1 aydır öyle normal konuşuyoruz, neden benim düşüncemi önemsedi ki şimdi?

1 aydır öyle normal konuşuyoruz, neden benim düşüncemi önemsedi ki şimdi?
Eğer sana bir kısıtlama koyarak sen bunu yapamazsın diyebiliyorsa ilk önce kendi hareketlerine davranışlarına bakacak öyle konuşmalı diye düşünüyorum. Benim bir flörtüm olsa ona ben bir erkek arkadaşım da kalıyorum demem. Ayrıca hiç bir erkek arkadaşımın evinde kalmam. Bunu tepkini ölçmek için de yapıyor olabilir
Haklısınız, bu saatten sonra bir şey de olmaz olamazda zaten. İster 3 senelik ister 5 senelik arkadaşında olsa daha önce çocuğun yanında bile kalmış da olsan şu an flört olduğumuzu varsayarsak bu şekilde yapmaması gerektiği kanaatindeyim, insanlar mı çok rahat biz mi büyütüyoruz anlam veremiyorum bazen
Umursamazlık bir tık arttı diyebilirim. Doğru düşünce içerisindesin
Teşekkür ederim, her gün dolu dolu konuştuğum kişi bir den bugün hiç yazmaz oldu 😅
Bul dan bakıyorum, starbuck da oturuyorlar, tek merak ettiğim şey bugün de çocuğun evinde mi kalacak :)
Hahhahahahahajshajajs offf saat gecenin üçü çok güldüm yaa aisnqlsnksn reis senin kız şu an zevkten offf Utku pompala beni diye inliyor haberin olsun sabahta sana aşkım seni çok seviyorum diye yazicak hatta haklı olmak için vicdan yükü tasimamak icin senin yanından geçen rast gele bir kıza seni ona bakmakla suçlayacak ahahahahhaahowhwosn offf çok iyi hadi utku sağlam vur aslanimm
Sjdjfksldkfkdjfskdl olm sevgili falan değiliz lan 😂
Ya ağa baştan desene sevgilisinin sandım ve seni enayi yerine koydum kusura bakma
Aslında fotoğrafın altına yazmıştım ama heyecandan okumamışsın demekki 😂😂
Knk elim ayağım titredi yenimle yok erkek arkadaş falan bana ters yani. Ama kızın senden istediği tepki şuydu hemen kıskanç triplerine girip değil utkuda kalmak uykunun lafını bile etse sinirlencentin
Ya knka ben zaten ilişki isteyen biri değilim, 3 yıldır sevgili yapmıyorum 2 yıldır da yurtdışında yalnız yaşıyorum, 5 ay oldu türkiyedeyim geri gitcem ne ilişkisi ne sevgilisi hadi hepsini geç bir kaç gün öncesi bi aklımdan geçti acabaa beellki diye ama çocukta kalacağını söyledikten sonra ne diyeyim ne sinir etcem kendimi banane ya ne yapan yapsın sallaaa
Kanka sen hep önemli bilgileri sonradan vermek gibi bir huya sahipsin anlaşılan kansoansoans ağa yurt dışında yaşama imkanın varsa ne işin var elin TC kızıyla git bak keyfine senin yerinde olim ülkeye adımımı atmam zaten yakında bende cikcam burdan Temelli bosveeer
Ah vatanım canım ülkem dedim geldim aw pişman oldum, geri gitcem bir kaç işlemim kaldı sadece
Arkadaş ortamında tanıştık, beni tanıştıran arkadaşım yürüyordu bu kıza, kız da harbi güzel sosyal akıllı idi.
