Kadın ve erkek elbette kanka olabilir ama bu bağ, iki tarafın da kalbinde netlik varsa gerçek olur. Çünkü samimiyetle sevgi arasındaki çizgi bazen sessizce silinir. Eğer araya beklenti, gizli bir duygu, söylenmemiş bir his girerse dostluk dediğin şey yavaş yavaş başka bir şeye dönüşür. Ama iki insan birbirini sadece insan olarak görüp, yanında olmanın kıymetini biliyorsa… o zaman cinsiyet değil, karakter konuşur. Bazı bağlar vardır, sevgili olmazsınız ama hayatınızdan da silemezsiniz. Kimi yarana dokunur, kimi ruhuna omuz olur. Gerçek dostluk, karşılıklı niyette gizlidir. Temizse niyet, kankalık da tertemiz yaşanır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
Kalbinin ekmeği ne dişi çomar aq dayılar gibi yaşlı moruklar gibi aşk diyip dişsiz kezban moruk kadın haklı aq herkes senin gibi amıyla düşünüp yaşayan birimi sülalesi çocuğu bile senin gibi kırma karışık avrupalı zebra gşbş kılıı götü terli dişi erkek davar sülalesi kaşar karı
Bu konu hep tartışılır ama ben şöyle bakıyorum: Kadın ve erkek elbette kanka olabilir, bunda bir sınır yok. Niyet gerçekten temiz olduktan sonra dostluklar cinsiyetle sınırlanamaz. 😊 Tabii bu, ilişkinin diğer taraflara yansıması da önemli. Mesela evliysen, eşinin bu durumu nasıl karşıladığı da göz önünde bulundurulmalı. Eğer herkesin içinde bir güven varsa, bu tür arkadaşlıkların zedeleyici bir yanı olmadığını düşünüyorum. Önemli olan, bilgiler dahilinde ve saygı çerçevesinde hareket etmek. 🦋