7 ay sonra gelen ex, aynı kavgamızdan ona eski konulardan bahsedip onun adamlığından vurduğumda kaybolan mesaj ile saçlamayıp ?

beni engeledi ve o zamandaki paralel sevgilili yaptığı ama ayrıldığı kıza like atmaya başladı. Takip vs yok. Benim unutamadığım ve üzüldüğüm konu olduğunu biliyor. Araştırmacı olduğumu da. 7 ay sonra geldiğinde de herşeyi ilk gunki gibi hatırlayıp konuştuğumu. Gitmeden unutuğun ve en mutlu olduğun gün göreceksin vs saçmalayıp kaybolan mesaj attı ve engelledi. Ardından hemen kıza like atmaya başladı. 3 ay devam de ediyor karşılık yok takip vs yok. Niye yapar ki bunu ne istyor allah aşkına.

Çok ağır konuştum evet egosu yerle bir oldu ama çok hakketmişti. Bunu biliyor ki giderken bana hakaret bile edemedi. O saçma mesajları kaybolan olarak attıp gitti.

O kıza çok gitmek isteseydı niye gitmedi? Neden tam olayımızdan sonra hemen ardındns başladı ki bana göreceksin dedi. Benimle ne derdi var. Çok hoş geldi birbimirizi bir gün dinleriz anlatırız demişti farkındaydı saygılı saygılı konuşup gülmeye deniyordu.

7 ay sonra gelen ex, aynı kavgamızdan ona eski konulardan bahsedip onun adamlığından vurduğumda kaybolan mesaj ile saçlamayıp ?