Kız beni seviyor ama uyuşmuyoruz bana araba bile almış

Merhaba arkadaşlar.. Çok ilginç bir tesadüfle universitede aynı sınıfta okuduğum bir kızın babasının iş yerinde çalışıyorum.Çalışalı 2 yıl oldu.Kızlada sınıfta iyi arkadastık sohbet flan ederdik.Şu anda o kızda şirkette çalışıyor ve babasının asistanlığını yapıyor.Kız bana aşık sürekli yanıma geliyor iş yerinde benimle yemek yiyor oglenleri arabasıyla çıkıyoruz gezdiriyor beni flan .Babası görcek işyerinde durumu fark edicek diye çok korkuyorum.Çalışmamda gerekiyor babam vefat etti anneme ben bakıyorum.Geçen gün dışarda bir yakınlaşmamız oldu ve öptü beni sana karşı olan hislerimi biliyorsun degilmi diye sordu bana bende evet biliyorum dedim gülümsedi seni seviyorum dedi.Şu anda hep birlikteyiz sevgili gibiyiz diyebilirim güzel kız yıllardırda tanıyorum zaten.1 ay önce ehliyet aldım ama arabam yok.Araba almıcakmısın dedi bana bende almıycam gerek yok su anda dedim.Bundan 3 gün önce doğum günümdü dogum günümü bir barda kutladık üniden ortak arkadaşlarımız flanda vardı zaten.Bir zaman geçti pasta flan kestik benim gözlerimi kapatım dışarı çıkardılar bir baktım kız araba almış bana hediye dondum kaldım yaa öyle bir şaşırdımki teşekkür bile edemedim o an herkez şaşırdı.Ben bir kızdan bunu nasıl kabul edebilirimki? Bu kızla ilişkim olsa nereye kadar yürür çok aşırı zenginler uymuyoruz ailelerimiz akrabalarımız nasıl olucak bu iş anlamadım ayrıca aynı yerde çalışıyoruz babası duysa napcak :S
Kız beni seviyor ama uyuşmuyoruz bana araba bile almış