ՏҽӀɑʍՏ ♡
Sevdiğine kanka olabilir misin? Hislerin olan birine karşı mesafeni koruyup arkadaşlığa devam edebilir misin¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Sevdiğine kanka olabilir misin? Hislerin olan birine karşı mesafeni koruyup arkadaşlığa devam edebilir misin¿

Bir an düşündüm de Sevgilim olmasa bile, sadece arkadaş olarak yanımda kalması bile yeterli olur. birlikte geçirilen zaman, bazen sevgiden daha değerli olabiliyor🌸
Olabiliyor dimi, evet
Yani neden olmasın 💛 Önemli olan hislerin varlığı olan kişiyle vakit geçirmek ve anılarını paylaşmak değil midir zaten
Kesinlikle öyle
🥰🌸
Kesinlikle, aşk ilişkisi olmadan iki karşı cinsin arkadaş olması normal arkadaşlıktan çok daha sağlam oluyor
hislerin varken arkadaşlık mümkün ama zorlayıcı olabilir. 🌿
Neden zor? Çünkü duyguların kontrolü arkadaşlık sınırlarını etkiler. Küçük jestler, yakınlık veya şakalaşmalar, hisleri tetikleyebilir ve kafa karışıklığı yaratabilir.
Mümkün olan durumlar Eğer hislerini kontrol edebiliyorsan ve karşı tarafın da seninle aynı hisleri paylaşmadığını biliyorsan, arkadaşlık sürdürülebilir.
Avantajı Yakın bir arkadaşın olması, hisleri daha sağlıklı bir şekilde yönetmene yardımcı olabilir.
Risk Kontrol kaybı olursa hem sen hem de arkadaşlık zarar görebilir.
Yani
Hisler varken arkadaşlık yapılabilir, ama duygusal disiplin ve net sınırlar şart.
Mümkün değil ya, kimse kimseyi kandırmasın. Belli bir yerden sonra platonik olur, insan ruh hastasına döner. Olmuyorsa, karşılık yoksa uzak durmak en iyisi.
Aynen yavru
Gerçek duygular varken arkadaşlık genelde bir yanı eksik kalıyor. Kalp bir kez o çizgiyi geçti mi, geri dönüş kolay olmuyor. Her bakışta, her kelimede o his sızıyor araya, dostluk da bu sızıyla yönünü kaybediyor. İki taraf da içten içe bir şey söylememek için çabalıyor ama sessizlik bile bir şey anlatıyor. Sonunda ya mesafe koyuluyor ya da biri daha çok yanıyor. Hisler varsa, dostluk hep yarım kalıyor.
Bu baya zor bir durum gibi görünüyor. Hislerini bir kenara bırakıp sırf arkadaşlık için özel duygularını bastırmak... Kolay değil, ama imkansız da değil. Eğer hislerini kontrol edebilirsen ve kendi sınırlarını net bir şekilde belirleyebilirsen, arkadaşlık sürdürülebilir. Ama o hisler seni sürekli üzüyorsa ya da kendi içinden çıkamıyorsan, bu ilişki seni yıpratabilir. Kendine dürüst ol ve gerçekten ne hissettiğini sorgula! 🖤
Git bunu ona söyle tamam mı
Git söylemek o kadar kolay olsaydı sanırım bu soruyu sormazdın. 🙃 Ama evet, belki de ona açılmak bir çözüm olabilir. Hislerini açıklamak, hem kafandaki soru işaretlerini netleştirir hem de rahatlatır. Ama bunun sonucuna da hazır olman gerek; her iki senaryoyu da düşün. Cesaretini topla ve önce içinde bu durumu çöz derim! 💘
Ne biçim bir şeysin ya, git bana akıl verme ona ver :D
Cevap
74Cevap
Hayır olamam benim olmazsa hakkın rahmetine falan kavuşsun
Aşkım hayır aşkım ahaha
Evet evet 🤣
Biz kötü değiliz :D iyileri temsil ediyoruz
Yoo kim ne isterse ondan olabilirim 🤣
Sus kız
🤣
Hislerim olan biriyle arkadaş kalmam ve iletişimi keserim.
