Şu an bu tarz bir şeyin içindeyim hatta 3 kere denedik aslında.. artık arkadaş gibi dr değiliz, sevgili de olamıyoruz, konuşmadığımızda da eksiklik hissediyoruz böyle bir durum : (
Kız ve erkeğin yakın arkadaşlığı böyle olur hep. Erkeğin duygusu başka yere evrilir, kız arkadaş olarak gördüğü için arkadaşlığı bozulsun istemez, reddeder. Sonra erkek gider ve kız üzülür. Geçmişte birkaç kere yaşamıştım, şimdi 31 yaşındayım ve en azından bir tanesiyle deneseydim belki olurduk diye pişmanım. Tuhaf olan, erkeklerle yakın arkadaş olma fobisi de başladı. İyi düşün, doğru karar ver ve sonra pişman olma
Ben de ilk başta reddetmiştim, pişman oldum. Sonra denedik birkaç kere denedik. Zaman geçip büyüdüğümüzü yeni idrak ettim. Eski o değil konuşması sohbeti düşüncesi zamanla yaşla değişti. Değişim kaçınılmaz ama eskisini daha çok seviyordum o yüzden bi araftayım
Aynı kişi arkadaşken başka sevgiliyken başka olabilir. Demek ki iyi bir arkafaş olmuş ama iyi bir sevgili olamamış. Her şey için geç olmadan bitirmek en doğrusu olur
Alışkanlık oluşmuş sanırım. Yakın arkadaşlıklarda fazla samimiyet böyle bir etken getirebiliyor. Bence arkadaşlığı kaybetmeme adına flört durumuna geçmemeniz iyi olur.
Denge gerekli, kişiler ilgiyi sevdiğinde karşıdan daha fazla beklentileri olabiliyor bu tabii bir durum fakat o dengeyi hangi seviyede yaşayacağınızı siz belirlemelisiniz. Bir sevgiliyiz bir arkadaş olmaz..
Abi evet ayni dertten muzdaribim neden konuştugumuz yakin arkadas oldugumuz kisilerden hoslaniyoruz allah belami vermis gibi hissediyorum cok sucluyorum o reddetti tekrar arkadas olduk. Ben ruyalarimda goruyorum 3 4 haftadir yanimda hissediyordum... sevgilisini paylasti cok uzuldum
Oooyyy :( çok üzücü olmuş ya. Şeyi sorayım peki alışlanlık mı olıyor çabalamak mı istemiyorsun yrni biri için o kızı tanıyorsun sevgili de olur deyip hislerin mi oluşuyor acaba
Yok oyle degil ya bu kiz beni anlamis aslinda ben acilmadikca da iyi biri demis sanirim ben ne anlatsam dinliyordu mantikli yorumlar yapardi ama sanirim benden hoslandigi bir donem de var gizli anlamadim neden soylemedin bana filan dedi.. iyi dinlerdi dertlesirdi okuldan arkadastik ama sonra ne gorduk birbirimizi mesafe koymak istemis sadece mektup arkadasi gibiydik.. simdi ozluyorum o yakinligini dertlesmesini.. melek gibidir yani cok iyi dinlerdi mantiklidir deli doludur etkilendim bir de guzel biraz cok degil benim sevdigim bir tip.. anladigim kadariyla boyle yani bizim durum
Anladım doğru zamanda doğru hamleyi yapmalıydın belki de. Bu kötü bir şey drğil yakın arkadaştan olır ama arkadaşken takmadığımız ilgilenmediğimiz şeyler sevgiliyken konu olabiliyor oralarda da anlaşınca çiçek gibi bir ilişki
Bu oglanla muhabbeti bitrecrksen gel. Yoksa yara bandi muhabbeti yapma bana.. hem olum arkadastan manita mi olur la neden boyle abuk biseye bulastin sen. Cevrenden cidden hic oglan yok muydu
Hdhsha öyle değil işte her koşul okrydi aslındaa ve ve ve ben hiç istemedim bak arkadaşlığımızı kaybedicez dedim gerek yok dedim ama yine olaylar değişti gizli kullanıcı yaa suçum yok
Soruya soruyla cevap verilir mi manyak kiz. Cevabina gore turnusol kagidi gibi donecek, seni kafalamsk icin sekilden sdkile girecek veya egirilip bukulecek adam ddgilim. Oldugum gibi, olmasi gerektigi gibi adamim. Dolayisiyla pazarlik, hesap, gosteris de uslubum degil. Oldugunn kadar acik davranmak bana karsi hic ksybettirmez bunu bil ve maske takma kul kedisi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gerçek sevgililikler ilk önce arkadaşlıktan geçtikten sonra olur zaten
Kız ve erkeğin yakın arkadaşlığı böyle olur hep. Erkeğin duygusu başka yere evrilir, kız arkadaş olarak gördüğü için arkadaşlığı bozulsun istemez, reddeder. Sonra erkek gider ve kız üzülür. Geçmişte birkaç kere yaşamıştım, şimdi 31 yaşındayım ve en azından bir tanesiyle deneseydim belki olurduk diye pişmanım. Tuhaf olan, erkeklerle yakın arkadaş olma fobisi de başladı. İyi düşün, doğru karar ver ve sonra pişman olma
Ben de ilk başta reddetmiştim, pişman oldum. Sonra denedik birkaç kere denedik. Zaman geçip büyüdüğümüzü yeni idrak ettim. Eski o değil konuşması sohbeti düşüncesi zamanla yaşla değişti. Değişim kaçınılmaz ama eskisini daha çok seviyordum o yüzden bi araftayım
Aynı kişi arkadaşken başka sevgiliyken başka olabilir. Demek ki iyi bir arkafaş olmuş ama iyi bir sevgili olamamış. Her şey için geç olmadan bitirmek en doğrusu olur
Alışkanlık oluşmuş sanırım. Yakın arkadaşlıklarda fazla samimiyet böyle bir etken getirebiliyor. Bence arkadaşlığı kaybetmeme adına flört durumuna geçmemeniz iyi olur.
