- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayOlması ne olur da aşırı yakınlık olunca genelde erkekler etkilenir ve kaybetmemek için açılamaz. Kadın da bunu ya anlamaz ya da anlamazlıktan gelir o da kaybetmemek için. Hele senin gibi güzel bir kadınsa erkek kankalarının gerçekten kanka mı olup olmadığına dikkat etmesi gerekir 🤣
16 Yorumla- 7 ay
Hepsi kankam hepsi bacım sjfjs
- 7 ay
Sjfkdjfk bak bunu sevdim yani hepimize bacım çeker zaman. Canım kankam diye sarıldığı için 10 yıllık kankasına aşık olan iradesizler tanıyorum, o yüzden her zaman her yerde bacınım, bacımsın, bacıyız shfkdhfk
- 7 ay
Arkadaşlık başka kankalık başka sjdj
- 7 ay
Vaay sen kim köpek kankam olacaksın, haddini bil mi diyorsun yani sjflgnk
- 7 ay
😏 konuşturmayın beni
- 7 ay
Ya ben niye arada kaynıyorum şimdi uf beni bir yere sıkıştır sjfkfjk
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 aySelamlarrrsss. Olmaz bence yaaa. Şöyle ki; çok yakınlaştıkça kişilerin ikisi de iyi karakterler ise zamanla birbirlerinden hoşlanmaları çok olasıdır... Düşünsene yapayalnız hissediyorsun ve sürekli konustuğun, takıldığın bir yerlere gittiğin gülüp eğlendiğin anlaşabildiğin o karakteri düzgün erkek dibinde... He iki tarafın da sevgilisi eşi neyin olur belli kurallar dışına çıkmadan arkadaşlık edilebilir. Bu başka bir sorunun konusu :D
114 Yorumla- 7 ay
Arkadaş arkadaştır :D söyleyeceklerim bu kadar
- 7 ay
Tez kellesi vurula :D:D
- 7 ay
Ortalığı kan gölüne çevirmeyin sabah sabah djd
- 7 ay
anaa ben damarlarından pamuk şeker akıyor zannediyordum ya la :D
- 7 ay
Ahaha kimin?
- 7 ay
Kim üzüyo lan bu kızı, iltifat ediyoruz onu bile üstüne alınmıyor alışmamış :D:D döverim hea. D
- 7 ay
ahahaha kahkaha attım :D valla bundan şikayet eden ilk kişi değilsin demek ki var bende bir mallık. Söz konusu kelle uçurmak olunca benim damardaki kana noluyor diye düşündüm de
- 7 ay
HAhaha yok be sosyetik mallık değil iyi niyetinden o (çiçek)
- 7 ay
:D o da mallık göstergesidir
- 7 ay
İyi niyet, iyi insana gösterildiğinde cevherdir bi kereeee. İyi niyetinin değerini bilip ona göre hareket ederiz taaam mı :D Seni de dövecem ha. D:D:
- 7 ay
Sen bana dayaklıksın mı diyorsun :D
- 7 ay
Bazen hak ediyor olabilirsin de olmayabilirsin de :D Belki benim sorunlarım var önüme geleni dövüyorum. Ama her şeyi sorgularsan böyle ilerleyemeyiz ki :D
- 7 ay
Huyum kurusun sorgulamadan ilerleyemiyorum ben de djfj
- 7 ay
Ehehehe
7 ayYav önce şu selamı bi düzgün ver
SELAMS ne ya
Her paylaşımında böyle abuksubuk selam veriyorsun
Ne yani bizde selaminko mu diyeli
Neyse
Kadın erkekten kanka olmaz olursa yatakta sonuçlanır017 Yorumla- 7 ay
Bak masanın üstüne çık tepin tamam mı bağır çağır böyle Selam mı verilir diye, de hayde sjdj
- 7 ay
Masaya çıkacak bişey yok ortada ki
- 7 ay
Hıı abartılı tepki verince sesin daha çok çıksın dedim ben de
- 7 ay
Sen selmss derken amıda mı kalkıyon da
Ben masaya çıkıcam - 7 ay
Abartılımı verdim ben tepkiyi
Güzel selam ver dedim - 7 ay
Ben gayet keyfi bir şekilde Selams diyorum sen zırlıyorsun :D masaya çıkamıyorsan söyle bilelim. Selamım gayet güzel hatta bunu kopyalayanlar bile var sjfk
- 7 ay
Yani yazmayı bilmeyip kopyalama yapıyorlar
Ayrıca ben zırlamadım 😂
Sana diyorum selams die bir selam şekli yok die - 7 ay
'die' diye bir kelime de yok Türkçe'de
- 7 ay
Kısa olsun die yazdım
Hemende açık yakaladınız
Ama ben sizin gibi uzatılmış yazmıyorum - 7 ay
Ayrıca benim o tarz yazmalarımı kopya yapan bile var 😂😂
- 7 ay
Hemen de ayrı yazılır :D ben sizin yazma şeklinize laf atmadım, siz attınız. Karışmadım, siz karıştırınız
- 7 ay
Napım kaç zamandır dikkatimi çekti
Hem ne olmuş laf attımsa
Sende güzel selam ver 😂😂 - 7 ay
Sen neden bu kadar alındın ki ☺️
- 7 ay
Alınmadım ki, selamımı savunuyorum kddk
- 7 ay
Tamam işte bundan sonra düzgün ver selamı 😂😂
- 7 ay
Düzgün zaten
- 7 ay
Hani bakim düzgünmü 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayKadın için olur arkadaş olarak gördüğüm insanın yeri değişmiyor bende. Ama erkek için çok çok istisnai böyle şeyler. Erkek beğenmediği kadınla arkadaş bile olmaz sanmam
12 Yorumla- 7 ay
Bende de öyle tatlım, evet.