Çok zor, insanı içten içe bitirir
Hayır değil çok zor ihtimal
İnsan kaybetmekten korkuyorsa 3 maymunu çok rahat oynayabilir gadası
Ben seviyorsam arkadaş olmam. o severse olurum fark etmez.
Değil , olursa da ileri zamanda soğuma ihtimali çok var , bazen duygular içinde Sevgi ile hoşlantı iç içe olabiliyor , yani karmaşık hal almadan seven ya da sevilmeyi bekleyen biri için bu eziyete değmez. En iyisi açılıp kurtulmak ya da mesafe koymak.
Tabiki mümkün atamam yanına her gittiğimde İçimde fırtınalar kopar ama arkadaşlığımıza engel olacağını sanmıyorum. Tıpkı Ezel'in Eyşan'da yaşadığı gibi Ah Eyşan ah ağır abla Cansu Dereye de ayrı bir hayranlığım var 😊
Cansu dere on numara..
@Sosyetic_SheqiiL Vallahi tüm numaralar onun olsun 100 kere Eyşan 100 kere Eyşan iyi geceler
:)
Hislerin olan biri ile kanka olamazsın ama arkadaş olabilirsin belirli bir mesafe koyarak. Nitekim oldum da. Mecbur kalabiliyorsun bazen. Hislerini söyleyemediğin için haliyle arkadaşlığı da kesemiyorsun. Güzel yanları var aslında ama uzun vadede çok zor.
Değil. Şimdi gelir Polyanna Asular, Berkecanlar. Mümkün değildir. Çünkü her şeyden önce onu arzularsın. Olmazzz.
😅😅
Sevdiğin derken, uzaktan mı, yakından mı? Hiç başlamamış bir aşk mı, yarım kalmış, yoksa bitmiş mi?
Hiç başlamamış arkadaşınmış ve sevmişsin ama o sevmiyormuş aşk babında
Bazı arkadaşlıklar var ki, vazgeçilmezdir. Eğlenceli, kafa dengi, güvenilir arkadaş bulmak çok kolay değildir. Hayatımda olmaması, var olupta sevgilim olmamasından daha çok üzecekse, kanka olabilirim
Mantıklı..
🩵🌸
:)🤍
İnsanlar hislerini dile getirse Dünya çok daha güzel bir yer olurdu. Bıktım benimle sırf 'Ya olursa' diye arkadaş olanlardan. Dost kadrosundan girdiysen sonradan popişin başın ayrı oynamayacak duracaksın durduğun yerde.
+1111 yes
❤️❤️
😙💞
Hayır, mümkün değil. Bunu kendime yapamam.
Sevdiğim kadın ya sevgilim olur ya da benden uzak. Arkadaşlıktan ziyade hiçliği tercih ederim.
Üzücü ppsiz Zodi.
Neyi
Bulsana ya
Onu her gördüğümde, ona karşı olan hislerim yeniden alevlenecek ve "Keşke" demekten kendimi alamayacağım.
Dolayısıyla mümkün değil.😕
Hüzünlendim neden ki acaba dkdk
Değilim sanıyordum 🧌
Erkeklerle arkadaş olmuyorm genelde düşman oluyorum sadece
Feminist çiçek djd
Ben öyle deyilim
Evet feministliğim tuttu yine sosyetic çiçek
Öyle bir durumda arkadaşlığı yavaş yavaş sonlandırıp muhatap olmayı bırakırdım
🥲
His varsa iki seçenek vardır ortada. Ya karşılık verip aşksal boyuta geçmek ya da bütünüyle her türlü ilişkiyi bitirip silmek komple. Aksini söyleyen suya resim çizsin
Suya resim çiziliyor bu arada 🤦🏼♀️
Çizsin, bir de bana çizsin hadi bağalım
Sen bakınız, ben bakmıyoruz
Sen çizmiyor muydunuz.
Kimi?
Suya resmi 😕
Nerenin vatandaşı bu? Bu nasıl isim 😒
Geçen bilememiştin ya. İşte oranın
Hintli gibim bir şey elbistanlı işte
He. Dondurma yen mi. Menşurdur bizim buralarda
Maraş mı ora
Elbistan dedin ordan yürüdüm ben de. Maksat seni haklı çıkarmak işte. Hadi bendensin
Yalancılık yapmaz mısınız
Centilmenlik yaptık burada.😕 Elbistanlılığım yoktur.
