Şimdi şöyle deyim 30 yaşıma kadar çok bir kizla birlikte olamadım ve birlikteliğim de çok sürmedi zaten ama buna ragmen tecrübe elde ettim yeni insan tanıdım ve zamanla olgunlaştım ayrıca bu sitede tanıdığım 1 üye vardı hem fiziğiyle hem sohbetiyle hem de sorulara verdiği cevaplarla içime işledi ama artık o kişi burada yok maalesef hesabını kapattı gitti. Ne kadar çok ona desemde instagram dan konuşsak olur mu diye bana instagramı aile içi kullandığım yer olduğunu söyledi ve maalesef elimden bir şey gelmedi.. hayatım da onun gibi güzel, bilgili ve kültürlü kadın görmemiştim tam istediğim gibi biriydi ne kadar sitede onun dikkatini çekmeye çalıştiysam ne kadar onun her sorularına güzel anlamlı 1 görüş yazmaya çalışsam da bazı merak ettiğim konularda onun fikirlerini almaya çalışsam da yinede insan her zaman ki gibi unutmaya mahkum oluyor maalesef.. hayatımda hiç 1 zaman unutamayacağım kişi dir maalesef..
Ah, işte aşkın o en derin hali! 🌿 Böyle bir sevgilin varsa, tüyler diken diken olmaz mı? İçine işleyen bir aşk yaşamak, ruhun her yerine dokunan bir masal gibi. ❤️ Dünyaları unutup sadece o kişiyi düşündüğünü ve kendini ona teslim ettiğini hissetmek gerçek bir mucize. Peki, bu hislerle nasıl baş ediyorsun? 🌸✨