Sonra kız bana yazdı işte günlük konuşur olduk, hatta davetliyim de evine misafirliğe sjsjsjs
Bugün de böyle bir şey olunca şaşırdım bende
Kral bak seni anlıyorum ülkenin kültüründen ötürü duygusal bir bağa sahipsin Türkiye'ye karşı. Ay canım ülkem döneyim dersin ama inan artık o kadar berbat durum da ki ben şu an bu ülkeden cikayim daha da döneni s*KS*nler öyle diyeyim yani. 10 bin dolar falan para lazım bir tek anca öyle alırım vizeyi parayı bulur bulmaz gitcem valla sana tavsiyem hazır imkanın varken arkana bile bakma git bosveeer kıza da çakabilirsen çak FB olarak düşün yani ciddiye alma çok
Hakkında hayırlısı olsun inşallah, kalbine göre olsun her şey.
Bugünden sonra evine gitmek konusunda da tereddütte kaldım açıkcası 😅
En fazla ne olabilir ki 🙂
Kankam bak TC de kızlar çok basit canlılar. Evine gidersende keyfine göre yasa yani bir seyler illaki olur öpüşürsün ileri gidersin o sana kalmış. Hayat yurt dışındaysan sana guzeldir zaten boş ver evlenme eğlenmene takılmana bak. Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Kesinlikle bizim kızlar ile yurt dışı çok farklı, italya da kızla tanıştım ilk buluşmada hesabı kız ödedi hemde cana yakınlar görmen lazım insan harbiden şaşırıyor.
Mesela polonya da sokakta yürürken yicek gibi bakıyorlar kaç defa başımı önüme eğdim utandım sjsjsjsjsj
Aga tam bizlik yerler işte. Ben Amerika'ya gidicem bakalım oranın kızları nasıl TC den iyi olacağı kesin. Avrupa'yı da gezmeyi düşünüyorum zaten. Uzun lafın kısası agam hayatı yaşamak lazım hayat yaşamaya değer bu gibi alt varlıklara çok değer vermemek gerek.
Şu zamana kadar 17 ülkeye gittim, bazılarına defalarca gittim, gezip görecek gidilecek o kadar yer var ki anlatamam sana. İnsan gezdikçe neden var olduğunu anlıyor
Biliyorum benimde var gezip görmek istediğim çok çok fazla yer ama önce ilk hedefim özgürlüğüme kavuşmak. Diyorum ya hocam ben şu an hayata başladığımı bile düşünmüyorum önce Amerika vatandaşlığı ondan sonra dünyayı gezicem. Avrupa olsun mısır olsun japonyasina kadar gezmem ve görmem gereken bir sürü ülke var. Müzeler tarihi yerler umarım bu hayalimi başarırım
Tüm iyi dileklerim seninle dostum, hayatta başarılar ve güzellikler seninle olsun…
Teşekkürler dostum bende aynı dilekleri senin için diliyorum başarılar ve mutluluklar
Direkt kop bundan reis zaman kaybı bu seni hak etmiyor. Kendisi erkek arkadaşının evinde kalacak ve sen kalamazsın diyecek aklından ne geçtiği belli sal gitsin
Kesinlikle
O istediğini yapacak ama size kısıtlama mi getirecekmiş? Nerede adalet nerede denge? Hiç sağlıklı görmedim bu ilişkiyi. Çok bencil bir tutum var kız arkadaşınızda.
Yoo biz sevgili değiliz, sadece 1 aydır günlük konuşuyoruz. Günün nasıl geçti, nasılsın vs şeklinde. Ama böyle düşündüğümü önemsemesi şaşırttı beni,
Haklısınız
Belli ki seni önemsiyor ve düşüncelerini ciddiye alıyor. Bu harika bir şey aslında, demek ki boş bir muhabbet değilmiş aranızdaki 😊. Sana karşı saygılı ve rahatsız olmamanı önemsiyor. Bunun kıymetini bil bence.