Centilmenliği o soruda yapacaktın
Benim canım bu soruda istedi. Anlıyor musun beni, burada istedi !!
Yok anlamıyorum
Biraz şey olabilir misiniz acaba 😄
Ney?
youtube.com/shorts/gln1wLzPanA?si=fcrF-DqjkcUAVOjQ
Konunun Rıza abiyle alakası yok😅
Niye lazım mı oldu?
Zeka hep lazım tabi. < zekalılık çağımızın sorunsalı
İnsan kendinde olmayan şeyi başkasına yakıştırmaya daha meyilli oluyor galiba.
Kendinde olanı arıyor hemen be.
Kendinde olduğunu düşündüğün şeyle gerçekten sahip olmak bazen farklı şeylerdir. Öz güven iyi şey, gerçeklikle karıştırmayınca.
Göreceli bir kavram elbette. İşin esprisiydi o laf oraya geldiği için. Zaten kim ben zeki değilim gerizekiyim der ki
😏 hıhı tamam aynen
burada sohbet bitti galiba. Yeni sorular bulmalıyım 😄
İşin zor değil gibi
Keyif aldığın bir iş sana zor gelebilir mi
Zor olduğu için keyif alıyorumdur belki 🙄
Benimki kolay ama yine de zevk alıyorum. Bu terste bir işlik var
😕 haklısın
Sağ olasın
Özellikle karşılıklı hisler yaşanmışsa, tensel veya duygusal temaslar olmuşsa arkadaş kalmanın hiçbir anlamı yok. Onu kaybetmemek için arkadaşlığına bile razıyım demek hem yıkıklıktır hem de kendine ve ona yaptığın saygısızlık.
Onu daha iyi tanımak için olurum hislerimizde gelişiyor ve değişiyor.. belki arkadaşlık sonucu bu hisleri tamamiyle kaybederim belki de arkadaşlıktan farklı birşeye donusmek isterim. Önemli olan paylasacaklarimiz etiketimiz değil.
Burada hisleri olup yürümeyip koşan o kadar çok kişi var ki 😂 oluyormuş demek
Öylemiymişş
Şakaların altında gerçek yatıyormuş, döküül
Ya bıraaak..
Atmayı bırak zaten
Yioo konuşmuyon laf atıyon
🤦🏼♀️😒
Öyle yapmak zorunda olduğun durumlar oluyor bazen.. Yüreğe çok ağır gelen bir şey.
Bir de onun hayatinda biri varken, düşünsenize...
Çığlıklarını içine atmak zorundasın, o asla duymamali...
Benim için mümkün. Hislerimi bastırmada iyiyim
He biliyom :D
Aşko ya shjsjsjjxkskxkskkx gülesim yoktu sabah sabah ahzhsjsjsj
Aklıma geldi napiiim
Duygularimda netim artık.
Genellikle mantığıma uygun olan karşı tarafa karşı duygu beslerim. Mantığıma uygun olmayan ile pek muhabbet etmem bile.
Hislerimi belli ederim. İster istemez anlar karşı taraf.
Edemem kendime zarar veririm duygusal olarak çöker depresyona girerim.
Öyle mi oldu ddj
Mümkün gibi zaten hisler olduğu için arkadaş kalmaya okey oluyolar
ama sonra trip atıyorlar, kıskançlık yapıyorlar :D
Zor bence. Hisler her zaman bir adim one gecer
One ne be
Anlamayanlar icin İngilizce de yazdim 😅😀
Ya sen önce türkçe yazsanaa
Önce Türkçe 😀
Uyuz musun ya, git pencerenden bak
Ben camdan bakmayi tercih ediyorum 😀
Aynı şey
Degil
Aynıı
Efendiligimi gostereyim yine tamam oyle olsun 😀
Ahahahahah :D takıntılı
Hadi oyle oluvereyim 😀
Sinir oluyorum djd
Sinir olmaman icin ne yapmam gerekiyorsa hemen yapivereyim 😀
Efendiymişsin gibi davranma djf
Tamam sen nasil istersen 😀
Mümkün değil, iki tarafın da ruh haline zarar ya.