- 7 ay
😌😘
Yapay Zeka Cevapladı
Hahah, o nasıl bir giriş cümlesi öyle! 🕶️ Bu arada, "kadına erkekten kanka olmaz" lafı hep tartışmalı bir konu. Ben diyorum ki, eğer iki taraf da sınırlarını biliyor ve saygılıysa gayet güzel sırdaş olurlar. Ama tabii ki bu tamamen kişilere bağlı bir durum. 🤷♀️ Peki ya sen? Böyle bir kankan var mı şu an? 👀
14 Yorumla- 7 ay
Var :D
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen7 ayVaaaay, demek var bir tane! 🔥 Kankan nasıl biri peki? Aranızdaki dostluk tam “kanka goals” gibi mi? 🫂😌 Senin enerjin çok havalı ya, sevdim! 😍
- 7 ay
Bence yapay zeka da nazar edebilir jsjd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sınırlara ve zihniyete bağlı, 2 taraftan birinin zihniyeti bozuksa tabi yürümez
21 Yorumla- 7 ay
Katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Erkekler hoşlanmaya başlıyor ya hemen olmuyor genelde
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 7 ayBence olabilir. önemli olan birbirlerine güvenmeleri. ama bir tarafın sevgilisi olursa o kankalık bozulur illa ki..
10 Yorumla
7 ayOlur, her ikiside “kanka” kelimesini tam olarak anlamını biliyor ve ona göre davranıyor ise. Kan-ka’lık kan kardeşliği anlamına gelir. Doğdumuz aileyi seçemeyiz, ama aile (kardeş) gibi seveceğimiz ve güveneceğimiz kişileri seçebiliriz. Kankalık sözde değil, özde olursa, olur
11 Yorumla- 7 ay
Yes 🤌
Oluyor ya bir sürü kanka olanlar var, görüom ben 😅
219 Yorumla- 7 ay
Aferin
- 7 ay
Sana aferin
- 7 ay
Öyle mi
- 7 ay
🤦🏼♀️ yorum yapmayacam, ne yapmaya çalıştığını anladım
- 7 ay
Hıhı aynen
- 7 ay
Tamam
- 7 ay
Terk et sorumu 😒
- 7 ay
Kaldırmıyorum nolacak
- 7 ay
Uzatmazsan terk etmiş olursun
- 7 ay
Hıhı tamammm
Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Olur ama limitleri ve sınırları olur, ev davetlerine gidilmez çok fazla yalnız kalınmaz. Ateş ile barut mevzusu gerçek. İşyerinde olur, okulda olur illa herkes hemcinsleriyle arkadaş olunacak diye bir şey yok hayat bu. Kaldı ki hayatında bi sevgilisi varsa birinin diğerinin bir adım uzaklaşması sağlıklı olacak ki niyet kötü değilse bile kıskançlık krizlerine gerek yok.
20 Yorumla
7 ayKadın ve erkek çok da güzel arkadaş olur. Tabii bunun için karşılıklı saygı, yeterli mesafe, karakter ve hormon kontrolü gereklidir. Bunlar olduğunda, kadın ve erkeğin arkadaş olması çok güzel bir ayrıcalık olur. ”Olmaz” diyenlere de, ”karakterinizde ve hormonlarınızda sorun varsa, - sadece karşı cins değil - hiç kimseyle arkadaş olmayın” demek isterim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
7 ayHer hanımefendinin farklı kankalık ve dostluk kıstası vardır. Bu kıstaslara uyan beyler hanımefendilerle kanka olur. Bu kıstaslara uyamayan beylerin hanımefendi kankası olmaz. Önemli olan herkesin herkese uzaktan kankalık yapabilmesidir. En yalnız insan bile insanlara uzaktan iyilik yapabilir. En azından herkese kankasıymış gibi dua edebilir. O nedenle herkesin kankası bol, kankaları ile arası iyi olsun.
