Saplantılı sizi deli gibi seven tehlikeli bir seveniniz oldumu arkadaşlar?
Cevabın nedir?
vardı 5. sınıftan taa üniversite 2 ye kadar peşimdeydi ben nereye gıtsem oradaydı her okul çıkışı evime kadar takip eder önüme çıkar laf atardı altına motor alıp evimin önünde dolanırdı sokağa çıkamazdım hep ağlaya ağlaya gelirdim eve korka korka ya sıkıştırır tecavüz ederse diyo o kadar çok korkuyordum ki aklıma geldikçe kötü olurum neyse ki artık sevgilim var 1 bucuk senedir kafam rahat oda rahatsız etmıyor artık
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Oldu, iş çığırından çıkıyor takıntıya dönüşüyor zaten hiç sağlıklı normal bir durum değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen seninki naptıı benimki çok tehlikeliydi
Hemen vazgeçemenin yollarını ara, yoksa ömrün dertlerle nihayete erer.
06 Yorumla
Soran+1 yılKim vazgeçccek
Soran+1 yılO beni bırakmıyor cimri değil
- +1 yıl
Mesele de bu değil mi zaten onun seni bırakmaması... ne yap et bul formülünü... Bir ömür hastalıklı bir adamla uğraşır durursun, sonra geri dönüşü olmaz... Ya benim olur ya kara toprağın diye hareket eder böyleleri, kadına şiddet en çok bunlardan geliyor... Yol yakınken vazgeç derim.. Bir kadın isterse vazgeçirebilir kendinden, şehir değiştir, ülke değiştir ama vazgeç... Kolay gelsin...
Soran+1 yıl3Gündür yazmıyor zamana ihtiyacım var demişti kimbilir neler düşünüyor?
+1 yılSaplantılı Sevenim Olmadı Fakat Saplantılı Bir Sevdiğim Oldu..
02 Yorumla
Soran+1 yılneler yaptın mesela?
- +1 yıl
Herşeyi.. Canımdan Bile Vazgeçtiğim Oldu Ama Değer Bilmediği İçin Değmeyeceğini Bildiğimden Vazgeçtim...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
+1 yılSorma ya bana sapina kadar seviyorum l*n demisti. Zor kurtuldum:)
01 Yorumla
Soran+1 yılNapardı icraat olarak?
Sözde cok oldu şimdi hepsi evli
benım kafama takılan konu bu kızların hepsi patlaktı bu adamlar bunlarla nasıl evlendi :D
not* ben bakirim :P00 Yorumla
+1 yılyok olmadı olsa zaten vurur tasraya goturur gomerdım ona mı ugrasıcam ben :)
00 Yorumla
+1 yılOldu çok kötü bişey özellikle sevmiyorsan
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen sende nasıl oldu neler?
- +1 yıl
Çocuk bildiğin her gün peşimdeydi akşamları evin kapısının önünde oturuyodu hep ailemle dışarı çıkmaya korkuyodum birşey der diye çocuğa sevmiyorum diyorum duymamazlıktan geliyo sanki hep bişeyler yapmak istiyordu benim için bir gün ağlayarak girmiştim eve çok sevdiğim deli gibi aşık olduğum biri vardı askere gidiyodu onun için ağlamıştım çocuk sarhoşken numarasını bulup sevdiğim çocuğa ağlamış sen onu haketmiyorsun diye beni ağlatmış diye bağrınıp bağrınıp kapatmış. O deli gibi aşık olduğum kişiylede konuşuyordum onun yüzünden aramız bozuldu sonra ben baya bir kötü oldum takıntılı olan çocukla görüşmek istedim sonra o kafayla ne söylediğimi bile bilmiyorum ama çok ağlaya ağlaya konuşmuştum yüzüne o da ağlamıştı benimle karşına çıkmam o zaman mutlu ol yeter gibisinden bişey söylemişti 5 ay oldu bir daha konuşmadık.. Bu sadece son olaydı öncedende çok çekmişliğim vardı o çocuktan
Soran+1 yılBizde ocak ayında çıkmaya başladık ben sevmiyordum ama o beni seviyo diye bazı nedenlerden dolayı çıktım çıktığımız gece havai fişek patlattı bunun işyerindeki arkadaşları beni tanırdı hakkımda konuşurdular kötü kötü işten ayrıldı ağzlarını susturdu gene devam ettiler ayırmaya bizi gitti bıçak çekti bunlara hepside çok korkar bundan sonra bigün sadece kızdım dıye ona gitti tam karşımdaki üst geçite çıktı dış tarafına alttan vıcır vızır tırlar geçiyo zor vazgeçirdim bildiğin gibi değil yapardı biliyorum ben ona çok kötü davranırdım ailesi buyuzden istemiyodu beni ailesinide karşısına aldı evden ayrıldı birara tüm akrabalar falan herkes biliyodu beni kimse vazgeçirtemedi kendi aç gezerdi bana alırdı neler neler almış bana canım çikolata çekerdi bikaç tane alır kapıya getirirdi cevap vermeyince uzakta oturmasına rağmen 3te gelrdi penceremin oraya sürekli arayıp mesaj atıyodu defalarca kaçırmak istedi beni ailem falan öğrendi aylarca evde tutsak kaldım hep evimin buralardaydı tel aldı