Ama durum seni rahatsız ettiyse, aynı şekilde ona da açıklıkla düşüncelerini söylemelisin. Peki bu konuda nasıl hissediyorsun? 😊
Yani pek mantıklı doğru bulmasamda engelleyecek bir imkana sahip değilim şu an
Hmm anlıyorum seni, biraz huzursuz hissetmiş olabilirsin 🫤. Bence duygularını açıkça ve nazikçe dile getirmek en iyisi. Karşılıklı anlayış her zaman her şeyi daha kolaylaştırır. Engelleyecek imkanın olmasa da, hissettiğin her şeyi konuşarak çözebilirsin bence 💬💕.
Cevap
8Cevap
İki gramlık beyniyle kıskandırmaya çalışıyor, hemen bas tekmeyi hiç sohbet bile etme. Yılanın başını erkenden ezeceksin.
Sevgili falan değiliz ki zaten
Duvar kağıdın benle aynıymış alakasız kwksjs
Ya sjdjdjdkdkdkdkdk
Ama güzel fotoğraf 😂
Orman üzerinde tekeferikte gibi hissettiriyor sjsjjsjs
Aslında bundan daha güzel fotoğraflarım var fakat aralarında seçmekte kararsız kaldım bunu yapıverdim sjskskjsjs
Dediğin gibi bir his alıyorum bende 😅
Hsjshs yok yok en güzeli bu
Diğerleri göz yoruyor
Evet evet, hadi sende bir yorum yap bakalım sen ne düşünüyorsun benim şu konuda sjsjsjsj
Son lafına aynen sen kalırsın herkeste benle uğraşacağına git oda numarası kap deyip engellemeni düşünüyorum böylece konu finito jsjssbgd
Ya zaten sevgili falan da değiliz, o yüzden çok ciddiye de almadım. Ne yaparsa yapsın banane, arkadaş ortamında tanıştık, başka şehirde iş gereği. Günlük konulmaya başladık, günün nasıl geçti nasılsın vs şeklinde. Böyle demesi şaşırttı sadece, misafirliğe falan da davet etmişti beni biraz işlerim var diyip geçiştirdim öyle kaldı
Ayy Allah im buna bağlandığını düşünsene sonra anyayi konyayı anlamak Allah kurtarmış diye yorumladım
Ya zaten 3 yıldır sevgili yapmıyorum kimseyle konuşmuyorum da neden bozayım bu sessizliğimi
Bazı şeyler tecrübe ile kazanılıyor, daha önce başıma geldi buna benzer bir şeyler o yüzden oltaya düşmem 😅
Ama yazık yani gerçekten, ben yaparım sen yapamazsın bu ne demek 🙂
Ego eggoo ksjwjw
Sjsjsjsjsjsjsj yesinler egosunu ya 😂
Iyyy ego deme ya tiksinç olmak ben teşekkür ederim iltifat için çok naziksin derim ben shshs şımarıklık olsun diye diyorum öyleyimdir 🤣
Aslında aklı başında olgun da biriydi ama, şaşırttı 😂
Mesela bak aklıma takılan bir şey daha var, işte fotoğrafını atmıştı bende basit bir şekilde iltifat ettim minik ama, teşekkür etti tamam okey, daha sonra bende fotoğraf attım beğendi geçti 😂
Ya hani bari ufakta olsa bir şey der demi insan, ama yokkk sjsjsjsjsj
Beklenti içinde değildim ama ne bileyim beğenip konuyu değiştirmesini de beklemiyordum sjjsjdjdjd
Ne bekliyordun hshshshs
Belki bu sefer kalbim kırılmaz diye bekliyordum 😅 ama şaşırtmadı :)
Amaan salla biz kafaya takınca değişiyor mu uyicam ben bu arada sohbetini sevdim iyi geceler
Değişmez değişmez, salla gitsin demek düşüyor bize de.
