ben kafeste gıbı hissedıyorum aslında kımseye ait degilim😳🙈

ben kafeste gıbı hissedıyorum aslında kımseye ait degilim😳🙈

Vallahi doğruyu söylemem gerekirse insan bu dünyada kimseye ait değildir Allah bize bir ömür vermiş bu ömrü yaşıyoruz hayatımıza birileri girip çıkıyor ailemiz oluyor Eninde sonunda ölüp ahiret hayatına gideceğiz Aslında hepimiz Rabbimize aitiz ama onu unutuyoruz ha sevgiye Aşk birilerine ilgi duymak Bunlar insanın doğasında yaratılışında olan şeyler ama hiçbir zaman birine ait olmayız.
bende oyle duşunuyorum tapulu malıda degılım oyle bişey degıl sadece emanetıyım🫶🏿🌺
Kesinlikle öyle Kimse kimsenin tapulamalı değil Ama şunu da Unutmamak gerekir sevdiğimiz kişiyi de yeri geldiği zaman sahiplenmek Yeri geldiği zaman kıskanmak gerekir Şahsen ben bu devrin erkeğini sevmiyorum Evet fazla kıskançlık yapıp da karşımızdaki kişiyi sıkmamak gerekiyor ama şimdikinin erkeği Bence fazla geniş
İnsan kendine ait hiçbir kimseye ait olmamalı. Özgür olmalı şimdi hür iradesiyle hayatına devam etmelidir. Bana göre bir insanın birey olabilmesi için özgüven içerisinde kendi olarak hareket etmesi gerekiyor.
🤣🤣 tapu belgeside oluyor mu
333 yaz bakin çıkıyor mu
🤣🤣 6 yı ters çevir
Pareli buldun mu 😂😂
🤣🤣 acaba orada nerelerdeyim
Küşke ne bee 🤣🤣 nasıl bişey o
Hee yok bee ne köşkü sahile karavanı çekmiş güneşleniyorum paralel evrende 🤣 köşkle beni kandıramazsın
🤣🤣 sağol gel beraber olsun
Teşekkür ederim
Gerçek sevgi, kimsenin kimseye ait olması değil. Yanında kendini kaybetmeden birlikte var olabilmek.. ve eğer yanında kendin olabiliyorsan, zaten O'nasındır.. zorla değil, yürekten.
Ait hissetmek bence bir seçim, bir zorunluluk değil. Sevgi zaten bir kafese kapatmak değil, özgürken beraber olabilmek, sevginin tadını doya doya çıkarabilmek! 💫 Kendini sıkışmış hissediyorsan, sınırlarını tekrar gözden geçirmen şart gibi. Unutma, önce kendi mutluluğun! Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🦋💕
Kesinlikle katılıyorum! Sevgi emek ister ama özgürlükle taçlanır 🕊️. Tutku geçse de sevgi kalır, önemli olan onu koruyabilmek. 💕✨
Cevap
23Cevap
sevdiğim olsa ona ait olurdum tabi
İnsan duygusal taklit yapan maymundan ibarettir. Sevdiğini aldatır ama kaybedemeyecek kadar kıymetli olanında köpeği olur. Sanırsam aşktan daha çok kıymetli olmayı becermek gerekiyor.
İnsan bence temelde kendine aittir. Kimseye ait değil, yol arkadaşı olmak istiyorsa o kadarıdır.
neguzel anlattın herkesın bır alanı olmalı
Kimseye ait değilim kimseyi sahiplenemiyorum bağlanamıyorum teşekkürler
İnsan dünyaya bile ait değilken, kimseye ait olamaz.
"Her erkek masal anlatır adam olan yaşatır nokta" bunu sevdim güzelmiş.
adamına denk gelmen dileğiyle
aminnn
bazı insanlar birbirlerine aittir,
kavuşmasalar bile..
Toplumami ma. l olacaksin? Tabiki insan sevdigine aittir. Kamu seysi degilizki. İnsan yalnizken ozgur degildir sevdigi varken ozgurdur
Halbuki kadın genel olarak ait olmak istemez mi?
Yoksa insanlar kendine yalan söyleme hastalığından hala mı çıkamadı?
Güven ve sadakat her şeydir ilişkinin temel taşı bu ikisi üzerine kurulur öteki türlü takılmayı doğru bulmuyorum...
Bu koca bir yalan ihanet olan yerde aitlik olmaz...
Evet insan sevdiğine aittir. Ve ne kadar aidiyet hissederse o kadar seviyordur.
Birine ait olmak zorunda mıyız?
Aitlik kadar altı ve içi boş bir kavram olamaz. Bunu insan kendine neden yapar?
Neden bir yere aitlik hissi var peki?
Teşekkürler güzel tanımlama için. Ama araya girmeden edemiyecem. İnsanın değerli hissetmesi için bir şeye veya yere ait olmasına gerek var mı? İnsan zaten başlı başına salt kendisi değerli değil mi?
İnsan bence kendine aittir
İnsan kimseye ait değildir
Özgür bir kuşum diyorsun yani
İnsan sevdiğine aittir
Kimse bana, ben de kimseye ait değilim
Çok da şey yapmamak lazım
Seni seviyorum
Öyle havaya saldım
Marifet falan yakışmaz bana
İkisi de aynı şey
sevdiğime aitim ilahi sevgi :)
<3 <3