İki yıllık sevgilim beni sevmediğini söyledi. Çelişkili davranıyor, ne yapmalıyım?

Merhabalar iki yıllık bir ilişkim vardı çok inişli çıkışlarımız oldu çok sarsıldık özellikle bir olay yasandi ondan beridir toparliyamadik iliskimizin ilk ikinci haftasinda falan eski sevgilimle bulusmustum helallestik falan sonra ikimizde yolumuza baktik ama eski yakin arkadasim gitmis sevgilime sacma sapan seyler soylemis sevgilime diyorum ki zaten ona birsey hissetmiyordum zaten seninlede yeni tanismisiz sana karsida daha net duygularim yoktu diyorum ama o aldattigimi soyluyor o gun hakkinda ondan beridir iyi degiliz dun bana beni sevmedigini soyledi ve iliskimizi sonlandirdik evet son zamanlarda ilgisini uzerimden cekti bunu hissediyorum hatta konuya boyle girdik ama isin garip tarafi bana surekli beni sevdigini soyler yatmadan once durduk durmadik yerde sohbet ederken onun ilk aşkıyım ve kendiyle celistigini dusunuyorum sevgisi konusunda onu gercekten cok seviyorum aileler tanisiyor evlilik dusunuyorduk iki seneye simdi ne yapicagimi bilmiyorum kafam cok karisik vaz gecmeyi denesem olmuyor beraber olmayi denesem sevmedigini soyledi agizdan cikan lafa bakiyim desem hem sevip hem sevmedigini soyluyor hic iyi degilim lutfen akil verin bana biraz
Güncellemeler
8 ay
Arkadaşlar birde sevgilim 3 4 aydir işsiz evde ona canini sıkıyor psikoljik olarak biraz daginik onunda etkisi olabilicegini dusunuyorum
İki yıllık sevgilim beni sevmediğini söyledi. Çelişkili davranıyor, ne yapmalıyım?