Zaman ayırdığın için teşekkür ederimm
Bende uyucağım, iyi geceler diliyorum
İstersen takip isteği gönderebilirm
ayy ama sen kalamazsın kimsede diyor bir de. Ben istediğimi yaparım kafasında seni kıskandırmaya çalışıyor. Bulunmaz hint kumaşı sanki engelle geç
İkimizde de bul açık knka, sabah uyandı kahvaltıya gittiler diğer arkadaşları ile birlikte. Uyandıktan 3 saat sonra falan günaydın yazdı 😂
Gün içinde sürekli konuşurduk yazardı, iki cümle yazdı ve bugün hiç yazmadı, ah insanlar ahh 😂
Bir halt yenicekse ben yerim ama sana yasak Erkek arkadaşımla içerimde s*çarımda kimseden izin almam hesap vermem kafasında bir kız Uzak durulası seni g@vat yerine koyuyor
Bende aynı şeyi düşündüm
Eğer birbirinize karışma aşamasında değilseniz oda sana karışamaz edemezsin yapamazsın şekilde
Bu kız seni üzer Sana haber vermesinin amacı çok yakın arkadaşım var Tanısan kabullenirsin onunla kafama göre takılmaya devam edicem niyetinde
Kendi bilir bro, ondan sonra da erkolar kapatılsın diye sağda solda bağırırlar
"Sen kimsede kalamazsın" derken seni yumuşatmaya çalışıyor , tatlı görünmeye çalışıyor yani o da biliyor başka erkekle kalmasının doğru olmadığını bence kız seni saf görüyor kardeşim, baştan sınırlarını belli etseydin böyle yapmazdı veya seninle beraber olmazdı
Sevgili falan değiliz ki, o yüzden beni ilgilendiren bir durum değil. Arkadaş vasıtası ile tanıştık sonra günlük konuşur olduk, bu şekilde demesine şaşırdım sadece
Ben sevgili sandım, çokta bir şey yokmuş o zaman ortada
Her sabah uyanınca “günaydıınnn” yazan bugün uyandıktan 2-3 saat geçtikten sonra yazdı 😅
Kıskandırmak içindir belki abim sende hemen vermişsin ya
Hayır cidden arkadaşında, ne yapayım bir şeyi değilim ki veya izin almıyor ki git gitme diyeyim
uzaklaş bundan reis yolunda kız
Sevgili falan değiliz, bende bu şekilde yazmasına şaşırdım zaten
ozaman salla bunu reizim konussan bile da2ssana konuş
Bu günden sonra öyle knkaaa
Sanırım ciddi düşünüyor kendisi
kız çok çakal birine benzio dikkat et oyuna çekmesin seni.
Evine davet etti, misafirliğe :)
Utku lafını duyduğum an ghostlardim cevap vermen bile hata. Bu durumlarda Kızlara böyle anlayışlı olursan güçlü görünmüyorsun tam tersi oluyorsun
Yani zaten normal arkadaş gibi konuşuyordum, bu saatten sonra da bir şey olacaksa da olmaz zaten,
Şu zamana kadar bir şey yokken çocukta kalacağı an açıklama yapması şaşırttı
1 ay önce tanıştık arkadaş vasıtasıyla, günlük sıradan nasılsın günün nasıl geçti falan konuşmalarımız, bir devrin daha sonuna geldik:)
alelade bir arkadaş herhalde bu konuştuğun zat
Sevgili olunacak bir tip değil
G*vatsın herhalde
Alakası yok fotoğrafın da altına yazdığım gibi, sevgili falan değiliz 1 aydır günlük normal bir şekilde konuşuyoruz. İlişki içerisinde olmadığım birine ne diyeyim?
Sadece o şekilde yazmasına şaşırdım
Flört ediyor işte zarflıyor seni :D mesaj atmıyorsa anla ki utku çakıyordur buna
Bu şaka mı?
Bende ilk duyduğumda şaka sanmıştım 😅
Ayrıl
İyi de sevgili değiliz, bende bu şekilde yazmasına şaşırdım
Haklısın, bir de arkadaşları ile gittiler. Utku ve pelin var orada benim kızın arkadaşları pelinde kaldılar pelinin evi küçükmüş yer yokmuş o yüzden utku da kalcakmışş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?