Soran+1 yılöyle devam ettik sürekli beni görmeye buralara geliyordu ailesi kaçırcağını öğrennce yollamıştılar onu başka şehire kaçtı gitmedi aylar geçti gitti öyle bişeyler oldu o sıra 2 ay oluyo nerdeyse konuşmaya başlayalı hala çok seviyor ama daha çok saplantılı gene herşeyi alıyo ve ikidebir istanbuldan geliyor beni görmek için su yolu etti burayı tam deli ya onla olcak ya da kimseyle aklı çıkıyo bana biri zarar verrcek diye yazmak istemeynce babana yazarım resmimizi profl resmi yaparım diyo en sonunda dun anneme dedim böyle yaptığını ama karşılıklı knuştuğumuzu demedm annem aradı onu başladılar kavgaya babası biyandan diyo baş göz edelm bunları yakarım diyo herkesi benmle konuşmayı kesceksen ailen herşeyini
Soran+1 yılöğrenir dışarı çıkamazsn falan annem korktu kaçırır diye bu hafta dershaneye yollamıyor gelcem dedi çünkü oraya cidden çok gözü kara kimseden korkmayan biri söz konusu ben olunca kafayı yiyor bikeresinde 3 kız arkadaşımla konuşurken erkek gelmişti gördü erkeği hızlı hızlı yüzü kızarmış
Soran+1 yılyanıma geldi bak akıllı ol yakarım seni affetmem dedi çocukta tanıdık olmasa vurcaktı başka günde liseden eski arkadaşa bağırdım murat diye duydu çocuğu çıkarttı marketten vurdu kaç kere karakolluk oldu kmse bana en ufak bişy demicek sevmiyorum bırakmıyorda ailem onla konuşurken böyle yağtığını bilseler mahfederler beni daha neler uzun yazdım ama inanın bunlar çok az yaptıklarının yanında
- +1 yıl
Bayya takıntılıymış seninki
Soran+1 yılAynen 3 gündür konuşmuyoruz ama blmm sonu ne olur ne planlıyo
- +1 yıl
İnşallah bişey yapmaz
Soran+1 yılİnşallah yoksa çok fena olur o bişey yapmazda sessizliği korkutuyo
Beni beni beni? Benimi sevcekler. Güldüm la.
00 Yorumla
+1 yılSu an yaşadığım durum saplantiya gidiyor sanki
012 Yorumla
Soran+1 yılNeler oluyor?
- +1 yıl
Konuştuk herşey güzeldi bitti ama ben bitmesine anlam veremedim tekrar tekrar konuşma isteği geliyor görmeden dayanamıyorum onu sürekli takipte gibi birşeyim kaç defa tamam bir daha sena mesaj atmayacam dedim ve her defasında pişman oldum yine atıyorum en son 15ekimde bir daha sana mesaj atmam dedim ve bu günlerde yine yazmamak için çok zorlanıyorum kısacası beni istemeyen birine kafayı takmış durumdayım
Soran+1 yılBenimki çok fenaa
- +1 yıl
Anlatsana merak ettim
Soran+1 yılBizde ocak ayında çıkmaya başladık ben sevmiyordum ama o beni seviyo diye bazı nedenlerden dolayı çıktım çıktığımız gece havai fişek patlattı bunun işyerindeki arkadaşları beni tanırdı hakkımda konuşurdular kötü kötü işten ayrıldı ağzlarını susturdu gene devam ettiler ayırmaya bizi gitti bıçak çekti bunlara hepside çok korkar bundan sonra bigün sadece kızdım dıye ona gitti tam karşımdaki üst geçite çıktı dış tarafına alttan vıcır vızır tırlar geçiyo zor vazgeçirdim bildiğin gibi değil yapardı biliyorum ben ona çok kötü davranırdım ailesi buyuzden istemiyodu beni ailesinide karşısına aldı evden ayrıldı birara tüm akrabalar falan herkes biliyodu beni kimse vazgeçirtemedi kendi aç gezerdi bana alırdı neler neler almış bana canım çikolata çekerdi bikaç tane alır kapıya getirirdi cevap vermeyince uzakta oturmasına rağmen 3te gelrdi penceremin oraya sürekli arayıp mesaj atıyodu defalarca kaçırmak istedi beni ailem falan öğrendi aylarca evde tutsak kaldım hep evimin buralardaydı tel aldı
