Kalbim çok yorgun. canım yanıyor. ne yapmalıyım?

Eski sevgilimle ayrılalı 2 sene oldu. Sebebini hala bilmiyorum. Kaç kere konuşmak istedim neden diye sordum. Sadece istemiyorum diyip kaçtı. Gözlerime bakamıyor. Beni görünce kaçıyor. Konuşmaktan kaçıyor. Onun yakın arkadaşı da istemiyorum diyor ya daha ne duymak istiyorsun diyo. Ama öyle değil işte. Çok seven çok değer veren biri bir anda nasıl bu kadar yabancı olur. Ne olduda uzaklaştı hepsini öğrenmek istiyorum. Ama kaçıyor açıklama yapmıyor. 2 senedir bir an bile vazgeçmedim ondan. Aynı iş yerindeyiz her gün görüyorum onu. Canım daha çok yanıyor. Unut vazgeç diyorlar ama mümkün değil. Onu her an görürken nasıl vazgeçerim. Sizce sebep ne olabilir? Benden ayrılmadan önceki akşam beraberdik gezdik tozduk öpüştük seviştik sonra eve gittik evde babasıyla kavga etmişler. Ertesi gün benden ayrıldı. 1.5 senelik bi ilişkimiz vardı. Bir gecede soğuk davranmaya başladı. O kavgadan sonra ayrıldı ailevi sorunlarım var diyerek. Başka hiçbişey söylemedi. Ne yapayım ben kalbim dayanmıyor artık bu kadar üzüntüye.
Kalbim çok yorgun. canım yanıyor. ne yapmalıyım?