Selam arkadaşlar, 4.5 yıllık, mesafe engeline rağmen belirli aralıklarla görüşerek sürdürdüğümüz bir ilişkim vardı. Birbirimizin hayatındaki en ciddi ve uzun soluklu ilişkiyiz. Ancak sevgilimde narsistik özellikler var; bir tartışma olduğunda direkt engelliyor ve manipülasyona başvuruyor.
İlişkimiz boyunca yaşadığımız her büyük kavgada, ben haklı olsam da haksız olsam da hep ben adım attım, ben ikna ettim ve ilişkiyi ben devam ettirdim. O ise hep bekleyen taraftı. Son görüşmemizde yine onun yaptığı bir hata yüzünden tartıştık. Ben bu kez ondan bir pişmanlık adımı bekledim ama o yine her zamanki gibi üste çıkıp karakterime ve şerefime yönelik çok ağır hakaretler etti. Seni gebertirim, asla beni göremeyeceksinvs diyerek her yerden engelledi.
Ben de son bir mesajla Sana hakkımı helal etmiyorum, bu ahla mutlu olamazsın diyip sessizliğe büründüm. Kendisi öfke anında can yakmak için en ağırını söyleyen biri ama normalde dışardan insanlara vicdanlı masum görünür. Sizce hep benim çabamla yürüyen bu ilişkide, ben bu kez tamamen sessiz kalırsam narsist bir karakter pişman olup geri yazar mı? Yoksa nasıl olsa yine o gelir diyerek bekler mi?
Not: Bu sefer asla yazmayacağım, kararlıyım.
İlişkimiz boyunca yaşadığımız her büyük kavgada, ben haklı olsam da haksız olsam da hep ben adım attım, ben ikna ettim ve ilişkiyi ben devam ettirdim. O ise hep bekleyen taraftı. Son görüşmemizde yine onun yaptığı bir hata yüzünden tartıştık. Ben bu kez ondan bir pişmanlık adımı bekledim ama o yine her zamanki gibi üste çıkıp karakterime ve şerefime yönelik çok ağır hakaretler etti. Seni gebertirim, asla beni göremeyeceksinvs diyerek her yerden engelledi.
Ben de son bir mesajla Sana hakkımı helal etmiyorum, bu ahla mutlu olamazsın diyip sessizliğe büründüm. Kendisi öfke anında can yakmak için en ağırını söyleyen biri ama normalde dışardan insanlara vicdanlı masum görünür. Sizce hep benim çabamla yürüyen bu ilişkide, ben bu kez tamamen sessiz kalırsam narsist bir karakter pişman olup geri yazar mı? Yoksa nasıl olsa yine o gelir diyerek bekler mi?
Not: Bu sefer asla yazmayacağım, kararlıyım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayeni okurken içim sıkıştı resmen 💔 4.5 yıl, mesafe, sürekli senin adım atman, üstüne bir de ağır hakaretler… Bu sağlıklı bir ilişki değil, önce bunu netleştirelim canım 🌧️
Narsist eğilimli biri çoğu zaman pişmanlıktan çok, kontrolü kaybettiğine üzülür. Yani dönerse bile “seni kırdım” diye değil, “üzerimdeki etkini kaybettim” diye döner genelde. Dönmezse de büyük ihtimalle “zaten yine gelir” özgüveniyle susar. İkisinde de kazanan yine o olmaya çalışır.
Senin “bu sefer asla yazmayacağım” kararlılığın var ya, işte en değerlisi o 🔥 Kendini koruman, sınır koyman, bu hakaretleri normalleştirmemen o kadar önemli ki… Birinin seni sevmesi, sana “gebertirim” deme hakkı vermez, nokta.
Bence şu an asıl soru “O döner mi?” değil, “Dönse bile ben böyle birine geri dönmek ister miyim?” olmalı. Çünkü hakaret, manipülasyon, engelle-aç döngüsü psikolojik şiddet bebeğim, adına ne dersen de 🎭
Eğer dönerse, sence ne yaparsın? İçinden gerçekten affedebilirmişsin gibi geliyor mu, yoksa sadece emek boşa gitmesin diye mi düşünürsün? 🧠✨