Soran+1 yılöyle devam ettik sürekli beni görmeye buralara geliyordu ailesi kaçırcağını öğrennce yollamıştılar onu başka şehire kaçtı gitmedi aylar geçti gitti öyle bişeyler oldu o sıra 2 ay oluyo nerdeyse konuşmaya başlayalı hala çok seviyor ama daha çok saplantılı gene herşeyi alıyo ve ikidebir istanbuldan geliyor beni görmek için su yolu etti burayı tam deli ya onla olcak ya da kimseyle aklı çıkıyo bana biri zarar verrcek diye yazmak istemeynce babana yazarım resmimizi profl resmi yaparım diyo en sonunda dun anneme dedim böyle yaptığını ama karşılıklı knuştuğumuzu demedm annem aradı onu başladılar kavgaya babası biyandan diyo baş göz edelm bunları yakarım diyo herkesi benmle konuşmayı kesceksen ailen herşeyini
Soran+1 yılöğrenir dışarı çıkamazsn falan annem korktu kaçırır diye bu hafta dershaneye yollamıyor gelcem dedi çünkü oraya cidden çok gözü kara kimseden korkmayan biri söz konusu ben olunca kafayı yiyor bikeresinde 3 kız arkadaşımla konuşurken erkek gelmişti gördü erkeği hızlı hızlı yüzü kızarmış
Soran+1 yılyanıma geldi bak akıllı ol yakarım seni affetmem dedi çocukta tanıdık olmasa vurcaktı başka günde liseden eski arkadaşa bağırdım murat diye duydu çocuğu çıkarttı marketten vurdu kaç kere karakolluk oldu kmse bana en ufak bişy demicek sevmiyorum bırakmıyorda ailem onla konuşurken böyle yağtığını bilseler mahfederler beni daha neler uzun yazdım ama inanın bunlar çok az yaptıklarının yanında
- +1 yıl
Peki sen ne hissediyorsun
Soran+1 yılSevmiyorum böyle yaptı en son tehdit falan artık nefret ediyorum gibi bişey
- +1 yıl
Ozel den birkaç soru sormak isterdim mümkün mü
Soran+1 yıltabi
+1 yılEvet hala seviyor garip olani
00 Yorumla
+1 yıl2 defa oldu
04 Yorumla
Soran+1 yılNeler yaptı meselaaa?
- +1 yıl
Gitmis arkadaslari ile bira filan icmis yanii batada icmisdi belli gerizekali gerizekali konusuyodu ondan sobra terk edim zatenn pesimden bayaada kosdu. ama hic. bklemyodm oyle sacma syler ypcgni
Soran+1 yılBenimki çok tehlikeli
- +1 yıl
Dikkat et o zaman kndine dostum
+1 yılOldu. Psikopattı
010 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapıyodu?
- +1 yıl
Peşimi bırakmıyodu tehdit ediyodu ailenle konuşurum diye. Numaralar falan hepsi vardı onda. Gözümü korkutmak için anneme değilde ablama mesaj attığı oluyodu çoğu kez. Tam 1 deliydi
Soran+1 yılSeninkide fena ama benmkinden fena değil ya
- +1 yıl
Fena değil mi :D Kıskançlıktan geberiyodu okulumu falan basıyodu. Seninki naptı
Soran+1 yılyanıma geldi bak akıllı ol yakarım seni affetmem dedi çocukta tanıdık olmasa vurcaktı başka günde liseden eski arkadaşa bağırdım murat diye duydu çocuğu çıkarttı marketten vurdu kaç kere karakolluk oldu kmse bana en ufak bişy demicek sevmiyorum bırakmıyorda ailem onla konuşurken böyle yağtığını bilseler mahfederler beni daha neler uzun yazdım ama inan bunlar çok az yaptıklarının yanında
- +1 yıl
Anladim. Peki ne yapmayi dusunuyosun
Soran+1 yılBilmiyorumm bugun konusmadik hic face paketi dk bitmisti istemiyorum ben
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılevet
02 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapardı?
- +1 yıl
boşver
Oldu ve güzel değil
012 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapardı aynen güzel değil iğrenç bişeyy
Soran+1 yılBenimki çok çok fenaa
Soran+1 yılBunlar az bile inan öyle biri ki çok yürekli cesaretli aklı çıkıyo bana bişey olcak diye
Soran+1 yılYok bee şimdi baktım facem kitlenmiş açtım o kitlemiş mal
ben saplantılıyım :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı