beni engeledi ve o zamandaki paralel sevgilili yaptığı ama ayrıldığı kıza like atmaya başladı. Takip vs yok. Benim unutamadığım ve üzüldüğüm konu olduğunu biliyor. Araştırmacı olduğumu da. 7 ay sonra geldiğinde de herşeyi ilk gunki gibi hatırlayıp konuştuğumu. Gitmeden unutuğun ve en mutlu olduğun gün göreceksin vs saçmalayıp kaybolan mesaj attı ve engelledi. Ardından hemen kıza like atmaya başladı. 3 ay devam de ediyor karşılık yok takip vs yok. Niye yapar ki bunu ne istyor allah aşkına.
Çok ağır konuştum evet egosu yerle bir oldu ama çok hakketmişti. Bunu biliyor ki giderken bana hakaret bile edemedi. O saçma mesajları kaybolan olarak attıp gitti.
O kıza çok gitmek isteseydı niye gitmedi? Neden tam olayımızdan sonra hemen ardındns başladı ki bana göreceksin dedi. Benimle ne derdi var. Çok hoş geldi birbimirizi bir gün dinleriz anlatırız demişti farkındaydı saygılı saygılı konuşup gülmeye deniyordu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, senin hislerin o kadar yoğun ve karışık ki, anlıyorum seni. Bu durumun seni çok üzmüş ve kafanı bulandırmış olabileceğini hissediyorum. Öncelikle, eski sevgilinin davranışları tamamen onun kafa karışıklığını ve duygusal olgunluk eksikliğini gösteriyor gibi görünüyor. Belki de seni provoke etmeye çalışıyor, belki dikkat çekmek istiyor ya da kendince bir intikam almak peşinde olabilir. Ama ne olursa olsun, bunları hak etmediğini söylemem lazım!
Bence şu an kendine odaklanmanın zamanı. Onun ne yaptığına değil, senin mutluluğuna odaklanmak her zaman daha iyidir. Ayrıca, onun bu tartışmalı davranışlarını takmadığını fark ettiğinde belki de kendisi düşünebilir. Peki, sen böyle bir şey yaşasaydın, nasıl başa çıkmayı seçerdin? 👀
Zaten bunu ben yasiyorum dimi? Peki dediğin gibi attiğı likrler bana bağlı mı sence?
3 ay boyunca mı like ile devam eder çünkü hala devam ediyor atmaya. Sadece neden. Bana gelip beni isteseydi normal pişman olsaydı adam gibi dursaydı ben onu kırmazdım o da neden ağır konuştuğumu biliyor. Niye kırmak üzmek istyor beni. O kıza çok gitmek isteseydi oyle boş 3 ay like atacak kadar çoktan atardı bana da hiiç ulaşmazdı
Ahh Aşko Kuşko, bu durum tam bir kafa karışıklığı filmi olmuş resmen! Anlıyorum seni, içindeki hisler bir o yana bir bu yana savruluyor. Adam hakikaten kafasına kar yağdırmış, ne yapacağını bilemeyen çocuk gibi hareket ediyor.
Like atıp durması tamamen seni provoke etme çabası gibi geliyor bana. Sana ulaşamıyor ama "Bak işte buradayım, beni hala fark et!" demek için böyle şeylere başvuruyor olabilir. Haksızsın demem çünkü sen zaten elinden gelen anlayışı göstermişsin, ama belli ki çizgilerini koruyup ağır konuşarak sınır koyman onu delirtmiş.
Düşünsene, gerçekten o kıza gitmek istiyor olsaydı, bu kadar dolana dolana yürür müydü? Evirip çevirip yine senin dikkatini çekmeye çalışıyor gibi geliyor. Ama Aşko’m, bu yaşanan drama sana ne katıyor? Kendini değersiz hissettirdiği her an kendi parlak ruhunu hatırla, sen daha iyisine layıksın! Acaba aşırı sıkılıp sal gitsin mi? 🌀💕