20 Yorumla
7 ayOlur neden olmasın ki
Benim arkadaş ortamımda da erkek arkadaşlarım var kardeş gibiyiz
Gerçekten insanın niyeti iyi olduktan sonra buna engel yok bence💕40 Yorumla
7 ayİki tarafın görüşüne bağlı. Yani sınırları bilmezlerse kanka olmaz. Ama sınır bir bilinirse çok güzel olur. Bir erkek vardır İlk fırsatta hemen atağa geçer ama bir erkek vardır hiçbir zaman sınırı aşmaz. Kadın da öyle aynı şekilde. Herkes kendini bildikten sonra çok güzel olur. Ama bazı kankalar var ki zararı dokunuyor insana sırtından bıçaklayabiliyor. Yapmayacağım dediği şeyleri yapıyor. İşte öyle insanlardan her türlü zarar gelir. İlk fırsatta her şeyi değerlendirirler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır olamaz mümkün değil ne erkeğin kadın kankası nede kadının erkek kankası sokarım böyle işe lan yanımda olacak tık mesaj kim veli ne diyor canım sıkılıyor bak hele ite 😂ne kurdum be olmaz benimde onunda olamaz
12 Yorumla- 7 ay
Ahaha ya niye ne var bunda
Ya erkek arkadaşlığını seviyorum ama hep arada bir çekim oluyor sonrasında erkekler bu konuda kendilerini tutamıyorlar bence
41 Yorumla- 7 ay
Her haltı aşk sandıkları için olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
7 ayOlur arkadaşlar niye olmasın. Kız bazen çok güzel olur, yinede ondan flört enerjisi almazsın ya da flört edecek nitelikte, bir çekim almadıysan oluyor.
22 Yorumla- 7 ay
Olur evet
- 7 ay
Yani. :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. olur yaw niye olmasın benim vaar öyle arkadaşlar
316 Yorumla- 7 ay
He benim de var
- 7 ay
Kalamıyorsa diye bir şey mi olur
- 7 ay
Anlamadım sjfk
- 7 ay
Hayret ciddileşti djfj
- 7 ay
Bu senin problemin fkfk anla bana ne
- 7 ay
Yaşa bana naa :D
- 7 ay
Bayıldın mı sjdj
- 7 ay
Tüh
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayOlur hemde en iyisi olur zamanında 1 tane kankam vardı (kız) onda ki yürek okulda ki hiç bir erkekte yoktu... Beraber kavgaya gitmedik top mu oynamadık...
14 Yorumla- 7 ay
Erkek Fatma mı bu :D
- 7 ay
Yok lakabı Harun abi ama öz adı Berna 🤭🤭
- 7 ay
Djfj :D kavgaya da gidilmez hani
- 7 ay
Geliyoydu hem de en önce onun gibi hızlı yumyuk atan yoktu... Tekvandocuydu...
7 ayBir erkeğin sana teklif etmemesi, aklından geçmediği anlamına gelmez. Her erkeğin aklından arkadaşıyla farklı şeyler yaşamak aklından geçer ama kimisi cesaret eder, kimisi edemez. O yüzden erkekten arkadaş olmaz. Olduğunu düşünüyorsanız, gidip bir tane soru yöneltin ve gerçekle yüzleşin. Ya da DC bahanesiyle sizden ne isteyeceğini de öğrenebilirsiniz. Erkeklerin aklında cinsellikten başka bir şey yok.
13 Yorumla- 7 ay
Aklından geçenlerden biz sorumlu olamayız
- 7 ay
Gerçeği kabullenmemenden de ben sorumlu olamam.
- 7 ay
Tamam :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayBen hatunuma en yakın arkadaşta olurum, kocasıda olurum yeri gelir babalıkta yaparım kısacası onun herşeyi olurum.
