Rüyamda evlendirildiğimi gördüm?

Mistik biri yorumlar mısın şu rüyayı; Annem tarafından istemeyerek gönülsüz bir şekilde evlendirildiğimi gördüm. Annem de pek mutlu değildi ama. Erken evlenenleri yadırgardım şimdi kendim erken evleniyorum diyip üzülüyordum çünkü henüz evlilik için çok gencim. İçim hiç rahat değildi. Gelinliğim ve topuklu ayakkabım çok güzeldi ama içinde yaşım çok küçük gözüküyordu. İşin tuhaf tarafı evleneceğim kişinin kim olduğunu bilmiyordum, damat beyi görmedim rüyamda hiç. Ama ailem ile benim isteklerim farklı olduğu için evleneceğim kişinin hiçbir şekilde istediğim gibi olmayacağını düşünüyordum. Bunu rüyamda anneme söylediğimde ise “hayır çok yakışıklı biri, babana gösterdim baban da yüzü çok güzel dedi” dedi. Bunu söylediğinde biraz içim rahatladı ama genel olarak evlendiğim için çok kötü bir his vardı içimde. Annem normalde asla böyle şeyleri söylemez, evlilik konusunu açmaz. Neden rüyamda böyle bir şey yaptı anlamadım. İnternette bakınca rüyanın tabiri kötü olduğu için korktum baya ya. Mistik biri açıkla bana lütfeeenn

Rüyamda evlendirildiğimi gördüm?