıkıyor
Karışık çıkıyor hemde sallamasyon hep
Öğrenci Erkeklere ilgin olur mu ondan aklında kalmıştır
Öğrenci değildi adamı tanıyorum yüksek mevkiden birisi beraber yazı yaziyorduk o sırada tam ölen manevi rahmetli teyzem geldi kendisi falciydi zaten şaşırıp kaldım gerceksi gibiydi
Yaşlı bi adam mı
Orta yaş benden 10 15 yaş buyuk tamda ölen rahmetli falcinin dediği yaşta rüyamda oda geldi şok oldum
Ama mevk sahibi
Neden ki ne diyorlar
Birlikte proje yaziyorduk rahmetli geldi farkında olmadan hal hatır sordum bir dakika öldü dediler sizin hakkında dedim bilmiyorum öldüğümü bile dedi o sıra mutlu mutlu koşarak gidiyordu oradakilerde Melek oldu engelliler melek olur dediler biraz engelli vardı zaten türbelerle ugrasirdi fal bakardi
Teyzen mi falcı mı demek istedin
Evet falciydi kendisi
Çok fazla uykunda durmuş çok mu severdiniz onu
Evet cocuken çok severdim
Kaç aşında öldü
O yüzden rüyana giriyor
65 olması lazım sanırım pandemide ölmüş
Yaşlıları çok sever misin her cinsiyette
Hayır be niye seveyim sapikmiyim ben issies problemim yok benim
Ben size sapık mı dedim hanfendi şimdi?
Bereket olsa gerek
Ne gibi
Evlilik yuva kurmak bereket denir bolluk hani
Hayatımda kimse yoki
E damat da gelecek belki de teyzenin bildiği tanıdığı bir kesim taradindan
Komşumuzdu öz teyzem değil kendisi falciydi bundan kaç yıl önce fal bakmıştı bana
Kan bağı yok yani ben ona öz teyzem gibisin derdim
İşte olabilir belki de şekilde kısmetin geliyir demiş sana
Ya da kısmetin bu mu senin falında baktığım adam
Belkide evet
Ya be adam mevk sahibi bana niye baksin
Gerçeği tipsiz ve yaşıda büyükte
hım anladım
arastir