Sevdigim insan mı beni seven insan mı?

Ya simdi ben askeriyenin kantininde işe girdim o sıra bi sevgilim vardı neyse bi gün Mehmet diye bi çocuk geldi ama görür görmez kalp krizi gecirecektim hemen sevgilimden ayrıldım o gün biz mehmetle gelip gittikce şakalaşıyoruz konusuyoruz falan baya samimiyiz sonra ben yine asker olan bi arkadaşıma anlattım çok hoşlandım falan diye oda mehmete anlatmış mehmette ilişki istemiyomuş bi süre bana soğuk yaptı bende ona köpek gibi davranmaya başladım sonra bana kötü davranıyor falan demiş arkadaşına hiç yüzüne bile bakmıyodum bi gün çok sinirlenmiş geldi azra nolur gözlerimin içine bak sakinlestir beni falan dedi bakmadım o gün öylesine içecek almaya gelmişti gözlere baktım bi yarım saat bekledi orada sadece baktı sonra güldü gitti o günden sonra da hiçbişey olmadı. Sonra Muhammed diye bi asker bana ilgi göstermeye basladı ben işten çıktım muhammetle konuşmaya başladık falan ama çocukla aramda 8 yas var ve çocuk bildiğin dede yani içi geçmiş paylaştığı cuma mesajları falan hele kıyafetleri saçı konuşması falan bildiğin dede yani Hicri takvim kullanıyor çocuk neyse muhammed terhis oldu falan. Yaklasık bir hafta önce mehmet bana istek attı bende dün değil evvelsi gün mehmete yazdım bugün sen mi nöbetciydin falan diye konu açtım baya konuştuk güzel güzel dünde biraz konuştuk ama bugün çok az konuştuk ve soğuk yapıyor anlamadım ne oldu bir anda sizce ne yapmalıyım Muhammedin ilgisi güzel ve sadık ama mehmeti de çok seviyorum ve inanılmaz yakışıyoruz aramızda da 3 yaş var ama soğuk yapıyor akıl verin nolur
Sevdigim insan mı beni seven insan mı?