Doğru alışkanlık.. bu arada çok şeyler oldu arkadaşlığa hiç dönemiyoruz ama sevigli de değiliz
Denge gerekli, kişiler ilgiyi sevdiğinde karşıdan daha fazla beklentileri olabiliyor bu tabii bir durum fakat o dengeyi hangi seviyede yaşayacağınızı siz belirlemelisiniz. Bir sevgiliyiz bir arkadaş olmaz..
Müsait olduğunda söyle derinlemesine anlatıcam seni seçtim pichacu
Pikachu dedin ayıp ettin, tamam anlat cevaplarım.
Abi evet ayni dertten muzdaribim neden konuştugumuz yakin arkadas oldugumuz kisilerden hoslaniyoruz allah belami vermis gibi hissediyorum cok sucluyorum o reddetti tekrar arkadas olduk. Ben ruyalarimda goruyorum 3 4 haftadir yanimda hissediyordum... sevgilisini paylasti cok uzuldum
Oooyyy :( çok üzücü olmuş ya. Şeyi sorayım peki alışlanlık mı olıyor çabalamak mı istemiyorsun yrni biri için o kızı tanıyorsun sevgili de olur deyip hislerin mi oluşuyor acaba
Yok oyle degil ya bu kiz beni anlamis aslinda ben acilmadikca da iyi biri demis sanirim ben ne anlatsam dinliyordu mantikli yorumlar yapardi ama sanirim benden hoslandigi bir donem de var gizli anlamadim neden soylemedin bana filan dedi.. iyi dinlerdi dertlesirdi okuldan arkadastik ama sonra ne gorduk birbirimizi mesafe koymak istemis sadece mektup arkadasi gibiydik.. simdi ozluyorum o yakinligini dertlesmesini.. melek gibidir yani cok iyi dinlerdi mantiklidir deli doludur etkilendim bir de guzel biraz cok degil benim sevdigim bir tip.. anladigim kadariyla boyle yani bizim durum
Anladım doğru zamanda doğru hamleyi yapmalıydın belki de. Bu kötü bir şey drğil yakın arkadaştan olır ama arkadaşken takmadığımız ilgilenmediğimiz şeyler sevgiliyken konu olabiliyor oralarda da anlaşınca çiçek gibi bir ilişki
Ben sanirim haddimi asiyorum belki de cekindi bu yuzden bilemeyiz hayat uzuluyorum ama gelse anlatsa eskisi gibi ama zor
Artık zor :(
Arkadaşlıklar aşklara dönüşebilir ama aşklar arkadaşlikkara asla o yüzden doğru karar vermeniz gerek
Doğru artık o eski arkadaşım değil zaten olamıyoruz da… keşke böyle olmasaydı
Duygular buna engel olamazsın ki
Bu ara ekstra taktım salamıyorum konuyu
Takmak da iyi değil duygularını yaşamaya çalış
Sanırım duygum da yok
O zaman arkadaş olarak da kalmazsın
Karışık karışık
Evet bazen en güzel aşklar yakın arkadaşlıktan çıkıyor.
Bir ara düşündüm ama imkansız olan dostluğumuza olucak eminim
Evet tam olarak öyle oluyor
maalesef çokda zarar veriordu şimdi öz kardeşim gibi :)
Haha o da zor ya
Yok be cidden sevgili yaptı hatta şuanda öyle böyle değiliz beni kiskanmasina bile izin vermiyor sevgilisinin 😅😅
Haaha iyi o zaman iki tarafta mutluysaaa
Hakkında hayırlısı olsun
Gel beni sev en iyisi oh
Niye gizlisin nasıl sevicem hsaha
Bu oglanla muhabbeti bitrecrksen gel.
Yoksa yara bandi muhabbeti yapma bana.. hem olum arkadastan manita mi olur la neden boyle abuk biseye bulastin sen.
Cevrenden cidden hic oglan yok muydu
Hdhsha öyle değil işte her koşul okrydi aslındaa ve ve ve ben hiç istemedim bak arkadaşlığımızı kaybedicez dedim gerek yok dedim ama yine olaylar değişti gizli kullanıcı yaa suçum yok
Yazik ya bi cuval inciri batirmissinjz. Sen nerdensin
Sen nerdensin kimlerdensin
Soruya soruyla cevap verilir mi manyak kiz.
Cevabina gore turnusol kagidi gibi donecek, seni kafalamsk icin sekilden sdkile girecek veya egirilip bukulecek adam ddgilim.
Oldugum gibi, olmasi gerektigi gibi adamim.
Dolayisiyla pazarlik, hesap, gosteris de uslubum degil.
Oldugunn kadar acik davranmak bana karsi hic ksybettirmez bunu bil ve maske takma kul kedisi
Hshaa peki bi dolmuşsun sanki de
Nerdensin
Vazgeç gönül 🙃
Gönüle laf geçmedi
Dönüşmesi e iyi olur