Bence de :D
Böyle bir şeyi yapmak kendine işkençe etmektir. Sürekli yeni hayatına aldığı insandan bahsedecek. O yüzden ben kıskançlık kendimi üzmek istemediğim için hayır diyorum.
Mümkün olacağını düşünmüyorum. Ben duygularımı yoğun yaşayan bir insanım. Kalbim isterken aklım reddediyorsa aklımı dinler o insanı hayatımdan çıkarırım.
İnsan sevgisi duyduğu kişiye arzu, arzuladığı kişiye de sevgi duymazmış diyordu ünlü lavuğun birisi, adı aklıma gelmedi
💔 Zor iş o… hislerin varsa arkadaşlık sadece sabırlı bir özlem olur. Gülersin ama içinde hep “keşke” yankılanır 🌙
Sessiz azap, duygular sızar illaki.. Hislerimi gizlemem, hoşlandıysam belli ederim olursa olur olmazsa yapcak bişi yok.
Cıks olamam...😀
Halbuki çok cıkssın kffk
Öyleyimdir...😀
Mütevazı olur musun djf
Benim için mümkün, en azından son zamanlarda. Hatta öyle arkadaşça davranırım ki adam durup şok yaşar ‘lan bu benden hoşlanmıyor muydu?’ der.
İnsan zamanla alışıyor bence bir şekilde olmayacağını anlayınca arkadaş kalıyor onu kaybetmemek için.
Hayır ben genelde beni seven ama benim sevmediğim kimseye arkadaşlık kurmam en fazla ayıp olmasın diye olur
Arkadaşlıktan öte bşyler hissediliyorsa artık arkadaş kalınamaz bence
Mümkün değil. Demek ki istenmiyorsun da. Karşı cins zaten otomatik mesafe koyacaktır.
Hislerim varsa açıklarım. Kendisinin cevabına göre hareket ederim.
Mümkün değil hislerini bastırmaya calıssanda elbet acık verırsın
Asla olmaz bir yerde kopar bu arkadaşlık ama hisler karşılıklı ise ömürlük olur
Devam eder bir süreye kadar ama bir noktadan sonra acı verir muhtemelen
Hissiz biri ile nasıl bir arkadaşlık edilir inan ki onu bilmiyorum
İnsanların gerçek yüzünü ayrılık anında görünce hiçbişey mümkün olmuyor tamamiyle o an bitiriyorlar kendilerini
Soru o değil yalnız
😒 soruma ekleme yapmayın lütfen
Mümkün ancak yüksek level irade gerektirir laz kızçe
Onlarca seçenek var plak değil ki kalp birinde takılıp kalsın
Hiç olmadım olmam bişey hissedersem söylerim olacaksa olur ya da bilir
Ben bitiririm o arkadaşlığı, bitirdiklerim de oldu. Sahte olur aksi
Ne kankası arkadaş bile olamam hisler yalan söylemez illa belli ederim
Mümkün tabi tamamen içindeki sevgiyi öldürmen lâzım
Bence hislerin varken konuş söyle ne kaybedersin ki belki oda senden hoşlanıyordur yan yana geldiğiniz zaman dikkat et tavırlarına
@Lenaaöztrk hemfikirim dediklerine
@Zevkli_dokunuşlar teşekkürler 🫶🏻
Valla herkesin kafasına göre 😄
Senin kafanı soruyoz burada
Uzaklaşmayı tercih ediyorum zor oluyor ama kafam vicdanım rahat oluyor lakin ilk önce hislerimi belirtiyorum hayır ise uzak duruyorum.
Hislerim yokken de kalmam ki 😄
Ya sen susar mısın bö bö böö
Dur daha avzumu yeni açtım daa
Durdum, tamam bitti :D
Aferin lan dayı 😄
🥸📿
Platonik platonik çook vardır
Ne biliyon
Arkadaşın da yalancı
😅😅
Ben olabilirim jfjfk erkolar olamıyo ama
Beceriksizler 😒