4.5 yıllık ilişkiyi narsistçe hakaretlerle bitiren kişi, hep ben adım attığım halde bu sefer döner mi?

Selam arkadaşlar, 4.5 yıllık, mesafe engeline rağmen belirli aralıklarla görüşerek sürdürdüğümüz bir ilişkim vardı. Birbirimizin hayatındaki en ciddi ve uzun soluklu ilişkiyiz. Ancak sevgilimde narsistik özellikler var; bir tartışma olduğunda direkt engelliyor ve manipülasyona başvuruyor.
İlişkimiz boyunca yaşadığımız her büyük kavgada, ben haklı olsam da haksız olsam da hep ben adım attım, ben ikna ettim ve ilişkiyi ben devam ettirdim. O ise hep bekleyen taraftı. Son görüşmemizde yine onun yaptığı bir hata yüzünden tartıştık. Ben bu kez ondan bir pişmanlık adımı bekledim ama o yine her zamanki gibi üste çıkıp karakterime ve şerefime yönelik çok ağır hakaretler etti. Seni gebertirim, asla beni göremeyeceksinvs diyerek her yerden engelledi.
Ben de son bir mesajla Sana hakkımı helal etmiyorum, bu ahla mutlu olamazsın diyip sessizliğe büründüm. Kendisi öfke anında can yakmak için en ağırını söyleyen biri ama normalde dışardan insanlara vicdanlı masum görünür. Sizce hep benim çabamla yürüyen bu ilişkide, ben bu kez tamamen sessiz kalırsam narsist bir karakter pişman olup geri yazar mı? Yoksa nasıl olsa yine o gelir diyerek bekler mi?
Not: Bu sefer asla yazmayacağım, kararlıyım.
4.5 yıllık ilişkiyi narsistçe hakaretlerle bitiren kişi, hep ben adım attığım halde bu sefer döner mi?