110 Yorumla- 7 ay
Babalık niye yapıyon jddj
- 7 ay
Babalık yapıp kendimi övmek için çok iyi bir kocan var kıymetini bil falan diycem dödkdkdkdkd
- 7 ay
İşin gücün kendini övmek dkfjs
- 7 ay
Bi dakka bu konuda sen Du bist die Nummer eins 😂
- 7 ay
Nerede hast du gesehen Bunu yalancı sjfj
- 7 ay
Ich kenne dich noch nicht. Du kannst mich nicht täuschen.😂
- 7 ay
Doğru dedin bunu git doğru translate yap :D
- 7 ay
Gözlerim bulanık görüyor yanlış yazmışım 😃
- 7 ay
🚬🚬🚬🚬
- 7 ay
Zıqqım içecise
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 ayOlabilirde olmayabilir de çok karışık bu mevzular😂😂
18 Yorumla- 7 ay
Niçin jxxj
- 7 ay
Maksat senin kafan karişsin 😂😂
- 7 ay
Karışmaz asla dkdk
- 7 ay
Sana göre olur mu
- 7 ay
Olabilir, aklı başında iki insan birbirine dost olabilir ve öyle kalabilir
- 7 ay
İstisna ama o durum genelde erkekler etkilendiği kadınla arkadaş olmak ister yok etkilenmediyse bi ihtimal arkadaş kalır
- 7 ay
Erkeklerin karşı cinsle arkadaş olma sebebi zaten sevgili olabilme ihtimali
- 7 ay
Aynen öyle o yüzden biraz zor kanka olma durumu
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mesafe olursa neden olmasın. Hatta en güzeli olur.
11 Yorumla- 7 ay
Evet kızlarla arkadaşlıklarda hep başımıza tuhaf olaylar geliyor djfj
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 aySevgilimin/eşimin erkek kankası falan olamaz çok üzgünüm aynı şekilde benimde kadın kankam olamaz
14 Yorumla- 7 ay
Sebep
- 7 ay
Yakışık almaz… şimdi senin sevgilin eşin bir kadınla böyle fotoğraflar çektirebilir mi? Bi de böyle Margot gibi bir kadınla?
- 7 ay
Çektiremez kankalar birlikte foto çekinmez djf
- 7 ay
Yani… oyarlar adamı… bence bizim mezhebimiz onlar ki kadar geniş değil ve bence bu iyi bir şey
7 aySınır olmalı ve her fırsatta diyalog kurulmamalı ne kadar fazla zaman geçirilirse ilgi duyma olayı o kadar artar. Bilimsel olarak da gerçek olan bi yanı var erkeklerin bir kadına arkadaş olarak bakması çok zor illa ki bir çekim hissedilir.
10 Yorumla
7 ayYani olurda ama sevgilisi olursa olur sevgilisi olmayan adamdan kanka olmaz bakıyor kankasi çok iyi anlasiryor yavaş yavaş kıza aşık oluyor erkek o yüzden olmaz sevgilisi olmayan ile olmaz
10 YorumlaKadınlarda daha sık gördüğüm bir şey, erkeklerde daha nadir. Çünkü yetiştirilme tarzıyla alakalı. Sınırlar korunduğu sürece olur neden olmasın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
7 ayOlur, ama nadirdir.
Çünkü biri önce dost, sonra sırdaş olunca sınırlar bulanıklaşabilir.
Gerçek dostluk, arzuya rağmen mesafeyi koruyabilmektir. ⚖️🌙10 Yorumla Olur tabi sınır belliyse bal gibi olur. Ama aşık olma durumu var tabi kız/erkek farketmeksizin. Genelde de olan replik şu "senin gibi birini arıyordum yanlış seçim yaptım tercihte"
10 YorumlaOlur olmasına da kadın yanaşmayadursun. Erkek her zaman karşılık verir çünkü.(istisnalar çıkabilir)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 7 ayEskiden oluyordu da, artık olmuyor. Erkekler hep farklı niyetle kanka olmak istiyor.
30 Yorumla
7 ayKanka falan bana göre değil. Arkadaşlık da sınır gerektiriyor. Erkekleri sınırın ötesine almamak gerekir.
10 Yorumla
7 ayolmaz.
erkek kanka değildir, hoşlanıyordur senden şu an için kanka olarak görünüyordur :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
7 ayOluyor görüyoruz...😀
18 Yorumla- 7 ay
Bana da göster oluyorsa djdj
- 7 ay
Görürsem söz göstercem. Sjsjjs
- 7 ay
Hani görüyordun ya kdjd
- 7 ay
Çok eskidendi o. Sjjs
- 7 ay
:D boşuna heyecanlandım
- 7 ay
Ekşın oldu kötü mü. Sjsjs
- 7 ay
Off çok iyi :D
- 7 ay
😀😀
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 ayOlabilir, tamamen zihniyetle alakalı bir şey.
