Bakın Corçlar bu aralar kafam bi iyi bi kötü. İyileşme aşamasında olunca galiba böyle oluyor.😷Yine hafakanlar bastı beni.😷 Siz itiraf edin ben de okuyayım💃

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakın Corçlar bu aralar kafam bi iyi bi kötü. İyileşme aşamasında olunca galiba böyle oluyor.😷Yine hafakanlar bastı beni.😷 Siz itiraf edin ben de okuyayım💃

şuanki sevgilim öyle.
yabancı kendisi.
birçok kez ayrılmak istedim. ayrılmak istemedi beni zorladı. vücuduna mum yakıp onun yağını vücuduna döktü, kendisini yaktı. saçlarını kesti. jiletle kolunu kesmeye çalıştı. annemi aradı. müstehcen görüntülerimizle tehdit etti. binlerce kez aradı abartmıyoırum binlerce kez aradı ben onu engellediğimde. 10 tane telefon hattı satın aldı, bunlarla bana whatsaptan yazdı ben onu engellediğim zamanlar. daha nicesi var. sonuç? kavga ediyoruz barışıyoruz. ben yoruldum bu durumdan iyice.
Ooov Allah tez vakitte kurtarsin.
Tamam geri aldım
Hayır benim hiç olmadı yani bana takıntılı şekilde seven ya da sürekli benimle uğraşan birisi olmadı zaten istemezdim de çünkü toksik ilişki insanlara zarar veriyor sadece.. ben bana sonsuz güven duyan beni gerçekten seven bana zarar vermeyecek birini sevmek isterdim hayatımda..
Cevap
12Cevap
Şşş ben bela olurum ancak herkes sakin olsun 😃
Hiii kurban olum bana bela olsana kuzum.. ben belami ariyorum uzun zamandır kimse bana bela olmuyor. Sen belam olur musun be😂🙈🙈 Allahim bunu diyecegim günleri de mi görecekti gözlerim 😂🙈🙈🙈
Ben sana bela :D oluruz bebişim sen iste yeter ki sjdj
😂😂 Teşekkür ederim 😎 Belalim var diye havalara girim accik😂🙈
Belalım yaban çiçeğim diye bahset benden 😃
Tamam her yerde bas bas bagirarak yazcam seni duysunlar😂🙈😂🙈
Belalısın kızım sen artık djjd
Yanarım yanarım tutuşur yanarım yanarım hasretim kavurur seni de beni de belalım dırrıımm dırrıımm belalımm..💃💃😂🙈
Bunu ulu orta yapma bir daha, kıskancım ben 🤨📿
Tamam yaban gülüm sen yeter ki kıskanma 💗🌸💗🌸💗💗 bi belaya sahip olmanın heyecanina ver gitsin 💃💃
😅 bir yanak ver, unutalım
Olmaz belalim yaban çiçeğim biraz naz yapam😂
Biz bela olmuşuz hatun naz yapam diyo 😃
Canım istedi birazcik da ols hakkim yok mudur naz yapmaya be belalim.. valla açarım Müslüm Gürsesi.. ben insan değil miyim diye bas bas bağırırim sokaklardaağğ sonra gelirsin artık beni ziyarete mapushaneye tıkarlarsa😂🙈👀
He yap yap ama sadece bana :D
Temam yabani gülüm sen beni kiskaniyor musun belalim benim seni daha da kiskandirasim geldi bak şimdi 👀🙈😂🙈🙈
Bu gidişle beni hapse atarlar 😅
Valla belalim sana bişi diyim mi bak sende hic belali tipi yok. Kurtarirsen sen hiç bisey olmaz sana. Bende daha çok belali tipi var gibi.. Öyle hissettim. Ben sana bela olayım mi..😂😂🙈🙈👀
Ahaha 😅 olur yeriz yeriz
Olmadı, belayı kaldıramam ben
Bir kız vardı burada takmıştı bana başkalarıyla sohbet ettiğimde kendime zarar veririm yapma diyordu ondan korkmuştum
Abooovv 😂😂
Aynen Allah korusun
Belalı derken tarık gibi tatlı bela mı korkutucu bela mı 😬
Ivet
Belalı değilde takıntılı vardı adı batasıca nerden geldi yine aklıma😂
Tüh bak sabah sabah hatirlatmis olduk😄
😂😂
Olmadı gerçi normal bir sevenim olduda bir de o kaldı...
Benim sevdiğim değil beni seven olmuştu rahatsızlık derecesinde
Çok eskiden oldu. Allah korusun diyip kaçıyoruz. :D
hee bana büyü yaptırmış bi de yollu
Hiii Allah korusun😮
Evet oldu ben bela severim😄
😂😂
Hiç olmadı. Allah korusundu...
Amin
Kızlar sever böylelerini
Kahkaha attım 😂😂
Vala öyle
Doğru valla bisey diyemicem.
Bizim gibi sakin durüst erkekler harcanıyor ustaa
Yok be harcandigina inaniyorsan senin kararin ama Allah karsina kalbine layik insan cikarsin.
Oldu manyağın tekiydi
Evet oldu...
Oldu oldu olmaz mı
Olmadı.
Hayır olmadı.
Allah korusun
oldu tabii
Olmuştu
Olmadı.
evet olu
Olmadı.
Oldu evet