Benim pek sevgilim olmadı öyle biraz çekingenim.
Böyle romantik bir sey diyince, onu sevdiğimi söyleyince "öyle mi gerçekten?" Diye sorular soruyor. Sanki onu sevdiğime inanmıyor. Bu durum beni rahatsız ediyor artık. :/ Siz bu durumda ne yapardınız?
Benim pek sevgilim olmadı öyle biraz çekingenim.
Böyle romantik bir sey diyince, onu sevdiğimi söyleyince "öyle mi gerçekten?" Diye sorular soruyor. Sanki onu sevdiğime inanmıyor. Bu durum beni rahatsız ediyor artık. :/ Siz bu durumda ne yapardınız?
Selamlar,
Bunun aşmanın tek yolu iletişimde olmanızdan geçiyor. Sevgilinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Ona hislerinizi ve düşüncelerinizi açıkça ifade edin. Ona sevginizi nasıl hissettiğinizi ve onun için ne hissettiğinizi anlatmaya çalışın. Sevgilinizin sevgisini hissetmesi için daha fazla çaba sarf edin. İlgisini ve ihtiyaçlarını önemseyin. Sevgi, sürekli bir çaba gerektirir, bu yüzden ilişkinizi daha iyi bir hale getirmek için istekli olun.
İlginin azı da çoğu da zarar. Sen fazla ilgisiz bırakmışsın. Eğer ortasını bulabilirsen bu durumdan kurtulabilirsin. Misal ona arada güzel sözler söyle. İçimden geldi de sarıl, yanağında öp. Yan yana yürürken elinden tut. Bunlar çok masum şeyler yapmaktan çekinme. Bunları yaptığın için seni basit biri olarak nitelendirmez. Böyle bir endişen varsa korkma.
Cevap
11Cevap
Sarılıyor musun? Ne bileyim hediye alıyor musun? Ne sıklıkla arıyorsun?
Sariliyorum, hediye almadım hiç zaten sevgili olalı öyle çok vakit de olmadı. Gün içinde de sürekli konuşuyoruz
Çocuk kaç yaşında Farklı beklentileri olabilir
26 yasina gircek 5 ay sonra.
Ne yapcam nasıl belli etcem Bilmiyorum ki :( pek de anlamam bu işlerden
Sanırım bir tık daha cinsellik istiyor daha önce ilişkisi olmamış ise istemesi normal senin yaşın kaç?
Daha önce iliskisi olmuş yani tecrübesiz biri değil. Ben 22. Cinsellik erken yani henüz evlenmeden de istemiyorum.
Sadece opusme vs olabilir ama o da olmadı daha onla😅
Anladığım kadarıyla öpüşme vs istiyor güveniyor ve seviyorsan deneyebilirsin. Sarılıyorsun, seviyorsun başka ne isteyebilir ki
Yani olabilir ama işte ben bir adım atmam. O operse ancak. Bide kalabalık yerlerde oluyoruz hep öpüşmek için bir alan olmadı hiç
bu anlasılamama durumu genelde sanal ılıskılerde olur mımıklerı gosteremedıgımız ıcın... yuzyuze karsılastıgınızda konustugunuzda sevdıgını anlayacaktır
Adamı hayatına dahil et, uydu gibi uzakta tutarsan sevmediğini zannetmesi normaldir
Nasıl dahil edebilirim mesela ne yapabilirim işte bilmiyorum ki
Ne yapıp ne yapmadığını bilmek lazım, tabi sosyo ekonomik durumunda etkendir. Mesela birgün kendin hafiften onun boş vaktini yokla sonra iki kişilik bilet alarak sürpriz yap, onu düşündüğünü hissetsin akvaryum olur sinema vialand gibi yerler olur, ya da kendin yemek yapıp götür beraber yiyin yanisi bağlılığını göster, hiçbir şey yapmıyorsan şöyle yaparız böyle yaparız diye beraber hayaller kur
Teşekkür ederim. Yani biraz uzakta oturuyoruz ve o tüm gün çalışıyor sürpriz bir şey yapmam da zor haber vermem gerekiyo. Aramızda 2 saat mesafe var ve ailemle yaşadığım için çok geç donemiyorum eve :/ yani pek plan yapamıyorum
Eeeee aşk gayrete ve fedakarlığa bağlıdır.
Söyle ki bir sıkıntın varsa söylemeyeyim sen de kurtul ben de kurtulayım.
Bende öyle dusunurdum bilmiyorum insanda şüphe oluyor
Ben bir çaba harcamazdım inanmıyorsa kendi bilir.
Bende sevgilim hakkında öyle düşünüyorum :,)
Yol ver gitsin. Kendisi gibi birini bulsun
Senin anlama sorunun mu var, de
Daha önce gerçekten seven olmadıysa şaşırmıştır
Daha fazla ilgi göster, konuş
sevgini göster utanma
:( yani ne yapicam ki sevdiğimi diyorum ama sanki inanmıyor
Onu ikna et kendi tarzında.
Sevmiyorum de sende
Anlamistir ozaman
Terk edeceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?