Biri kanka olarak görürken diğeri başka şekilde görüyorsa olması mümkün değil zaten.10 Yorumla
7 ayOlmaz erkek kanka gözüyle baksa kadın bakmaz kadın kanka olarak arkadaşlık etse erkek farklı gözle bakar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Karmaşık bir durum. Yere, zamana, kişiye göre değişir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Neden olmasın? Gayet de oluyor..
Medeni insanlarız biz.
20 YorumlaOlur ya neden olmasın var öyle cok kankamız da hani kanka lafı da itici olmaya basladı artık
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
7 ayOlur diyen potansiyel manita adayı olduğu içindir
10 Yorumla
7 ayBenim kadınıma olmaz, başkasına olur mu? No comment.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 7 ayOlur tabi erkek sev olamadığı kızla kank olur ama hep bir ihtimaller içinde olur
10 Yorumla
m 7 ayOlur hatta daha iyi oluyor. Arada kıskançlık olmuyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zor ama olur olmaz değil. Dikkatli olmak sınırları korumak lazım
10 Yorumla
7 ayKesin öper guy değilse. Kanka diye başlar pompa diye devam eder
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
7 ayGerektiğinde kesinlikle kanka olabilirim ama herkesin kontrolünü sağlayamam
10 Yorumla
7 ayOlur diyen dünyanın en büyük yalancısıdır. Ya da gaydir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayOlurda bir yerden sonra o kankalik başka şeye evriliyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olmaz alkollü bir ortamda kadın sarhoş olursa sapıtır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKadin icin olur ama erkek kanka olarak bakmaz - kime kanka dediysem onlar beni kanka görmemiş
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayNe kadar kankam olduysa hepsiyle iliskim oldu final yatakta bitti o yuzden zor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O iş zor be güzelim 😖
26 Yorumla- 7 ay
Niçün
- 7 ay
Bilemedim 🙄
- 7 ay
Ay çok zor djdj
- 7 ay
https://www.youtube.com/watch?v=xVlJZpOging
Ama artık OMO'yla zor değil 😂
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Ateşle barut yanyana gelmez
12 Yorumla- 7 ay
Gelir ama durmaz
Gizli Üye(25-29)7 ayNe demiş atalarımız kediden post erkekten dost olmaz
12 Yorumla- 7 ay
Cidden mi :D
Cevap sahibi7 ayEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
7 ayOlurum şahsen olabildiğimi kanıtlarım da 🙄
12 Yorumla- 7 ay
İnanıyoruz sana djd
- 7 ay
Ben olurum da onu bilemem hahssh
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 aySüper oluyor, daha sadıklar
12 Yorumla- 7 ay
Evet 🤌 dedikodunu da yapmıyorlar, arkandan da vurmuyorlar, genelde sinsi de değiller
- 7 ay
Kesinlikle 💯
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayKadına olmaz, kadından bize olur
13 Yorumla- 7 ay
Niye
- 7 ay
Kadınlar bizim aksimize daha arkadaşça yaklaşabiliyor ama çoğu hemcinsim bir kadını yedekte tutmak amaçlı arkadaş oluyor ya da arkadaşlığı farklı yere çekebiliyor. Herkes bir değil o ayrı
- 7 ay
Anladım
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kadına kadından da olmaz😏
11 Yorumla- 7 ay
Hiç olmuyor ya..
7 ayKarşı cinsten arkadaş olabilir ama kanka olmaz
15 Yorumla- 7 ay
Olur olur
- 7 ay
Olmaz o kankalık sevgililiğe döner karşılıklı hisler varsa güzel olur ama öteki türlü olmaz
- 7 ay
Niye dönüyor yahu
- 7 ay
Özellikle erkeklerde kanka olunca arkadaşlık yerine duygusal hisler büyümeye başlar o yüzden
- 7 ay
Karışık bu bazıları için ama benim için net :D arkadaş olarak başlanılan ilişkide tutku yoktur, tutku yoksa sevgililiğe evrilemez. Kanka kanka olarak kalmaya mahkumdur. Baştan etkilendiysem de arkadaş olarak yaklaşmam, kanka olmam dkdk
7 ayÇokta güzel olur kızlardan daha iyi anlaştığım erkek arkadaşlarım var
20 YorumlaBazı erkeklerde kız kankası fantezisi var özellikle arkadaş olduğu kızla yatmak falan istiyor
10 Yorumlaarkadaşlığa cinsiyet ile bakmak. ayrımcılıktır bence. hiç akılıma bile gelmemişti.
10 YorumlaBence olmaz zaten beceremiyorum gözüm hep bir yerlere kayıyor
10 Yorumla- Olmaz yatakta biter sonu
10 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler