?
Kıza Aşık Oldum Ama Bana Bakmaz Ki Off?
?
oğlum kızlar aptal yaratıklardır. yapacağın ço basit hoşlandığını belli et. alenen bak. sonra hiç bakma. o, senin ona baktığını yanına geldiği kıza söyleyecektir. ve kanıtlamak amacıyla da bak o da bana bakçak deyip sana bakacaktır. sen hiç bakmayınca da mecburen ilgini çekmeye çalışacaktır. ama kendine ve nefsine hakim olman lazım tabii derken seri bakışmalar devam eder gerisi de gelir. :D daha sonra da arkadaşına yanaşıp tanışırsın. kolay bu işler kasmaya gerek yok. reddedilsen de dünyanın sonu değil cool davran onunla alay etmişsin gibi yap. sen zaten kimsin ki ben senle çıkayım modunda ol. bak bu bilgileri herkes vermez sana. ;)
Tsk edrim dostum simdi yarin gittigimde nasil bakayim direk gozunu icine mi bakayim 1 hafta surkli geldigi zaman hep baksam eger oda karsilik verirse cesaret gelir bakmasa neyapayim hic umursamasa bile😔
fazla ayıktırma. bak gülümse ama tam kafanı çevirirken bak. o gülümsemenin kendisine olup olmadığını merak etsin.
Kıza yakınlaşmayıp direk teklif edersen kabul etmez ama kızla bikaç kez konuşmaya çalışsan anlarsın ztn olup olmayacağını
Madem bu kadar yogun duygularin adam gibi kendin soyle bunda utanilacak cekinecek bir sey yok olmaz derse de olmaz az cesaretli olun ya
Soylemek kolayda ama bundan sonra ya dalga gecerse belki beni begenmiyordur bu sorular beni yedi bitirdi inan hic nasil acilacagimi bilmiyorum herkes once arayi kur sonra acil yoksa kabul etmez diyolar ben nasil gidip aryi kurayim beni tanimiyo bile😔😔
Peki son bisey olarak nasil yavasca yaklasabilirim son sorum yemin edrim bilmiyorum hic
Cevap
3Cevap
Kuzenine duygularını aç. İstemezse istemesin.
Açık açık söyle korkma
Konus acik ol kaybedecek birseyin yok
Hemen söyleme açılma
Ne yaparak acilmam lazim dostum tam bilmiyorum nasil yaklasabilirim?😔
git konuş
Sende ona bakma :-)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar